Guzzila Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Glede na temperature bi bilo treba resno razmisliti o obisku zavarovalnice in tehničnih pregledov. :) Glede na stanje na tekočem računu pa bo treba počakati do aprila. :cry:
jose Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Glede na stanje na tekočem računu pa bo treba počakati do aprila. :cry: saj ti dajo na obroke :doze:
Gregs Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Mureki, v soboto se baje začenja sezona na Marofu... a boste kaj prečekirali? Poročilo, prosim... :D :naughty:
jose Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 jes san cejli den v slüjžbi, tak ka obisk Marofa odpade :(
Vojč Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Mureki, v soboto se baje začenja sezona na Marofu... a boste kaj prečekirali? Poročilo, prosim... :D :naughty: imaš v planu biti v soboto na Marofu :hmm: ???
Gregs Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 imaš v planu biti v soboto na Marofu Na žalost ne, ker se poroč... pardon, prijatelj se poroči... :naughty: Tako da... odpade! Mislim, da pridem na Marof prvi vikend 13. maja... če mi uspe, pridem enkrat med tednom.. za vikend pa ne, ker ni niti enega fraj do takrat (so Maksi delavnice, Motoboom in 3 tedni Tunizije).
greenninja Objavljeno Marec 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 Grobnik ta weekend? Anyone? :naughty:
jose Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 Grobnik ta weekend? Anyone? :naughty: :nono: se šparamo za 27. april, ka mo šli za Reda navijat :rolleyes:
Guzzila Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 :nono: se šparamo za 27. april, ka mo šli za Reda navijat :rolleyes: Če ne bo prej Kawla prodal....
jose Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Če ne bo prej Kawla prodal.... ..de pa z nouvin vozo :rolleyes:
jose Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 idete kaj na Moto boom v CE ? najverjetneje ja :)
greenninja Objavljeno Marec 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 najverjetneje ja :) ..z mopedami? :naughty: :naughty: :naughty:
jose Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 ..z mopedami? :naughty: :naughty: :naughty: odvisno od vrejmena :doze: ....mimogrede, se nikaj ukouli gučij, ka je Red nekšo drüjgo karjolo k hiži pripelau......pa zeline farbe ka je....zna što kaj več o tun :hmm: :rolleyes: :whistle:
stuhec Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 letos de skoz soncno red se pa nic vec ne javi, te je sigurno nabavo to zeleno stvar .)
Gregs Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 odvisno od vrejmena :doze: ....mimogrede, se nikaj ukouli gučij, ka je Red nekšo drüjgo karjolo k hiži pripelau......pa zeline farbe ka je.... Kaj je sod laškega domov prikotalil?! :whistle: :lol1: O:-)
Vojč Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Kaj je sod laškega domov prikotalil?! :whistle: :lol1: O:-) :grrr ne bi bilauv slabo :naughty: B)
decaf Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 odvisno od vrejmena :doze: ....mimogrede, se nikaj ukouli gučij, ka je Red nekšo drüjgo karjolo k hiži pripelau......pa zeline farbe ka je....zna što kaj več o tun :hmm: :rolleyes: :whistle: Hmmm :hmm: , no js ne vem, sem predaleč od vas, sam če je zelno pol je sigurno ta pravo :OK: :OK: :OK: LP, Decaf :P
jose Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 ..mo vütro kakšo vügnoli za njegovo nouvo pridobijtev :beer1: .....či de njegova bouša polovica dovolila O:-)
stuhec Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 izgleda ka je zeleni sod ze prazen .) zna sto kej je bilo vceraj v Radencah na poligoni ?
Guzzila Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 idete kaj na Moto boom v CE ? Idem v soboto 8.4.06. Če bo vreme z mopedom, če ne pa z Alfiko.
stuhec Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Idem v soboto 8.4.06. Če bo vreme z mopedom, če ne pa z Alfiko. potem pa molitev za ...
Red Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 :eek: danes sem slisal da naj bi mel motorist iz Slaptinec prometno v Radencih :unsure: :xx:, baje s telesnimi poskodbami :huh: , mislim da je to nas krava :doze: Kaksna informacija vec mogoce :hmm: ....potem bi si lahko vzeli uro časa?
Red Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 No, me veseli za firbce :) , ker ste meli prav - vsi pomalem....krota je doma in ji čist prleški zrak kar prija..... ambient sem pa čez vikend prilagodil njeni barvi.....jeger in laško .).....bom pršparal kaj malega .)
TinaRR Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 No, me veseli za firbce :) , ker ste meli prav - vsi pomalem....krota je doma in ji čist prleški zrak kar prija..... ambient sem pa čez vikend prilagodil njeni barvi.....jeger in laško .).....bom pršparal kaj malega .) čaki zaj pa ne razmin je meja nesrečo ali ne? :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se