Skoči na vsebino

Klub Firestarter

Einherjar

Priporočene objave

OK, OK, ne bom vec tok pogost tja hodu  :P

Kruse, nisi ti, tko da se nič ne boj! Ti kr hodi k nam! Sam dej še zdej pridt, k imamo še odprto! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Javno objavljam, da v torek pridem, da ne bo treba "vohunu" zapravljat za SMSje  :lol1:

Sej pa mene ne bo...k bi mogla vrecko za bruhanje prnest sabo pa se kej...:D :lol1: itaq sm pa ze drugje,sam mi ni bil nikol problem najdt cajta za firestarterje tko k mi nesledn tork ne bi bil...sam pač ne bom,razlogov se mi ne da navajat...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ccc nisi ti :D se zdalec ne...

Kul :) jaszt sem se pa ze ustrasu, da bo uzzy ostal brez pira :naughty: Aja, sej bi ga lahko tut drugac dostavu ...Sam ne vem, ce bi blo uzzyju to vsec :blink: Pol kile je le pol kile :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej pa mene ne bo...k bi mogla vrecko za bruhanje prnest sabo pa se kej...:D  :lol1: itaq sm pa ze drugje,sam mi ni bil nikol problem najdt cajta za firestarterje tko k mi nesledn tork ne bi bil...sam pač ne bom,razlogov se mi ne da navajat...

Za privatne fighte odprite svoje teme, ne bodite tukaj :topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

TEJČI TEJČI....naš clubhouse je pa ja tolk velik da imamo prostor za kadilce in nekadilce, pa vegetariance in mesojedce, pa kotiček za metalce in stare rockerje, prostor za čistilke,.....pa navsezadnje tudi ločen kotiček za različne družbe.

Če te nekdo moto ga pač ignoriraš čeprav je to bolj znak nedoraslosti. Pa brez zamere.

Življenje gre naprej pa če si zraven ali ne. Če se z nekom spičiš je "bad", če pa zaradi tega še nekam ne hodš je pa "bad na kubik"..tko da tlele si ga posrala. Preberi navodila za "life", pod poglavjem "nastavitve urinega kazalca in problemi so - problemi bodo kurc jih gleda" pa ne se utapljat, če lahko splavaš....

A sem včeraj pri 24 ur slišal da bo naslednji torej VAMPI PARTY al sem bil sam tolk nažgan od inventure?! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A sem včeraj pri 24 ur slišal da bo naslednji torej VAMPI PARTY al sem bil sam tolk nažgan od inventure?! :D

Ti povem, ko se streznim, zaenkrat se ne vem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kul  :)  jaszt sem se pa ze ustrasu, da bo uzzy ostal brez pira  :naughty:  Aja, sej bi ga lahko tut drugac dostavu ...Sam ne vem, ce bi blo uzzyju to vsec  :blink:  Pol kile je le pol kile :devil:

KILO, LITER

sej nima veze sam da je pir :grim :yea2: :beer2:

Vampi ?

A to je kakšen skandinavski bend :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

TEJČI TEJČI....naš clubhouse je pa ja tolk velik da imamo prostor za kadilce in nekadilce, pa vegetariance in mesojedce, pa kotiček za metalce in stare rockerje, prostor za čistilke,.....pa navsezadnje tudi ločen kotiček za različne družbe.

Če te nekdo moto ga pač ignoriraš čeprav je to bolj znak nedoraslosti. Pa brez zamere.

Življenje gre naprej pa če si zraven ali ne. Če se z nekom spičiš je "bad", če pa zaradi tega še nekam ne hodš je pa "bad na kubik"..tko da tlele si ga posrala. Preberi navodila za "life", pod poglavjem "nastavitve urinega kazalca in problemi so - problemi bodo kurc jih gleda" pa ne se utapljat, če lahko splavaš....

Navodila za life hehe...:D ...problemi heh..ej moj life je zdele cist prevec prfect...:P cccc...pa itak da ti nic ne zamerm ccc...hehe ti si itak faca...

LP tejcy :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kul  :)  jaszt sem se pa ze ustrasu, da bo uzzy ostal brez pira  :naughty:  Aja, sej bi ga lahko tut drugac dostavu ...Sam ne vem, ce bi blo uzzyju to vsec  :blink:  Pol kile je le pol kile :devil:

ves da ne bos ostal brez pira...:D ccc rajs te castim kukr pa da bi ostal brez...ja tko pa ne more it no da bi brez ostal .) :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!