hrčo Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 No družba a smo že razčistili kakšen party se nam obeta jutri .... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 No družba a smo že razčistili kakšen party se nam obeta jutri .... :hmm: ← Ja upam da Vampi NE! :unsure: K to bi bila katastrofa! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Ja upam da Vampi NE! :unsure: K to bi bila katastrofa! :xx: ← Kakor za koga, he, he, he. Jest sm pa itaq za :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 A pa je kdo prepičan o kakšnih, katerih, čigavih vampih govorimo .... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 A pa je kdo prepičan o kakšnih, katerih, čigavih vampih govorimo .... :lol1: ← Zdej pa res nisem sigurn :hmm: . Ah kwa, pridem jutr s taxijem, popijem dva :beer1: ... pol pa itaq ne bo nč več važn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 jaz pa vem kaj sigurno bo :grim :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Zaupaj še nemi.....plizzzzzzzzzzzzzzzzzz :( :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Zaupaj še nemi.....plizzzzzzzzzzzzzzzzzz :( :( :( :( ← ja klimbra glej da bo prišla tista obljubljena čokolada od zadnjič zame, ane! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 jaz pa vem kaj sigurno bo :grim :010 ← A bo uslišana moja želja??? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 A bo uslišana moja želja??? O:-) ← a ti si ta :D V bistvu ne .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 jaz pa vem kaj sigurno bo :grim :010 ← Plesoče banane? :D No.. magar.. sam da ne bo vampov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 (popravljeno) Sm mal preletu debato za nazaj, ker je blo včeraj govora o stipetovih frizerskih podvigih. Stipe Sm pa umes naletu se na eno fotko.. Je skrajno desn motor od kasnega firestarterja? Kaj pa je to zaena zadeva? Se ksne fotke mogoce dosegljive? B) Popravljeno December 22, 2004. Popravil Mike_E_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 Ja je in sicer so vsi trije od Firestarterjev, slikano letos na Faakerseeju. Desni je Yamaha Fazer 1000 (se mi zdi), predelana v streetfighter-ja. Mislim da imam se kaksno fotko z zbora pri Hollister-jih. Bom pogledal in dobis tule. Ce imaš pa ADSL mi na private mail poslji naslov, kamor ti posljem originale!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 :kva2: Ufff včer je blo spet pestro. MARIČA: uffff super keksi in pecivo. Se zelo prileže k šnopcu! Sicer je bilo včeraj malce megleno ampak toplo in zabavno. Vsaj zame-:))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2004 Jaz pa cakam da se Kruse kaj javi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 A je tukaj mogoče govora o tistih piškotih, ki so izginili v približno 45 sekundah .... :lol1: Mariča, uzzy - hvala :yea2: Ein... a je blo pol še full pestro - glede na to, da še ni ne duha ne sluha o Krusu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2004 V par drugih temah sem opazil, da naj bi imel tezave z orientacijo danes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 Desni je Yamaha Fazer 1000 (se mi zdi), predelana v streetfighter-ja. ← Ali ni to le FZR 1000? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 V par drugih temah sem opazil, da naj bi imel tezave z orientacijo danes. ← Nop.....[SIZE=7].Gravitacijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 V par drugih temah sem opazil, da naj bi imel tezave z orientacijo danes. ← Še dobr, da je zmanjkal šnopsa, sicer najbrž tud teh težav ne bi imel .... bi bla orientacija že včeraj bolj v k.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 Ali ni to le FZR 1000? ← jp fzr 1000 in njet fazer...icy se je včeraj nažrl sladkarij pa ga dons mal memory card zajebava...no RAM at all....:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 Jaz pa cakam da se Kruse kaj javi... :kva2: Hehe, kwaj blo noro :OK: Ma je, dons je treba mau delat, k sm bol pozn prsu .... Pa se na Mobitel bom mogu it :cry: Bom v besedila se neki napopu .) Aja, Sym pa ni nc povedu, koga je s sabo pripeljal :blink: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 a je blo kej :SS he he.... Kakorkoli že...vsem :beer2: na ta čudoviti novoletni petek...hip heh bljuh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 Aha, se neki pozabil (ze spet).... Hvala za piskote... so bli prou dobri....Sploh tazadni .) In tale moment sem se spomnil, da sva ... :blink: Uzzy, hvala za druzbo in debato :OK: :wacko: U pismo, kje sm pa jest uceri spet hodu :xx: No ja, do doma sm najdu, do postle pa ze ne vec :? :P Pa cisto nic :SS Samo malo :wacko: Ma ja, fino je blo.... :OK: :yea2: Sm ze :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 :? Piskoti? Kaksni piskoti? Sem samo taler vidu :( Dejte drugic mal pocakat :rolleyes: Eni delamo do osmih. No ja je pa pir bolj pasal :yea2: pa tud snopec ni bil svoh :kva2: Se je pa noc nadaljevala v jutro :SS tko da... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se