Skoči na vsebino

zunanji videz skuterja

..::NRG::..

Priporočene objave

tak btw to je spoiler od yamahe spy, tam je mislim da serijsko :)

pa meni se to malo kičasto zdi :D

jas bi mel oni podstavek ki se da pod zadni amortizer in se skuter potem poviša za 5cm :D :D :D (na sliki se to lepo viji) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej če je to od spy-a pol to nabav, pa pol tko zrihtaj, da se bo dalo pritrit na tvoj skuter.....morš bit sam mal iznajdliv :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pol je najbol da grem ke k yamahe prodajajo, pa da mi ga naroči, sam pomoje bo svinsko drago?

ne vem kolk stane, sam zastonj ravn ne bo :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:D

Kaj pa neoka spodi, kako se vm zdi?

Jst sm že mal premišelvov, pa sm u šparu vidu tisto neonko za v avto, pa še ful ugodna je bla okol 3000k. Kero vi priporočate?

Kako se jo sploh prklop, kam, kako...? Fajn je če maš eno stikalce prej, da ti skos ne svem, al kako?

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa zanima če je kdo že vido tisto sprednjo šipico ki prije na aeroxa, in kak zgleda?

bi jas to mogoče gor vrgo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men osebno zgleda mal prevelka, preveč štri tam prek števca pol, čeprav uporabna je pa ziher...

9079Q-05247.JPG

Glede spojlerja pa nvem. Najboljš kupt tistga od speedfajta pa sam doma nardiš nosilc...alpa kr celga sam doma, če maš orodje...

212.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poljester,kit,spric kit,barva pa gremo veselo na delo :D :D Jaz sn si tudi zadni del sam naredo doma pa zgleda ubijalsko ko z trgovine :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A bi blo dobr da bi naredi železno konstrukcijo, pa pol ukol naredu z polijestrom?

A je dost sam iz poliestra?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zelezne glih ne ker bi blo pol z onim kitom pa barvo tezko ko svija :( Z aluminjaste mreze si naredi konstrukcijo lahka je pa se fajn se da prepogibat :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbojl izi pa je, da si na neko ploščo iz alu. narišeš gor model spojlerja ga lepo izrečeš pokitaš, pofarbaš, še prej pa gor pršvasaš dva stojala, ki jih pol pr aeroxu lohk tja not daš k je zadn 'zic' pršraufan...mislim da je to najbojl izi način...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaooo, me kr ma da bi šol dol v garažo ustvarjat..pa še vse mam..dobr cm debel alu, žago za rezat alu, črn sprej, švasaparat...aaa jest se morm pa učit, k jutr jebeno švabščino popravlam..kk je svet krut! predzadn dan se bom mogu še jebat :)

Popravljeno . Popravil MotoRossi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah švabščina je res trapast predmet. Najbolj dolgocajten!!

Jst bi tut ustvarjal pa se moram slovo učit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joj joj!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!