Icy Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 jp fzr 1000 in njet fazer...icy se je včeraj nažrl sladkarij pa ga dons mal memory card zajebava...no RAM at all....:) ← Ma sladkor bo kriv, ja to je! Ma FZR al pa Fazer, wse to je prehitr zame, pa tut enak zame zgleda :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 Icy, hvala za slike :yea2: To je torej shargotova zverina.. te fotke mi je sicer oblubla ze karmen (nisem vedu da je to to), pa si jo zdej prehitel :P Ampak zgleda pa res noro :kva2: Shargo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 (popravljeno) To je torej shargotova zverina.. snip snip snip Ne ni. Un ma štiri noge. To je Shargotov motor. A tebe tut sladkor mal pred novim letom je... je... .) Popravljeno December 23, 2004. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 ... A tebe tut sladkor mal pred novim letom je... je... .) ← Abstinenčna kriza pomoje :P Bo treba tale "veseli december" koncno zacet :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 Abstinenčna kriza pomoje :P Bo treba tale "veseli december" koncno zacet :naughty: ← Ja nekaj pozno ga zečenjaš!!! :huh: Mi vžigalčki smo ga začeli že full časa nazaj! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2004 Ja nekaj pozno ga zečenjaš!!! :huh: Mi vžigalčki smo ga začeli že full časa nazaj! :lol1: ← Ja, pocasi bi bil ze cas, da ga kar zakljucimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 Ja nekaj pozno ga zečenjaš!!! :huh: Mi vžigalčki smo ga začeli že full časa nazaj! :lol1: ← Ja jaz ga praktično že končujem k ne morem več :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 ja sej veseli december zna bit zlo naporen....zato je pa treba celo leto nabirat kondicijo da ga prezivis..... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 veseli december potrebuje celoletne priprave. S treningom pričnemo zgodaj pomladi ko se pričnejo prvi boljši moto zbori in do prvega poletnega dne smo že hudo v formi. Desni biceps za dvigovanje kriglov in želodec za premagovanje ovir. Jeba je ker je potem morda malce preveč "pavze" do decembra in se telo preveč navado bio lajfa....Zato ga pa prebrisani začnejo trenirat že za Halloween in potem samo negujejo pridobljeno....:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 Ja jaz ga praktično že končujem k ne morem več :wacko: ← Sejm hir!!!!!! UMIRAM!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 Ne ga srat Klimbra ej! Klimbra 4 ever! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 Sejm hir!!!!!! UMIRAM!!!!!!!! ← Ja klimbra, trebe se je merkat ane, pa po pameti! Tko kot to delam jaz! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 Ja klimbra, trebe se je merkat ane, pa po pameti! Tko kot to delam jaz! :P ← PO PAMETI KAJ:..se SANKAŠ!?!?! :004 :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 23, 2004 Deli Objavljeno December 23, 2004 PO PAMETI KAJ:..se SANKAŠ!?!?! :004 :kva2: ← Sankam? :blink: Ne k je mal mraz! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 24, 2004 Deli Objavljeno December 24, 2004 Ampak "frizerki" pa vsa čast .... ← :yea2: :notworthy: :OK: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 27, 2004 Deli Objavljeno December 27, 2004 :yea2: :notworthy: :OK: :) ← Ja hotschko, zdej bo mogu dat slikco z novo frizuro! Drgac pa se jutr vidimo! Jaz prinesem nekaj zelo okusnega za papcat! Njami! Pridem pa sicer sele med 20.00 in 21.00, tk da se vidimo! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 27, 2004 Deli Objavljeno December 27, 2004 Ein.., a bomo jutri že vedeli ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2004 Ein.., a bomo jutri že vedeli ? ← Skoraj vse bos vedel... Razen cesa kar ne bos... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Skoraj vse bos vedel... Razen cesa kar ne bos... ← Diplomat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2004 Diplomat :OK: ← Seveda, sej sem faliran student prava... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Et tu, Brutus :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 29, 2004 Deli Objavljeno December 29, 2004 Dans je blo super.. polno obiskovalcev, vsi dobre volje :OK: Edini incident je bil, ko je hocko skoraj razstrelil clubhouse :kva2: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 29, 2004 Deli Objavljeno December 29, 2004 A to je bil tisti veliki pok, ki se je zgodil takoj zatem, ko sva midva odšla. Ravno sva se sparkirala doma ko je počilo in sva takoj pomislila to so pa naši firestarterji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno December 29, 2004 Deli Objavljeno December 29, 2004 A to je bil tisti veliki pok ... ← Ma neeee, kje pa .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno December 29, 2004 Deli Objavljeno December 29, 2004 Žurka je bla luda, vsaj kolikor se jaz spomnim ... marš bele miške ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se