klimbra Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Nabijajte >tukaj< ← Zoprnež :angry2:
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Zoprnež :angry2: ← Ja tko je, nič se jezit!!!! :004
Fius Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Nabijajte >tukaj< ← Upam da bos jutri se zejen, za tole ti pa morem castit pivo ...
klimbra Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Ja tko je, nič se jezit!!!! :004 ← Ma pust ga....tečn je.........jebi ga ,vreme!!!!!
ixs Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Danes se obeta sveži kostanj by Wibro Katka!!!!
tati Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Danes se obeta sveži kostanj by Wibro Katka!!!! ← Že dva meseca se spravljam k vam na drink, enkrat vas ni, drugič ma Majran nočno, tretjič jo mam jaz, kaj naj naredim, da vas končno vidim???? :cry: :cry: Saj vem, da je vsak izgovor dober, ampak vseeno...bo treba najdit malo volje, pa bo.... lepo se mejte danes na kostanju, pa ne preveč mošta, ker bo potem kakšna zanimiva noč pred vami, namesto v postelji kar na Wc-ju.. :yes: :grim
Einherjar Objavljeno Oktober 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Že dva meseca se spravljam k vam na drink, enkrat vas ni, drugič ma Majran nočno, tretjič jo mam jaz, kaj naj naredim, da vas končno vidim???? :cry: :cry: ← Kaj pa ce bi sama prisla? nobenga nismo se ugriznili... No ja razen, ce si je res zelel-a...
Rude Boy Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 v žerjavico po kostanj ! :P če ne bom doma preveč leno razpoložen, pridem ! .)
Icy Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) Vzdrževalna dela so opravljena, pir bo kmalu v fazi nabave in žar bom zihr pozabil v garaži ... Skratka dons bo!! :kva2: :naughty: :whistle: Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil Icy
MARJA Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Jaz bom pa skrbel celo noč, da ne boste v temi. Se vidmo drug torek.
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 HVALA vsem včeraj za dobrote! Njami!!!! :OK:
ixs Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Štiri posebne deklice so poskrbele da je bil včeraj pravi Gurmanski party. Hvala! Orto kostanj, slovenski normalni kostanj, palačinike, pizza,......mljask! Hvala za futr in dobro družbo, pivo sem si pa postregel sam:) Je bil odličen lčetnik! FFFF
klimbra Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Kot vedno :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Icy Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 (popravljeno) Snip, snip ... Orto kostanj, slovenski normalni kostanj, palačinike, pizza,......mljask! Snip, snip ... FFFF ← Pozabil si omeniti Whiskey :wacko: Popravljeno Oktober 5, 2005. Popravil Icy
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Jaz bom pa skrbel celo noč, da ne boste v temi. Se vidmo drug torek. ← Kwa :o a pol moram še sončne špegle B) prinest oz. bo naslednji torek obvezna oprema sončni špegli ... :lol1:
Einherjar Objavljeno Oktober 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 (popravljeno) Vsi skupaj vabljeni na Halloween party v clubhouse v Krskem. Mozno je tudi prespati, vendar priporocam da prinesete s seboj blazine, turbomaximuse, spalke (tople? ) ali kaj podobnega. Popravljeno Oktober 7, 2005. Popravil Einherjar
ixs Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Clubhouse Krško!!!! Za tiste, ki še niste bili - zemljevid imate na naših spletnih straneh na naslovu www.firestartersmc.com - pod Clubhouse Obeta se dobra zabava ob pijači in jedači.....
klimbra Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 A sem že povedu.......... sexat je treba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Einherjar Objavljeno November 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 22, 2005 Vas najljubsi prospect MC Firestarters :) sporoca, da bo clubhouse Firestarter do nadaljnjega, zaradi tropskih vrocin v katerih tudi tropske rastline ne uspevajo, zaprt. Bodite pa pozorni na ne-redne sobotne partyje. Prvi planiran je prednovoletni zur, ki se bo zgodil v sredini decembra - s tematskim naslovom "Tudi bozicek bi pil pivo v clubhouse-u Firestarter"
lasagna Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 "Tudi bozicek bi pil pivo v clubhouse-u Firestarter" WTF happened to Tullamore Dew ?
Einherjar Objavljeno November 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 23, 2005 WTF happened to Tullamore Dew ? Jebes bozicka, Tullamorja bom kar jaz pil... ga sigurno bolj cenim kot una zavaljena svinja.
ajgor the mad dog Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 Skladno s pooblastili :) , ki so mi dana, vam bi zaželel v imenu :) Firestarters Prospect MC :OK: varno in srečno sezono 2006, ter mnogo osvežilnih in hladnih piv :beer2: :beer1: v idiličnem ambientu naših klubskih prostorov. ave Motosvet
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se