hrčo Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 mensezdi, da bo dons en frizer v klubhausu :hmm: .) :D :afro1: ← Alahko zvemo kakšen komentar je padu doma :lol1: Ampak "frizerki" pa vsa čast .... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 Mal vroče je bilo včeraj! Zunaj mraz, not vroče,....le kaj nam še ostane?! Pa še full dober kuhan vinček nas je dodatno pogrel ... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 V bistvu je prišlo do tiskarskega škrata(čeprav ni bilo nobenega tiska posredi).predvideni čas prepevanja je bil 7:00:00 do 7:00:04 kar smo tudi izvedli v vsej božično novoletni harmoniji. Mal vroče je bilo včeraj! Zunaj mraz, not vroče,....le kaj nam še ostane?! Hmm no ja, mogoče da se neham(o) pritoževat:) ← Ja včeraj je bilo res prov fajn toplo! Res pa da je bilo tam pri peččkah verjetn res kr mal vroče! :huh: Ervina, hvala za vinčka, bil je super! Smo ga vsega uničli! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 A zasavc je bil tist vin :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 A zasavc je bil tist vin :yea2: ← :grrr :grrr To pa ne. Jaz sem vino samo ''prinesla'' ker ga lastnik zaradi polnih rok ni mogel. Torej, zahvala gre DTW-ju. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2004 :grrr :grrr To pa ne. Jaz sem vino samo ''prinesla'' ker ga lastnik zaradi polnih rok ni mogel. Torej, zahvala gre DTW-ju. :D ← DTW je tko al tko car, pa se carsko zensko ima :) dokaz: edina je bila, ki je imela svoj muf za roke gret... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 :grrr :grrr To pa ne. Jaz sem vino samo ''prinesla'' ker ga lastnik zaradi polnih rok ni mogel. Torej, zahvala gre DTW-ju. :D ← Ja v tem primeru pa zahvala Dave the wave! Se priporočamo še kdaj! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 JAh mene spet ne bo...:( prov prevec zaspana sm bla sm se zdele zbudla...zdej se mi pa ne da pa se mraz je :( treba zdej dobit izpit za avto pa se hitr kej hmal vidmo :D lp tejcy :004 ← Ti pa že kr nekaj časa samo obljubljaš in nato storniraš svoj prihod, in obljubljaš in storniraš, in ob..... :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 JAh mene spet ne bo...:( prov prevec zaspana sm bla sm se zdele zbudla...zdej se mi pa ne da pa se mraz je :( treba zdej dobit izpit za avto pa se hitr kej hmal vidmo :D lp tejcy :004 ← vsak izgovor prov pride... :BUA: tistih tapravih ne moti ne mraz ne to da se morajo včasih poslužiti javnega prevoznega sredstva.... :devil: zdej je pa ze čas da se prikažes ker ti bo počasi zmanjkalo izgovorov :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 vsak izgovor prov pride... :BUA: tistih tapravih ne moti ne mraz ne to da se morajo včasih poslužiti javnega prevoznega sredstva.... :devil: zdej je pa ze čas da se prikažes ker ti bo počasi zmanjkalo izgovorov :010 ← Se čist strinjam, saj bomo imeli samo še nekaj torkov (v tem letu) odprtih! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 O pišuka, a se bližamo že koncu leta .... sam še dva torka :huh: Kdaj je pa minil ... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 Ti pa že kr nekaj časa samo obljubljaš in nato storniraš svoj prihod, in obljubljaš in storniraš, in ob..... :o ← to pa zato ker mi gre nekdo ki na novo k vam prihaja na k...in ga ne morm vidt,zato me tud ni drgac bi itak bla tm vsak torek,sam dobim sms ce je tista oseba tm pa pol mene ni ker vecinoma je :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 to pa zato ker mi gre nekdo ki na novo k vam prihaja na k...in ga ne morm vidt,zato me tud ni drgac bi itak bla tm vsak torek,sam dobim sms ce je tista oseba tm pa pol mene ni ker vecinoma je :( ← How shall i say this - WHATEVER!!!!! :lol1: Ja no v clubhouse so dobrodošli vsi, če pa imaš ti problem z neko osebo ki zahaja k nam je pa to čist tvoj problem! Kar se pa sms-ov tiče pa lohka sem rečem samo tole :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 to pa zato ker mi gre nekdo ki na novo k vam prihaja na k...in ga ne morm vidt,zato me tud ni drgac bi itak bla tm vsak torek,sam dobim sms ce je tista oseba tm pa pol mene ni ker vecinoma je :( ← Uf dobr, jst em že inventar, tko da ziher ni zard mene :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 How shall i say this - WHATEVER!!!!! :lol1: Ja no v clubhouse so dobrodošli vsi, če pa imaš ti problem z neko osebo ki zahaja k nam je pa to čist tvoj problem! Kar se pa sms-ov tiče pa lohka sem rečem samo tole :BUA: ← 117% podprem našo Pi(m)piko :devil: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 Jest tut ne....ker sem (uuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh :huh: :huh: :huh: )....tazadna dva torka mankal!!!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 Jest tut ne....ker sem (uuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh :huh: :huh: :huh: )....tazadna dva torka mankal!!!!!! :kva2: ← A zato je bil tak mir :devil: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 teyci naslednjič lahko prideva skupaj ! me tudi že dolgo ni bilo, tako kot tebe ! :hmm: nema zime za eskime ! :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 A zato je bil tak mir :devil: :grim ← Noppppp To je blo zato.....ker tut Lidije ni blo :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 (popravljeno) Noppppp To je blo zato.....ker tut Lidije ni blo :devil: :devil: :devil: ← :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :beer2: (I hope she doesn't read this) Popravljeno December 16, 2004. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 Alahko zvemo kakšen komentar je padu doma :lol1: Ampak "frizerki" pa vsa čast .... :OK: ← Mene tud zanima kaksni so bli kometarji... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2004 Mene tud zanima kaksni so bli kometarji... :yea2: ← Glej glej, moj pingvin se je javil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 Tvoja pingvinka... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 A fotke pa nobene nimate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 A fotke pa nobene nimate? ← Na žalost mislm, da ne, ker je naš "fotograf" (Ic...) .... spet pozabil fotkič .... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se