klimbra Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Ufffffffffffffffff Sem se ustrašu,da ste se že preselili na drugo lokacijo. .....pridem.....bi rekel moj zvesti prijatelj......jaz pa dodam....sihurno!!!! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 A to se praw de za druge spet ne bo nič ostalo??? :hmm: ← Sej ne bom vsega pojeda!!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Jutri, to je seveda v torek, se bo v klubhouse-u FS (kot je to že v navadi) spet dogajalo, beri sladkalo. Wifika :wub: je nekaj pripravila in tisti, ki prej pride .... ← a bo odojek???:))))Pol bom tm še predno se odpre!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 a bo odojek???:))))Pol bom tm še predno se odpre!!! ← Odojek bo samo posredno oz. nekaj iz tistega, kar odojek pije :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ledenko Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Odojek bo samo posredno oz. nekaj iz tistega, kar odojek pije :) ← ...viski?! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Odojek bo samo posredno oz. nekaj iz tistega, kar odojek pije :) ← Pomije???????? :? :? :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Odojek bo samo posredno oz. nekaj iz tistega, kar odojek pije :) ← Mleko? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Kakor vidim bo danes zanimivo!! Jst pa Gizmo verjetno prideva okrog desetih! Priprave mrzle pire!! :) Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Odojek bo samo posredno oz. nekaj iz tistega, kar odojek pije :) ← no in kaj so bile te whiskey pomije?!!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 (popravljeno) no in kaj so bile te whiskey pomije?!!? ← Tiramisu alikakorkolisetopisepress. Je pa se en koscek ostal .... :kva2: Vilice so tudi pa še luč bomo ugasnili ... :devil: Naj pa še pripomnim, da se je na veliko oblizovalo!!! Popravljeno November 24, 2004. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Bilo prelepo....... Edina napaka , ki sem jo naredu je bila,da nisem s seboj vzel prepotrebne igle....in tako ostal brez dobrot,ki jih je pripravila IcY-jeva Wifika. BTW.....a smo razrešl vprašanje kaj in kam damam paše........pitanjce za LUMPASTO.....ker na konc nekak nisem več memoriral :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 (popravljeno) BTW.....a smo razrešl vprašanje kaj in kam damam paše........pitanjce za LUMPASTO.....ker na konc nekak nisem več memoriral :? :? :? :? :? ← Tiramisu je bil full dober (sem kr 2 kosa slistila) :blush: !!!! Drgač pa klimbra tist verjetn ne bomo rešil, vsaj ne tko hit, pa se mi zdi da ta debata tudi ni preveč za na forum!!!! :wacko: Da ne bo kdo čudn gledu! :blink: Popravljeno November 24, 2004. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Da ne bo kdo čudn gledu! :blink: ← Vzel na znanje :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 ...viski?! :blink: ← na tem mestu opozarjam, da je dedukcija odgovora na bazi pojma "pijani prasec" tukaj povsem neumestna :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 na tem mestu opozarjam, da je dedukcija odgovora na bazi pojma "pijani prasec" tukaj povsem neumestna :) ← Morda pa bi se....z veliko fantazije in nizke stopnje tolerance.....dalo tozadevno konotacijo povezati z obiskovalci??????....pozno odhajalci???????......čvekalci?????? Sej se samo šalim :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 24, 2004 Morda pa bi se....z veliko fantazije in nizke stopnje tolerance.....dalo tozadevno konotacijo povezati z obiskovalci??????....pozno odhajalci???????......čvekalci?????? Sej se samo šalim :D :D :D :D ← Sej vceraj pa res noben ni bil pijan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Sej vceraj pa res noben ni bil pijan... ← Čak mal....a je kdo o tem govoril...... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: .) Je pa res....da iz meni neznanih razlogov nekak zjutraj nisem avta našel......le ker hudič ga je parkiral tako daleč stran!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Čak mal....a je kdo o tem govoril...... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: .) Je pa res....da iz meni neznanih razlogov nekak zjutraj nisem avta našel......le ker hudič ga je parkiral tako daleč stran!!!!!! ← oh ja midva mava pa podobne probleme,sam da sm jaz studirala zakj se drevesa premikajo k sm se ustavla na klancu :D (smo pozabil rocno zategnt) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Ocitno je bla zurka vceraj.. skoda da sem zamudil :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno November 25, 2004 Deli Objavljeno November 25, 2004 Ocitno je bla zurka vceraj.. skoda da sem zamudil :unsure: ← Pa drugič :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 25, 2004 Deli Objavljeno November 25, 2004 Sej vceraj pa res noben ni bil pijan... ← Pijanci so vsepovsod okoli nas!!!!!! Alkoholno zlo še širi!!!!!! Juhej!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 26, 2004 Deli Objavljeno November 26, 2004 Pijanci so vsepovsod okoli nas!!!!!! Alkoholno zlo še širi!!!!!! Juhej!!!!!!! ← Fear of the dark :yea2: :D Drugače pa kot vedno :OK: Icy pohvali J., terameso je bilo njam, oblizovali smo se še doma , vsaj mislim da je bil to razlog :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 26, 2004 Deli Objavljeno November 26, 2004 Snip, snip ... Icy pohvali J., terameso je bilo njam, oblizovali smo se še doma , vsaj mislim da je bil to razlog :wub: ← Ja seveda je bit TO razlog. A ... obstaja še kakšen drug razlog ??? :hmm: Že pozabu ... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 29, 2004 Deli Objavljeno November 29, 2004 Jutri zopet vabljeni v clubhouse! Res da smo zdaj notr, ampak luštno je še vedno! Pečke nas grejejo, pijače je dosti, žur pa itak!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 Kot vedno!!!!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se