Einherjar Objavljeno December 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2004 Nea se pusti ! Go girl go :yea2: ← A mi lahko en sploh pove o cem je govora? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FireStarter Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Ocitno je tudi meni nekaj uslo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 A mi lahko en sploh pove o cem je govora? ← "Pojma nimam" .) Je pa kul :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Lav is in di eerrrrrrrrrrrr :hmm: :hmm: :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 No sej men tud ni kej dost jasn, no pa sej mene itak v tork ni blo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Mene tudi ni bilo tam...... Pa ena je nekaj omenjala, da bo za sankom, pa je tudi ni bilo.... :hmm: Nekaj veliko nas ni bilo tam.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 A mi lahko en sploh pove o cem je govora? ← Ma govora je bilo o eni kombineži, potem so se pa fantje začeli zajebavat, da moram naslednjič pridet v kombineži! YEAH RIGHT!!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Mene tudi ni bilo tam...... Pa ena je nekaj omenjala, da bo za sankom, pa je tudi ni bilo.... :hmm: Nekaj veliko nas ni bilo tam.... :) ← Ja no nekaj folka je pa bilo! Sva se pa z Stipetom menjavala, tk da sem bila za šankom tudi jaz! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 A mi lahko en sploh pove o cem je govora? ← Vprašej Icya, on je začel temo o kombinežah :lol1: Ne se ti prevec z nasimi deklicami hecat.... Majo zascito! O:-) ← Ni blo nč slabega mišljeno :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 tk da sem bila za šankom tudi jaz! :hmm: Pa ne takrat, ko mene ni bilo tam :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Ma govora je bilo o eni kombineži, potem so se pa fantje začeli zajebavat, da moram naslednjič pridet v kombineži! YEAH RIGHT!!!! :lol1: ← a zatooooooo si me vabla :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Ja no nekaj folka je pa bilo! Sva se pa z Stipetom menjavala, tk da sem bila za šankom tudi jaz! :hmm: ← k sm pršu jst, s podporo Kruseta, si bla odlično skrita - bolj, k smo te iskal, bolj si se nam izmikala. Pol smo šli pa spät, pardon, spat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 No sej men tud ni kej dost jasn, no pa sej mene itak v tork ni blo :D ← sam res....se podpisem pod tole :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 k sm pršu jst, s podporo Kruseta, si bla odlično skrita - bolj, k smo te iskal, bolj si se nam izmikala. Pol smo šli pa spät, pardon, spat... ← Ja takrat sem pa zgleda že šla! Ja fantje, jaz ne mislim cel dan čakat! Več sreče prihodnič! :huh: Pa nisem vabila zarad kombineže! To je bil samo hec! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Več sreče prihodnič! :? :? :? :? :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 sam res....se podpisem pod tole :P ← Če si se pa ti prpravljena podpisat pod mene, sem se pa tud jaz pripravljen pod tebe .) Podpisat mislim :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Nč.....kombineža dela dolg....oz. obljuba dela dolg! Če je padla stava pa sploh. Z obrestmi bo tut brez kombineže...... sej ne vem točno o čem govorim ampak se hočm mal "prklopt na temo".) go pimpi........ Ali se nam potemtakem obeta naslednji torek šov posebne vrste?!?!:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Snip, snip ... YEAH RIGHT!!!! ← Yeah right ... a pol se ti tut strinjaš?? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Nč.....kombineža dela dolg....oz. obljuba dela dolg! Če je padla stava pa sploh. Z obrestmi bo tut brez kombineže...... sej ne vem točno o čem govorim ampak se hočm mal "prklopt na temo".) go pimpi........ Ali se nam potemtakem obeta naslednji torek šov posebne vrste?!?!:) ← Ja stave glih ni bilo, ane, tk da dvomim da bo kej s to kombinežo! To so si fantje kar nekaj zeceli domisljati, k sem jaz nekaj omenila kombinežo! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 kera pa je to kombinirana Neža, jst je sploh ne poznam :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2004 Ja stave glih ni bilo, ane, tk da dvomim da bo kej s to kombinežo! To so si fantje kar nekaj zeceli domisljati, k sem jaz nekaj omenila kombinežo! :lol1: ← Ce smo pa ze temo zacel bi blo pa res fajn, ce bi v kombinezi prisla naslednjic, a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Kaj pa ce bi kar vse prisle, potem pa imamo tekmovanje miss mokre kombineze :kva2: .....Temperature so primerne :naughty: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 Kaj pa ce bi kar vse prisle, potem pa imamo tekmovanje miss mokre kombineze :kva2: .....Temperature so primerne :naughty: O:-) ← I don't think do Yogi! Jok brate odpade! No way rose! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 :OK: :D :D :D :D :D Caki, bom Mateja poklical, da vidm ce lahko sef kaj ukaze..... :blink: Aja, to ne laufa tko...... :fight2: Sej sm ze tih :xx: O:-) :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno December 11, 2004 Deli Objavljeno December 11, 2004 no jaz pa obljubim da pridem v torek vas pogledat :D...in upam da mi kaka avtosola ne bo umes skocial,k ne vem kdaj me bo poklical model :( LP tejcy :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se