Janis Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Jap, meni je postelja celo noč :bounce: . ← Ja sej je blo res samo tebi nakam vroče včeraj, a :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Ja sej je blo res samo tebi nakam vroče včeraj, a :naughty: ← Huh pa kolk :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 :OK: Glej, glej, finger se je pokazal na spletu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 :OK: Glej, glej, finger se je pokazal na spletu :OK: ← In to danes že drugič. Rekord :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Dons pa spet žur in to dobrodeln ... :kva2: Se vidmo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Jest pridem s tremi kartami, pa se dve si bom dokupu. Upam da bom mel dost platza. Pa ne se guzvat okol mene. :) P.S. drugace pa, dobro jutro dobri ljudje in Happy St. Patrick's day. :blush: :blush: :blush: :blush: :eek: :blush: :blush: :blush: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Ta torek - torej jutri 22.3 pride na obisk ekipa Televizije SLO, da posname prispevek o zaščitnih varnostnih ograjah in motorističnih aktivistih slovenije za TEDNIK! Zatorej vabljeni v čimvečjem številu že ob 16:00 uri! Pa brez pokanja, kurjenja gum,..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Za vse tiste, ki vas zanimajo tetovaže vas vabimo v torek 5.4.2005 na uradno predstavitev našega supporterja - REIN ART TATTOO STUDIA! Pričetek kot vsak torek ob 18:00 uri! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Za vse tiste, ki vas zanimajo tetovaže vas vabimo v torek 5.4.2005 na uradno predstavitev našega supporterja - REIN ART TATTOO STUDIA! Pričetek kot vsak torek ob 18:00 uri! ← ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 U are very welcome ajgor and bring the mad dog with U :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Pri nas je sezona že v polnem teku .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 Ponoči me tlači mora! :eek: :eek: :eek: Od torkove vožnje. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Jurimo :zzz: 80 KM/h in potem NAS prehiti :oops: cisterna....upam da tega ne bo na posnetku....:) :kva2: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 Ponoči me tlači mora! :eek: :eek: :eek: Od torkove vožnje. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Jurimo :zzz: 80 KM/h in potem NAS prehiti :oops: cisterna ← Narobesvet ti povem, pa kaj ces! :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 Ponoči me tlači mora! :eek: :eek: :eek: Od torkove vožnje. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Jurimo :zzz: 80 KM/h in potem NAS prehiti :oops: cisterna....upam da tega ne bo na posnetku....:) :kva2: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: ← Ok, pol ni sam mene to zabediral .) (smžemisludajekejnarobezmano) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 Ponoči me tlači mora! :eek: :eek: :eek: Od torkove vožnje. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Jurimo :zzz: 80 KM/h in potem NAS prehiti :oops: cisterna....upam da tega ne bo na posnetku....:) :kva2: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: ← ..Je bla poln cisterna, kako bi vas šele s prazno... :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 :hooray: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 U are very welcome ajgor and bring the mad dog with U :OK: ← I am glad.There is him with me always :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 (popravljeno) I am glad.There is him with me always :OK: ← S čim ga pa futraš?? :whistle: Popravljeno Marec 25, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 S čim ga pa futraš?? :whistle: ← Z briketi Pedigree-pal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Z briketi Pedigree-pal ← Zato je pa vsak jutr prbližno tak :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 (popravljeno) Z briketi Pedigree-pal ← Jaz pa svojmu raj kej kosmatga privoščim :P Drugače pa: hladilnik je poln, pir bo mrzu, družba fajn in jaz dežurni. Se vidimo danes zvečer!!! Popravljeno Marec 29, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 :blink: Icy, a nisem jest? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 (popravljeno) Pa utrinkov torkovega večera. Simon je prinesel prenosnika ina malo smo ... :eek: Popravljeno Marec 30, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 ... in še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 pa še malo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se