Icy Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Snip, snip ... pimpi....icy je baraba in njegovemu prijatelju ni za zaupat - nikol ne ves kdaj te lahko preseneti..... lp :OK: :OK: :OK: ← Hvala Katy, mam pa dobrga prjatla a ne de?? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Hvala Katy, mam pa dobrga prjatla a ne de?? :lol1: ← AJOJ AJOJ! Fantje fantje :slap: ! Z vami pa res ni nikoli dolgčas! :yea1: Ampak Kruse, zalog bonbonov si pa res dobr oskubil!!!! :huh: Si bo še kdo mislil, da imaš full grenko življenje! :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 AJOJ AJOJ! Fantje fantje :slap: ! Z vami pa res ni nikoli dolgčas! :yea1: Ampak Kruse, zalog bonbonov si pa res dobr oskubil!!!! :huh: Si bo še kdo mislil, da imaš full grenko življenje! :wacko: ← Hmmm Pimpi a mu ga nisi ti v torek posladkala :hmm: Da ne bo kdo mislil ... s čokoladnimi jajčki :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 no grenkoba od Kruza - javi se?!?! Ej Pimpi drugič je treba prnest kakšno grenko pecivo...recimo Jagermaistra..... :kva2: Poslaščičarnica od Fajerstarters nudi dans sploh burek od Jagermajster.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Ej Pimpi drugič je treba prnest kakšno grenko pecivo...recimo Jagermaistra..... :kva2: ← Meni pa bolj paše Škotsko pecivo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Ej, pa to nisem bil jaszt :P Am....am..... aha, Icy jih je.... :whistle: Ok, priznam.... <_< en cokoladni jajcek sem pa res....Dobr....dva..... :blink: ... 3, ampak vec pa res ne.... :P No, pa en kiki... OK, dva :blush: Am, sem moral sprobat, ce mi plombe se dobr drzijo O:-) Hehe, sem imel pa eno fajn pomocnico :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 (popravljeno) Snip, snip ... Hehe, sem imel pa eno fajn pomocnico :devil: ← Viš to sm pa spustu :slap: Pa še jest sm ji ga not tlaču :blush: :blush: jajček u torbico :blush: Popravljeno Marec 3, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 .... en cokoladni jajcek sem pa res....Dobr....dva..... :blink: ... 3, ampak vec pa res ne.... ← Na minuto ... si pozabu povedat ... :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 (popravljeno) Icy....nič sekirat.....tut najboljšim se dogajajo napače!!!!!!! Alk ipaQ te mamo radi......vitezu moj :OK: :OK: ← A ne de, vsak se lahko zmoč, če ima napačo :cry: Popravljeno Marec 3, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Hmmm Pimpi a mu ga nisi ti v torek posladkala :hmm: Da ne bo kdo mislil ... s čokoladnimi jajčki :whistle: ← Ja res sem mu jaz posladkala "ŽIVLJENJE" v torek! Sva midve s Katrco prinesle cukre, bonbone, čokoladne jajčke,... :hooray: Drgač pa kar se Jagermaistra tiče pa ...! Sej je še nekaj viskija v hladilniku, pa kaj k vsi natepavajo pivo, no ja, pa eni kuhano vino in drugi sok! :drunk: Drgač pa nebi bilo slabo, če bi naša Janis (Karmi) spet kaj spekla tiste njene odlične slane rogljičke! Se vem ne zdi? :OK: :yea1: :010 :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Ja res sem mu jaz posladkala "ŽIVLJENJE" v torek! ... :hooray: ← ŽIVLJENJE? Spet en nov izraz, ki si ga moram zapomniti. I'm too old ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 ŽIVLJENJE? Spet en nov izraz, ki si ga moram zapomniti. I'm too old ... ← ICY, obupen si! A si v drugi puberteti na stara leta?! Sam kurbarija ti gre po glavi! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Viš to sm pa spustu :slap: Pa še jest sm ji ga not tlaču :blush: :blush: jajček u torbico :blush: ← .......v torbico?!?!? Oooooooohhhhhh.....ohhhhh:) :slap: :eek: :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 :worship: :worship: :worship: Viš to sm pa spustu :slap: :devil: Hehe, ni blo to za javnost.... :whistle: Pa še jest sm ji ga not tlaču :blush: :blush: jajček u torbico :blush: No .... A sem reku, da jih je Icy pobasal :angry2: Pa mi noben ne verjame :( Na minuto, ja.... <_< :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Še dobr, da me v torek ni blo in da se zadnje čase odpovedujem sladkarijam, sicer po besedah sodeč, ki jih tukaj prebiram, bi bili hudi boji okrog bonbonov ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Še dobr, da me v torek ni blo in da se zadnje čase odpovedujem sladkarijam, sicer po besedah sodeč, ki jih tukaj prebiram, bi bili hudi boji okrog bonbonov ... :lol1: ← A ja valda, zdej aerobika pa to, pa ne smeš cukrov papat??!?!?! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 ICY, obupen si! A si v drugi puberteti na stara leta?! Sam kurbarija ti gre po glavi! :slap: ← A men? :glare: Jaz govorim o ŽIVLJENJU ti pa o k........ Kdo zdej kvanta, ti al jest?? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 .......v torbico?!?!? Oooooooohhhhhh.....ohhhhh:) :slap: :eek: :kva2: :lol1: ← Viš spet sm ga usraw! A bi ga moral kam drugam??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Viš spet sm ga usraw! A bi ga moral kam drugam??? ← Ce bi kam drugam ne bi blo uredu :D bi se kdo prtozval :P cccc me ni blo 2 dni duma ste se pa full razpisal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 A men? :glare: Jaz govorim o ŽIVLJENJU ti pa o k........ Kdo zdej kvanta, ti al jest?? :? ← TI TI kvantaš! :grrr :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 TI TI kvantaš! :grrr :slap: ← Piiiimpiiiiii Jaz te ma rad :wub: :devil: :wub: Ja pa Tejcy tut :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Evo eno vprašanje za Eina...Ali so te rune "taprave" oz katere so to, če slučajno kaj veš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Evo eno vprašanje za Eina...Ali so te rune "taprave" oz katere so to, če slučajno kaj veš... ← Mislim, da bo kar drzalo - na brzino preveril in po moje je tole t.i. elder futhark, kar so bile prve rune, ki so jih skozi cas spreminjali in nadgrajevali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Piiiimpiiiiii Jaz te ma rad :wub: :devil: :wub: Ja pa Tejcy tut :whistle: :winkiss: ← :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 TNX :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se