greenninja Objavljeno April 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2006 pa lejko ti nogo vstran vzemajo brez tvojega privoljenja ? ce je v komi nej, čakali do ka umre zaradi zastrupitve vmejs. :BUA: :BUA: malo si kiksno s ten pijtanjon..
stuhec Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 nej, čakali do ka umre zaradi zastrupitve vmejs. :BUA: :BUA: malo si kiksno s ten pijtanjon.. cakaj cakaj, ce je ze tak zakomplicerano znam ka so cakali ka se prebidi, pa je pravo ka ti ne smejo brez tvojoga dovoljenja v bistvi pa mas mogoce prav glede pitanja in umrenja .)
Vojč Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 ...idemo na edno mokro turo :o :P idemo :grim :devil:
jose Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 te pa ajd...za 15 minaut san pri tebi :naughty: :whistle:
decaf Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Prvo mesto na dirki v klasi OPEN na Slovenskem dnevu na Grobniku 27.4.06 je osvojil g. Tapajner. V klasi nad 600 ccm pa je osvojil še tretje mesto. Obe dirki je odpelu po dežu in to s Slick gumami, neverjetno in fantastično...bravo! Čestitke še enkrat! Decaf
Vojč Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Bravo Tapajner :OK: čestitke :grupni:
Red Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 ka pa Red je nej vozo :hmm: Red je vozo :grim, ampak vsi, ki so kaj vidli, morajo mučati :P :grrr , sem kar zadovoln, da smo celi prišli in šli. Po dežju nisem mislil pelat dirke, pa je blo dobro na koncu, fajn izkušnja in malo treninga v dežju :), uvrstitev pa primerna tempu- mojemu seveda :D. V suhem je blo fajn vozit in v celem je dan izpadel 1A :OK: . Kak kaže z vremenom v bodočem tednu? Se zmenimo kaj za Marof valjda? :yea1:
jose Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 (popravljeno) Kak kaže z vremenom v bodočem tednu? Se zmenimo kaj za Marof valjda? :yea1: za torek si nekaj zgučavlemo za Marof, mej v plani, ka se zapelamo dol.... vrejme de se glede na napouvidi, zgleda popravilo.... tak ka :rolleyes: ...Greenninja si zrihtala moped, gumij zakrpani :hmm: Popravljeno April 29, 2006. Popravil jose
Red Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 No fino....v torek sem v službi. Uživajte!
Nata Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 tapajneru ... norc od norcev ... :worship: kawaman ... spet malo starejši ... :004 that's all folks - pridni bojte :yea1:
tom Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 zanimivo. če ne bo res kaj nepredvidenega prišlo vmes se vidimo v sladkem vrhu :grim pride še kdo od murekov?
šokac Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 zanimivo. če ne bo res kaj nepredvidenega prišlo vmes se vidimo v sladkem vrhu :grim pride še kdo od murekov? Lepo, veseli vas bomo... Lp, (Š)
greenninja Objavljeno Maj 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 ta vikend se kaj vidimo :? :grim :grrr KRIŽEVCI? ;)
tom Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 hm panoramska vožnja je kolko jaz vem ob 15h. tak da verjetno se bo začelo zbiranje kaki 2-3 ure prej
stuhec Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 kda se vse sküp začne v Križovcaj :hmm: zacne se v petek .) za nekatere vsaj :naughty:
jose Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Štuhi, ka buš meu tan šotor postavleni trij dnij :hmm: :P
beti Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Dober den. Tukaj ena "čistokrvna" prekmurka (iz MS), "izvožena" na Gorenjsko. Zaj pa ne ven, kama pašen? :? Večkrat priden v Soboto malo pogledat rodbino, pa me zanima, če se lejko oglasin na kakšoj pivi pri Mešiči in vas malo spoznan? Me zemete ? :blush: San pa že malo med khm, starejšimi :blush: :blush: :( , (34), taka niti ne ven, če pašen k vam, mam občutek, ka ste vsi še rosno mladi . Nejsan v klubu, ka mi tou ne paše, edino v Solo riders. Lejpi pozdrav v moje drago Prekmurje :wub: Beti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se