jose Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 nej, ka san biu v slüjžbi cejli den :glare:
Red Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 (popravljeno) Sparaj........z 00000 do 006000 km je novo ..... :P :rolleyes: Popravljeno Februar 20, 2006. Popravil Red
jose Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Red ga pripelan k tebi, ka ga notri zvoziš :hmm: ... :grrr
stuhec Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Red ga pripelan k tebi, ka ga notri zvoziš :hmm: ... :grrr zdaj bos dobo vec takih ka bi ga not zvozli .)
Red Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Red ga pripelan k tebi, ka ga notri zvoziš :hmm: ... :grrr Zahtevno delo.... :hmm: lepše je gledat druge, kak se martrajo :P . Mogoče kdaj pozneje, ko ne bo več nov .) .
Gregs Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Mogoče kdaj pozneje, ko ne bo več nov . Na to vsi računamo... :whistle: ...samo se mi zdi, da delamo račun brez krčmarja... :naughty:
jose Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Na to vsi računamo... :whistle: ...samo se mi zdi, da delamo račun brez krčmarja... :naughty: :hmm: :rolleyes: :grim
stuhec Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 kje je pa ta msrobi, je zmrzno ? :hmm:
jose Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 i ja se pijtan, kama se je skriu, sicer bi nam pa več lejko Red povedau, kama je Robika nestau :rolleyes:
Guzzila Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 Vreme je takšno, ka bi najrajši bruhno. Pa glih prejšnjo nedelo sem mrcino lepo pripravo - spuco svečke, filter, friški bencin sem mu privošča - gnes pa sem sneg meta. Kaj pa se SMRobike tiče, verjetno nima časa, ker pripravlja vse potrebno za izlet po Jadranski magistrali - tam enkrat maja.
TinaRR Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 Vreme je takšno, ka bi najrajši bruhno. Pa glih prejšnjo nedelo sem mrcino lepo pripravo - spuco svečke, filter, friški bencin sem mu privošča - gnes pa sem sneg meta. ja vreme je takšo ka se človik nema kan djati :BUA: , še motora nemren malo na zrak postafti pa zakurblati. V ponedelek moren še avspuh v prometno napisati, pa določene stvari še na motor zmontirati te pa nucan še samo lepo vreme ka priden malo v domače kraje na obisk :) :yea1:
Red Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 (popravljeno) Vreme je takšno, ka bi najrajši bruhno. Pa glih prejšnjo nedelo sem mrcino lepo pripravo - spuco svečke, filter, friški bencin sem mu privošča - gnes pa sem sneg meta. Kaj pa se SMRobike tiče, verjetno nima časa, ker pripravlja vse potrebno za izlet po Jadranski magistrali - tam enkrat maja. Kawaman, lahko bi nam kaj več povedo o izletu, če ni zaupno, seveda...mogoče bi se kdo od tü pridruža druščini.... ...pa kakšno ekipo izletnikov, navijačov organiziraš spotoma na Grobniku.... mogoče se še kakši za sodelovanje v timski najde letos? Razmišljamo (-jo) kaj v tej smeri mogoče, po vzoru francoskih koljegov? Popravljeno Februar 26, 2006. Popravil Red
stuhec Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 Kaj pa se SMRobike tiče, verjetno nima časa, ker pripravlja vse potrebno za izlet po Jadranski magistrali - tam enkrat maja. zmetno to vrvleti, ka nema telko casa (10 min na teden), se je ze vec kak mesec dni nej oglaso
jose Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 Kawaman, lahko bi nam kaj več povedo o izletu, če ni zaupno, seveda...mogoče bi se kdo od tü pridruža druščini.... ka tou v tak velkoj tajnosti nekše izlete pripravlate :hmm:
Guzzila Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Nobene tajnosti ni. Zamisel je popolnoma sveža in ko se bodo zadeve izkristalizirale boste zvedeli kaj več. Sploh pa je pri teh stvareh velikokrat tako, da se lahko hitro zaplaniraš.
stuhec Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 dobro jutr medvedi so ze zdavnaj vstanuli :grim
TinaRR Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Ka je zaj Pomurci, či vas je že zametalo ka ste tak tiho? :hmm:
jose Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 ..nega časa, ka snejg trbej vkrej metati :angry: :glare:
krava Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 ...nega časa, ka z kupcem handlama ceno 'za keko' :OK: :kva2: ...pa to že trpi celi vikend-
jose Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 krava ka tij tou kipüvleš :hmm: :rolleyes:
krava Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :D :D :D Malo še naberen, pa de za zx20r pomalen duma. :whistle: :D
Vojč Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :D :D :D Malo še naberen, pa de za zx20r pomalen duma. :whistle: :D Pa vendarle ne boš šel dol z Hondice ali :o :P
krava Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 "vendarle" :lol1: :lol1: :lol1: Ne ne, hondo bom Ventilčku prodal, da se bo vsaj solidno vozil... :grim brez stresnih situacij...
jose Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 :hmm: se pravi, Krava, ka si nej dorasel za hondo, ka je nemreš ukrotiti :devil: :whistle:
krava Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 nasprotno, nasprotno... :grrr Honde se bolj derejo kot pa grejo. :grim Po eni strani pa mi je škoda motorja tiščat vedno 9.000rpm navzgor. :naughty: Novodobna mahanizacija (kawasaki sevede) :naughty: premore tako moč pri cca 5.500rpm :grim :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se