_Roba_ Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Jaz sem pa na slikah :lol: :P :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Jaz sem pa na slikah :lol: :P :lol: :D ....pa sprednji gobec tvojga DNA tud :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Valda ce je maneken :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 Valda ce je maneken :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2003 Ta teden bom verjetno naredil še reportažo za montažo variomata :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 hehe dobra majca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 hehe dobra majca :D Da nebi kdo mislo da so substanece gor....samo skejti so zlozeni v obliko substance to se je majca z casov ko sn skejto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 Ta teden bom verjetno naredil še reportažo za montažo variomata :D :D :D Hehehe....jaz ga ze v torek dobim...tak da lahko skup naredima reportazo :lol: :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 ...slikce zaželjene ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 ..pravtako duhoviti komentarji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2003 (popravljeno) Vse bo. Veš, da se tehle 600 evrov na mesec, koliko dobim od Motosvet.com za prispevke oz. člnake spača :D :D :D :P Popravljeno Julij 13, 2003. Popravil grega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 A jaz pa hodim zastoj gor tebi to sraufat.....od zaj naprej za vsaki nasvet ko me bos vpraso ti bom 3jujre kasiro :D :lol: :P :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2003 evrov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Zastoj ti bom noter rukno ti tak nebo delalo tako meni ne zaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 evrov? mark :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 evrov? Prvo te bom polil tako si ti protnera pol pa te bom v mivko vrgo :D :D Pa bos mel evre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se