greenninja Objavljeno Maj 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Sledeči vikend bo v G.Ragdoni Avto Moto Weekend Show več preberite tukaj Seznanjeni. Ampak sem mela v mislih, če se ma kdo v planu kam malo dlje pelat. Po sejmiščih bomo šetali ko ne bo vremena .)
Red Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 @Štuhec: Vse najboljše :OK: ! @krava: Si se ti včeraj pelal mimo Tuša v Lotmerki? R1 rdeče-bela :hmm: ? .....čez vikend spet delam :glare: :hmm: ....v petek popoldne mogoče kakšna fura?
Gregs Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Mureki, lepo pozdravljeni ponovno... :OK: Gregs je nazaj, spet bo težil.... O:-) Ampak bo že... :whistle:
jose Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Pozdravlen Gregs, smo te pogrejšali :grrr :D :P
jose Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Ampak sem mela v mislih, če se ma kdo v planu kam malo dlje pelat. ..maš kakši konkreten predlog oz. turo v mislih :hmm:
greenninja Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 ..maš kakši konkreten predlog oz. turo v mislih :hmm: JA. pokličem ko se zorganiziram.
stuhec Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 VENTIL: san ti si najbolj posluso, stroji te zanimajo .) LOBO: san cul da vas je pralo, sem vam rekel da ostanite RED: hvala
Gregs Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Pozdravlen Gregs, smo te pogrejšali O lepo, lepo... a na Marofi tudi?! :devil: :naughty: A pridete v nedeljo pogledat v Mursko Soboto, kako se bomo novinci odrezali na SM 125 Open dirki?! :whistle:
jose Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 O lepo, lepo... a na Marofi tudi?! :devil: :naughty: emmmm ja no :hmm: nej preveč :whistle: :P A pridete v nedeljo pogledat v Mursko Soboto, kako se bomo novinci odrezali na SM 125 Open dirki?! :whistle: jes na žalost nej službaceliden :(
stuhec Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 @stuhec kipüvlen KTM-ema :P kaksnoga :hmm: Gregs: zato ti je Marof tak bil pri srcu
Djoko Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 ide še što na zbor v Umag te vikend oz. vutro?!?
stuhec Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 oooo pozdravljeni, nede in nede iz tiste luknje jaz ne grem, za mojga mopija mal .....
Red Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 O lepo, lepo... a na Marofi tudi?! :devil: :naughty: A pridete v nedeljo pogledat v Mursko Soboto, kako se bomo novinci odrezali na SM 125 Open dirki?! :whistle: Če bi bil prepričan, da ni nateg......mogoče pa pridem pogledat starine na 125-kah...)
Nata Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 :kva2: ... Ninjika ... ... ... fse najboukše mala ... :yea1: :yea2:
Vojč Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 :kva2: ... Ninjika ... ... ... fse najboukše mala ... :yea1: :yea2: tüdi jes ti želim vse naj naj :grupni:
jose Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 jes san joj pa ži v ednoj drüjgoj temi čestitau :rolleyes: .......ali nika ne škoudi či šče ednouk....torej Greenninja vse najbouše :yea1: :OK:
Guzzila Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 (popravljeno) Malo pozno ali od srca! Vse naj-naj Ninja! Ka bi živela še sto let, pa ka bi ti jaz na pogreb priša. :OK: Popravljeno Maj 15, 2006. Popravil KAWAMAN
Vojč Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Kaj banda se vozite kaj :naughty: ko je tak fajn vrejme :D nažalost sva jes in motorinček na različni kuncaj :devil: :( upam, ka de za vikend fajn .) napovedi so nej ravno obetavne :krneki:
Gregs Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Če bi bil prepričan, da ni nateg......mogoče pa pridem pogledat starine na 125-kah.. :eek: :eek: :eek: Ti misliš, da te Gregs nateguje? Ma Red, nisi tko lep, pa nekaj imaš preveč in nekaj premalo... :D :D :D :whistle: Si tako zamudil boj starin v ozadju in eno mladino v ospredju.... :D Kot dokaz prilagam listič.... ;) Samo ti bukseljni na računalnikih ne znajo imen pisat, ko jih opozoriš, pa pozabijo... :doze: Tako da je Gregs pač Gegor... pač po madžarsko predelano in napisano... gegor, Tibor, Atila... :lol1: Ninjika, vseeeee najboljše!!!! :004 :004 :004 V nedeljo te ni bilo veliko videti, si hitro odpeketala domov po dirki.... ;) smst_01_R6_SM_125_skupno.pdf
greenninja Objavljeno Maj 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Ninjika, vseeeee najboljše!!!! :004 :004 :004 V nedeljo te ni bilo veliko videti, si hitro odpeketala domov po dirki.... ;)
jose Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Kaj banda se vozite kaj :naughty: ko je tak fajn vrejme :D nej glij kaj preveč :( ...Si tako zamudil boj starin v ozadju in eno mladino v ospredju.... Gregs, pravijo važno je sodelovati, nej zmagati :whistle: :devil: :P
Gregs Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 Gregs: zato ti je Marof tak bil pri srcu Eheeheh.... Marof zakon... :yea2: Tudi zaradi SM... :whistle: .) Bomo letos tam poleg cestakov tudi SM več trenirali... :grim Mulčki so hitri, jaz pa moram pokazati, da tudi stara garda ni ravno za v smeti... :D Samo jebiga, ni toliko časa, da bi visel stalno na pistah, kot tisti iz Kopra, ki so vsak dan na Cigodromu... :lol1: Gregs, pravijo važno je sodelovati, nej zmagati Vsekakor... :grim In meni do zmage manjka veliiiiiiiiko... tako da... nimam veliko možnosti za zmago... ampak trudim se pa lahko... je fajn žurka, ko se daješ s sotekmovalcem za magari eno mesto... pa četudi ne rata... če pa rata, si pa prav vesel, da si enega prehitel... :D
Nata Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 keri od pomurskih solo riderjev pride v Janče v soboto ? ... pa ostali? ... dajte se vsest na mopeke pa nas prijte malo pogledat ... garantejran ka de miljonkrat boukše ka v posranon Lotmerki ... :lol1: :lol: :kva2: kawaman - solo rider ... :? ... prijdeš? si se prijavo? ajde mureki ... mejte se ... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se