Einherjar Objavljeno Oktober 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 A potem to pomeni, da ko bom imel 3 kvadratke bom tudi jaz Firestarter, tako kot Shargo :rolleyes: Evo, ze nabijam .... :P ← ne, to se pa drugace doseze - glede na to, da mam jest tud 3 kvadratke, pa da nisem firestarter :) BTW: me pa res zanima, kako je to dobil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 hehe jah biljard...ej pimpi limpi dej bove sle mal mojga bivsiga usvajat v klub 300 pa bos mela zastojn ucenje biljarda pa tavelke mize :D pa se zastojn bos spilala :D hehe...sam povej kdaj pa greve :P no mislm osvajala ga bos ti jaz bom tm pac kao te predstavla :P hehe lol.... :kva2: eh grem mal cajcka pit :OK: ← No Tejči kar se tiče te teme se bovva midve kaj več o tem menile v torek, da ne bova tukaj preveč :topic: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Kok to mene na neki spominja :blink: ← Ja sej nisem rekla da je smešnost čist cool! Samo Icy moj babo ni tolk preprost kot ti! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 No Tejči kar se tiče te teme se bovva midve kaj več o tem menile v torek, da ne bova tukaj preveč :topic: ! ← Heh sam res :D :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 :hmm: Ti Einherjar, sprasujem se, zakaj sta Tinchi in Pimpi limpi Neznanec, pa nimata nobene statusne kockice? Medtem, ko ti in Wobewt imata po tri, in sta Vseved? Jaz imam pa tudi tri, qrc, sem pa se vedno Firestarter... :hmm: Jaz tud hocem bit vseved :xx: :lol1: .) ← Hey mojster Shargo, ko bos naklepal 1500 postov, se pa oglasi! :P B) :grim Do teday pa samo average member. Torej Firestarter. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Ja sej nisem rekla da je smešnost čist cool! Samo Icy moj babo ni tolk preprost kot ti! :004 ← Jaz tebe mam rad :wub: :love1: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Hey mojster Shargo, ko bos naklepal 1500 postov, se pa oglasi! :P B) :grim Do teday pa samo average member. Torej Firestarter. O:-) ← Veš kako ti povem ane :fight2: ! Biti Firestarter ne pomeni biti average member! To pomeni veliko več! :010 :beer2: :grupni: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Uf.. kaj vse se je ze zgodilo od tehle postov do sedaj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Uf.. kaj vse se je ze zgodilo od tehle postov do sedaj :P ← Itak ti že veš k si "car"... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Itak ti že veš k si "car"... :SS ← Tejči ne bodi otročja in :topic: !!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Uf.. kaj vse se je ze zgodilo od tehle postov do sedaj :P ← Ej ne vem kaj se je zgodilo s temi stranmi :wacko: , ampak mi ni vsec in upam da jih bodo čim prej dali nazaj! (vsaj za Jesenski žur, k jih rabimo) :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 (popravljeno) ... ampak mi ni vsec in upam da jih bodo čim prej dali nazaj! ... ← Žalostna in kruta resnica, .... ne bo jih nazaj, .... posti so emigrirali v neko lepše življenje daleč stran od nas divjakov. :OK: :OK: :OK: :yea2: Zoolo :blink: P.S.: hmm jeba tole, kako naj vem kaj sem mislil v zadnjem mesecu, če ni nobenih sledi, da sem sploh kaj mislil. :xx: Popravljeno November 8, 2004. Popravil Zoolo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2004 Žalostna in kruta resnica, .... ne bo jih nazaj, .... posti so emigrirali v neko lepše življenje daleč stran od nas divjakov. :OK: :OK: :OK: :yea2: Zoolo :blink: P.S.: hmm jeba tole, kako naj vem kaj sem mislil v zadnjem mesecu, če ni nobenih sledi, da sem sploh kaj mislil. :xx: ← Hmm... dejmo najprej razmislit in doumet, ali si SPLOH razmisljal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Hmm... dejmo najprej razmislit in doumet, ali si SPLOH razmisljal... ← Ti olajšam in vsem ostalim tudi, ker sem že prišel do zaključka .... NISEM, ... to bi bil zame evolucijski preskok primerljiv s tistim ko so majmuni sestopili na trdna tla :P :P :P :P :xx: Zoolo :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 9, 2004 Deli Objavljeno November 9, 2004 Zgolj eno informacijo...... Je treba danes kaj pridet pomagat kidat pred klubhaus????? Glede na vremensko napoved mislim......da nam pol spet jokal,da sem kaj zamudu!!!!!!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2004 Zgolj eno informacijo...... Je treba danes kaj pridet pomagat kidat pred klubhaus????? Glede na vremensko napoved mislim......da nam pol spet jokal,da sem kaj zamudu!!!!!!!! :angry: ← hja, vremenska napoved gor ali dol, ne izgleda glih, da bi blo kej veliko snega :) se bomo pa potrudili, ce bo kaj snega, pa sami uredili... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 9, 2004 Deli Objavljeno November 9, 2004 hja, vremenska napoved gor ali dol, ne izgleda glih, da bi blo kej veliko snega :) se bomo pa potrudili, ce bo kaj snega, pa sami uredili... ← Torej se prikažem BREZ lopate. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 9, 2004 Deli Objavljeno November 9, 2004 Upam da se iamte v redu Brez ko..ko..ko ruze se sploh ne upam priti :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno November 9, 2004 Deli Objavljeno November 9, 2004 (popravljeno) Dons smo se lahko prepričal, da ko zahladi tut firestartersi pijejo čaj :OK: Seveda pa nekateri še vedno vztrajajo na pivu :notworthy: Popravljeno November 9, 2004. Popravil Mike_E_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 9, 2004 Deli Objavljeno November 9, 2004 ...tut firestartersi pijejo čaj... :D Kako pa ves, da je bil (samo) caj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 10, 2004 Deli Objavljeno November 10, 2004 Dons smo se lahko prepričal, da ko zahladi tut firestartersi pijejo čaj :OK: Seveda pa nekateri še vedno vztrajajo na pivu :notworthy: ← Ne bom si dovolil "zastrupljanja" s Čajem. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 10, 2004 Deli Objavljeno November 10, 2004 Ne bom si dovolil "zastrupljanja" s Čajem. :angry: ← Ja a zgledamo taki, da bi zastrupljali naše goste s čajem, al kaj?!!!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 10, 2004 Deli Objavljeno November 10, 2004 Ja a zgledamo taki, da bi zastrupljali naše goste s čajem, al kaj?!!!! :xx: ← Sploh ne....sam name čaj deluje zelo slabo!!!!! Nekako bol zdrav postanem,pa nič me ne boli več,pa prebava se uredi......NOP....raj na pivu ostanem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno November 10, 2004 Deli Objavljeno November 10, 2004 :D Kako pa ves, da je bil (samo) caj? ← Tega nism nikol trdil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 10, 2004 Deli Objavljeno November 10, 2004 Z alkoholom se da vse mešat!! Tut čaj!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se