uzzy Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 Jutri zopet vabljeni v clubhouse! Res da smo zdaj notr, ampak luštno je še vedno! Pečke nas grejejo, pijače je dosti, žur pa itak!!!!! :OK: ← No sej poleg pečk nas greje tud lepota, nežnejšega spola, ki je vedno prisoten v nekem ekvivalentnem številu :wub: Žur je pa itak :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 30, 2004 Deli Objavljeno November 30, 2004 No sej poleg pečk nas greje tud lepota, nežnejšega spola, ki je vedno prisoten v nekem ekvivalentnem številu :wub: Ja to pa zraven paše! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 No včeraj bilo zanimivo, od 6 iger biljarda zgubil 4 :OK: Sem pa s tem spravil v dobro voljo oba nasprotnika :yea2: Kva sem jaz dobra duša :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2004 No včeraj bilo zanimivo, od 6 iger biljarda zgubil 4 :OK: Sem pa s tem spravil v dobro voljo oba nasprotnika :yea2: Kva sem jaz dobra duša :OK: ← Da sploh ne omenjam, da sta nas z Marico v dobro voljo spravila tudi s palacinkami, ki so res dobro sedle na podlago iz piva... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Da sploh ne omenjam, da sta nas z Marico v dobro voljo spravila tudi s palacinkami, ki so res dobro sedle na podlago iz piva... ← Sedle na vse piječe, ne samo na pivo! Fine so bile ja, to je pokazalo tudi njihovo izginotje v parih minutah! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 ... sta nas z Marico v dobro voljo spravila tudi s palacinkami, ki so res dobro sedle na podlago iz piva... :D Hvala, palacinke so bile res :OK: :notworthy: Itaq :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Pa čokolada, ki jo je prinesel Klimbra za naša sladka usta je bila tudoi odlična! Hvala hvala! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno December 1, 2004 Deli Objavljeno December 1, 2004 Hvala za palačinke. :notworthy: :notworthy: :notworthy: ps: Se priporočam. O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 Pa čokolada, ki jo je prinesel Klimbra za naša sladka usta je bila tudoi odlična! Hvala hvala! :004 ← Sam,d vam je pasal.....sem se bal,da me boste kregal.....k pravjo,da lešniki radi v luknjah ostanejo..........sem mislu zobnih luknjah :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 BTW....palačinko pa sem si bratsko razdelil z sladkim sotrpinom.....in moram reči,da je kar primerno dvignila glukozo,da o vzburjenih burbončicah ne izgubljam besed.......njami.....MARIČI ve kako se palačinke dewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 JA...palačinke so dobro teknile! Dobra ideja in še boljša izdelava! Super in hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 No sej poleg pečk nas greje tud lepota, nežnejšega spola, ki je vedno prisoten v nekem ekvivalentnem številu :wub: Ja to pa zraven paše! ;) ← Tudi jutri? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 Tudi jutri? :P ← Recimo da bo, ane! Drgač se, pa jaz za šankom jutr! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 Recimo da bo, ane! Drgač se, pa jaz za šankom jutr! B) ← mogoce celo pridemo kej pozdravt,razn ce ne bo kej important umes prslo :P d00h :D hehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Recimo da bo, ane! Drgač se, pa jaz za šankom jutr! B) ← Uf v takem primeru, bi pa prav užival pod šankom :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 7, 2004 Uf v takem primeru, bi pa prav užival pod šankom :wub: ← A da bi ti po vratu hodila? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Ma sej veš, fetiši so različni :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Firestarters :yea2: kot vedno :OK: Pa še neke stave so padale ob pikadu.. pimpi? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Firestarters :yea2: kot vedno :OK: Pa še neke stave so padale ob pikadu.. pimpi? :naughty: ← :angry: :fight1: :nono: :rtfm: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 (popravljeno) :angry: :fight1: :nono: :rtfm: :glare: ← Hec, hec :P Popravljeno December 8, 2004. Popravil Mike_E_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2004 Hec, hec :P ← Ne se ti prevec z nasimi deklicami hecat.... Majo zascito! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Hec, hec :P ← Ma kaksen hec!! Jest sm priča dogodka! Go Pompi Go :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Ne se ti prevec z nasimi deklicami hecat.... Majo zascito! O:-) ← :D :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Ma kaksen hec!! Jest sm priča dogodka! Go Pompi Go :010 :010 :010 ← Nič ne bo fantje! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Nič ne bo fantje! :grrr ← Nea se pusti ! Go girl go :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se