greenninja Objavljeno Januar 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 ge se je pa Greenninja zgibijla, ka nikšoga glasa od nje :hmm: :rolleyes: Evo mene. Službene in družinske obveznosti ne dopuščajo lejtanja po oštarijaj. :nono: Lp, GREENNINJA
stuhec Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Ka bi vsaj 1 spil v miri....bom na poti v službo. kda pa te mislis priti ? vprasanje ce de vido :hmm:
Guzzila Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Sem povabljen na eno poslovilno (penzija) vendar se skoraj 100 % zglasim!
TinaRR Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) Mene nede :cry: , priden pa gda de sezona :OK: ka se te leži pripelan kak zaj ka moren za avto prositi - vsi avti pri kuči zasedeni :D Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil TinaRR
greenninja Objavljeno Januar 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 HA HA HA HA HA HA HA :kva2: :lol: :slap: Bili na 3. tradicionalnem srečanju pomurske sekcije MS-a.. :lol: A bo drugo leto kar v Lipici? :hmm: :P
jose Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 ..mi je Ventil obširno in detaljno poroučau B) ..jes pa :( ....čeprav edni mijslijo, ka san si zmislo :nono:
Vojč Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 (popravljeno) A bo drugo leto kar v Lipici? :hmm: :P :grrr predaleč je ta Lipica B) Popravljeno Januar 21, 2006. Popravil Ventil
Guzzila Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Štuhi, Potač - kaj se vama je še kdo pridružil ali sta ostala v duetu. Jaz sem skoraj zamudil govorancije na poslovilnem.
Vojč Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Štuhi, Potač - kaj se vama je še kdo pridružil ali sta ostala v duetu. Jaz sem skoraj zamudil govorancije na poslovilnem. poleg Potača in Štuhija smo še bili prisotni naslednji: Red, Nata, Greenninja, Fajro, Staff, Ventil in še dva (še ne) motosvetovca ampak strastniva motorista :) Zaradi bolezni se ni mogel udeležiti Jose .) Bilo je solidno lepo :yea2: @KAWAMAN; tudi tebe in tvojo boljšo polovico smo pričakovali :yes: vsaj za kratek čas B) @Krav(a)jek; zakaj se pa tij nisi nič zglasil???
krava Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Ki bi mi blo nerodno, ka še vas ne poznam. :blush: Prvo se "vdarimo" na Marofu, te pa za šankom. :blush:
jose Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Krava bouši izgovor bi si poiskau :P
krava Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Nej tou izgovor. Istina, istina.... :blush: :D
stuhec Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Ki bi mi blo nerodno, ka še vas ne poznam. :blush: Prvo se "vdarimo" na Marofu, te pa za šankom. :blush: pozdravljeni krava, rejsan bi si lejko boksi izgovor poisko, ge lani tudi nejsan nikoga pozno, pa vseeno ...
Red Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Slikca bo kakšna, gasilska mogoče z srečanja?
Vojč Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Slikca bo kakšna, gasilska mogoče z srečanja? fotografinji so ravno takrat zmajnkale baterije v digitalcu :( :xx:
jose Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 fotografinji so ravno takrat zmajnkale baterije v digitalcu :( :xx: smola pa takša :closedeyes:
greenninja Objavljeno Januar 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Jap, tradicionalno (letos drugič) san mejla prazno baterijo v aparati.. :lol1: smola.. sicer je pa nišče nej bil tak izstopajoče atraktivno zgledajoči, ka bi bil za slikati- taka nega kvara.. :P :photo:
stuhec Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 eni so meli tel-foto profesionalne aparate, pa nic ni bilo iz njih, :hmm: sparali baterijo
Nata Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 trbej šparati za gume ... :devil: ka bi se tou telko kejpali ... :nono:
stuhec Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 trbej šparati za gume ... :devil: ka bi se tou telko kejpali ... :nono: ze mamo gume za skoraj 2 sezoni :OK: tak ka pri meni nega panike :D
krava Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 :hmm: Kan hodite po gumije v prekmurji?? <_< 208rr 180/55, pri mojem volkoti je 32čukof, z motažo, brez vijačenja. :huh: Torej,. kupim tu?
jose Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 ugodno je tou 32k sit....tij samo zemi .)
Vojč Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 @jose novi mašin si že konzerviral :naughty: :) :? kakšno fotko nove lepotice lejko priponkaš :yes:
krava Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Ja, saj vem da je ugodno, mogoče pa bi še le kje... :whistle: :D Pred koncem prešnjega leta, se je nekje na gorenskem dobila za 25 jurjef :grim Kupujem tam, ker manje dam :P Joj, prokelta zima :cry: samo se ji krajša rok trajanja. :OK: :kva2: Vrn, vrn, vrnnnn :yea1: @jose kakšno fotko nove lepotice lejko priponkaš :yes: :hmm: :kva2: :kva2: :kva2: KAJ???? MA DA VIDIMO!!! :OK:
krava Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Ja jeb*mo ali...pa smo vidli v drügi temi. :OK: Lepa je, lepa :blush: in naj dolgo taka ostane. Fouš sem :cry: bar po pravici poven :D Čestitke za novo pridobitev in naj ti služi v dobrem in slabem, dokler vaju grob ne loči. :grim :P Obilo užitkov Jose, predvsem varnih, posebaj zate ;) PS Ne pozabi 1l olja vedno sabo vozit. :devil: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se