Icy Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Novoletno sporočilo "de la Presidente"
Icy Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Naš dežurni: Dej že zin kva boš!!
Icy Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Skratka, v naslednjem prihajajočem letu 2005 vsem skupaj želim/o uspešno motoristično sezono!!!
Icy Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 (popravljeno) Še modni trendi a la Firestarters za leto 2005: Prevladovala bo črna barva z rdečimi odtenki in vzorci. Popravljeno December 29, 2004. Popravil Icy
Einherjar Objavljeno December 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2004 Jaz bi rad izjavil, da se mi zdi skrajno neokusno to, da ste skrivali ouzo pred mano in andrejem. Dobro se namrec spomnim, da sem odprl flaso, ko je bila se polna in da je bila naenkrat prazna.... (ta post sem tipkal 15 min press)
katrca Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Jaz bi rad izjavil, da se mi zdi skrajno neokusno to, da ste skrivali ouzo pred mano in andrejem. Dobro se namrec spomnim, da sem odprl flaso, ko je bila se polna in da je bila naenkrat prazna.... (ta post sem tipkal 15 min press) ← ja to se zgodi če nisi skoz pri stvari - beri - flasi. če te ni ostanes brez.... :( lepo praznujte pa ne preveč nalivat - glih prov... :kva2: :yea1:
Fire Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Saj res Ouzo je bil cool, ampak res le za nekaj casa. Izkapil ga je Stipe in se kremzil ob dejanju samem. Aljo, naslednjic bomo to delali v ilegali. No ja, teranov liker je bil tudi prisoten le minutko ali dve. Biljard me je ubogal, puncke pa tudi. P.S. Tolk sem bil pijan da je mogla ena najstnica z mano u postlo :OK:
Einherjar Objavljeno December 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2004 Saj res Ouzo je bil cool, ampak res le za nekaj casa. Izkapil ga je Stipe in se kremzil ob dejanju samem. Aljo, naslednjic bomo to delali v ilegali. No ja, teranov liker je bil tudi prisoten le minutko ali dve. Biljard me je ubogal, puncke pa tudi. P.S. Tolk sem bil pijan da je mogla ena najstnica z mano u postlo :OK: ← Ourajt!!!
c0Li Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Uzo, likercki?...sploh ne vem revez o cem se pogovarjate :? :D
uzzy Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Evo folk, glede na to da se zjutraj odpravim v Sarajevo in ne bom mogel pisati 1.1 in 2.1., naj vam vsem ki se poznamo (okej no tud ostalim) voščim eno lepo novo leto z ogromno.................................................................................. pa sej veste kaj , pa ogromno ................................................................... itd. Lepo praznujte, kjerkoli že boste :beer2:
Icy Objavljeno Januar 2, 2005 Opozori Objavljeno Januar 2, 2005 Uahaaaaaaaa, A sm se jaz prvi zbudu?? :hmm:
Einherjar Objavljeno Januar 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 2, 2005 Uahaaaaaaaa, A sm se jaz prvi zbudu?? :hmm: ← Ne, ampak ostali nimamo nic za napisat... No ja sej tudi ti ne, pa vendar si nekaj napisal.
Pimpi limpi Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 Ne, ampak ostali nimamo nic za napisat... No ja sej tudi ti ne, pa vendar si nekaj napisal. ← Ampak je res full nekaj tiho! Kaj a nas je Novo Leto čist uničilo, al kaj? :eek: Jaz sem kot nova! :whistle: (če ne upoštevam bolečega grla,...) :oops:
hrčo Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 Leta res nismo začel v najboljši (zdravstveni) formi .... ampak upajmo, da bo "preostanek" tolk boljši .... :OK:
maXXXimum Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 Z resno zamudo :oops: Firestarters haloween party fotke na moto.vrabl.com
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se