igralec Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 O, ravno o čeladah govorite. Ql to. http://www.busters-accessories.co.uk/holo.htm kdo bi to mel? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 zivijo!a pa se da to tle pr ns kje kupt kolk kej stane ce se da? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 če maš staro čelado jo nesi k enemu, da ti nardi kak dober airbrush za vizir pa še nisem vido, da se da farbat :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 Cuj Pero zaj sn se spomno kaj ce bi dal oni film gor ko smo se v hajdosah snemali???Samo bojo tak od smeha crknli ko bojo culi komentare od Goloba pa debato med Matejom pa Linotom o suhih :P :P :P prnesi da vržem gor na server Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 Ja, ja to morš obvezno gor ruknit!! ;) Onemu zgoraj: Takih vizirov tu pri nas ne dobiš (niso sicer prepovedani, tako kot zatemnjeni, ker se skoz skoraj normalno vidi), dobiš pa take špegle pri Stupitu v MB. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 Pa še nekaj Pero :) Odpri servis - Predelava čelad. Če boš keremu tako lino noter naredo sem ziher, da bo poleg tebe edini primerek, ki se mu bo zdelo, da je voznik v tanku T55 :) Jas pa si bom sveder kupo pa bova z Robijem vgrajevala Las Vegas diode po čeladah, kombinezonih, na spodnjih plastikah skuterjev itd. Staaaaari, kaki jaki team! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 19, 2003 Deli Objavljeno Junij 19, 2003 Pa še nekaj Pero :) Odpri servis - Predelava čelad. Če boš keremu tako lino noter naredo sem ziher, da bo poleg tebe edini primerek, ki se mu bo zdelo, da je voznik v tanku T55 :) Jas pa si bom sveder kupo pa bova z Robijem vgrajevala Las Vegas diode po čeladah, kombinezonih, na spodnjih plastikah skuterjev itd. Staaaaari, kaki jaki team! :D oky jas sn za akcijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Junij 19, 2003 Deli Objavljeno Junij 19, 2003 a zatemnjeni so prepovedani? ne poznam nikoga ki bi mel zaradi tega tezave. pa zakaj jih potem sploh prodajajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 19, 2003 Deli Objavljeno Junij 19, 2003 Pa še nekaj Pero :) Odpri servis - Predelava čelad. Če boš keremu tako lino noter naredo sem ziher, da bo poleg tebe edini primerek, ki se mu bo zdelo, da je voznik v tanku T55 :) Jas pa si bom sveder kupo pa bova z Robijem vgrajevala Las Vegas diode po čeladah, kombinezonih, na spodnjih plastikah skuterjev itd. Staaaaari, kaki jaki team! :D Ok pri meni lahko mamo delavnico :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 19, 2003 Deli Objavljeno Junij 19, 2003 Pa še nekaj Pero :) Odpri servis - Predelava čelad. Če boš keremu tako lino noter naredo sem ziher, da bo poleg tebe edini primerek, ki se mu bo zdelo, da je voznik v tanku T55 :) Dans sn bil z sosolco v Holmsu na pijaci pa je bil en z skuterom tam pa je mel celado celo preobleceno v plis od medeka da bi ti to vido Tomaz jaz sn skoraj crkno od smeha edina skoda da nisn mel digitalnega polek v solo :( Tak da ce bi se Pero polek postavo bi bla konkurenca :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Pa še nekaj Pero :) Odpri servis - Predelava čelad. Če boš keremu tako lino noter naredo sem ziher, da bo poleg tebe edini primerek, ki se mu bo zdelo, da je voznik v tanku T55 :) Dans sn bil z sosolco v Holmsu na pijaci pa je bil en z skuterom tam pa je mel celado celo preobleceno v plis od medeka da bi ti to vido Tomaz jaz sn skoraj crkno od smeha edina skoda da nisn mel digitalnega polek v solo :( Tak da ce bi se Pero polek postavo bi bla konkurenca :D :D :D :D :D pa toti ma neke rdeče skuter, kmyco al neke takiga ne??? :D toti hoji na našo šolo :D aja btw, popravo sn zgodovino :D niam popravnih :D juhu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Zakaj si te noče dat rdečih led diod spodi pa bi bil ko Najtrajder? :) ti se smejiš, jas pa bom dobolj nor da si bom to narejo :D aja tak btw, ko dobim novo čelado, bom toto čist sfriziro: - prevleko od kauča, ki zgleja tak kot od medveda dlaka, bom izrezo (ker je ne rabimo) in bom jo prpelo na čelado - potem pa še led diode prijejo :D jas res mislim :D :P ja to pa si pred seršom vido ne.... tak da to ni tvoja zamisel :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Pa še nekaj Pero :) Odpri servis - Predelava čelad. Če boš keremu tako lino noter naredo sem ziher, da bo poleg tebe edini primerek, ki se mu bo zdelo, da je voznik v tanku T55 :) Dans sn bil z sosolco v Holmsu na pijaci pa je bil en z skuterom tam pa je mel celado celo preobleceno v plis od medeka da bi ti to vido Tomaz jaz sn skoraj crkno od smeha edina skoda da nisn mel digitalnega polek v solo :( Tak da ce bi se Pero polek postavo bi bla konkurenca :D :D :D :D :D Ja, danes sn ga vido! :) Še tak čudno, da sn živ, ker dejansko sn skoro crkno od smeha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Kaktus si zalimaj na vrh čelade! To noben nima! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 Kaktus si zalimaj na vrh čelade! To noben nima! :) preveč dela....kdo pa bi ga zalival vsak dan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 eh kaktus se zaliva 3x na leto :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 pol pa itaq ni problema....skoz celo leto te itaq dobi 3x dež, tko da ga ne bi blo niti trebal zalivat :) :rolleyes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 Problem je, če se po dežu voziš, ker ga preveč namakaš. Pol je boljše kako enolončnico gor met :) Al pa barbiko si gor zalimaš, ko ma rdeče diode v okah :) Pizda, mam idej... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 Samo to je te pol neka psihicna barbika z rdecimi okami :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 :D :P :D lol kak mi bluzimo :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Ce drugega nimamo za delat te pa mormo malo domislijo ven spustit :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Samo to je te pol neka psihicna barbika z rdecimi okami :P :P Vozniku primerna... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Vozniku primerna... :D Cuj kaj pa bi te golobi na celado gor dali?? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Vozniku primerna... :D Cuj kaj pa bi te golobi na celado gor dali?? :D Onega debelega belega možiclja, ki se sveti na tovornjakih, je pa zaščitni znak Michelina :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 ...al pa glede na to, da tak rad fehta.....en sendvič za reveže :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se