ixs Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 .....in ste kaj?! Bulili v prenosnik?!?!? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 ja, 3-4 dni bolovanja, včer mislil, da sm že skor ok, šel zvečer k FS ... in evo - še 3 dni bolniške mi ne gine :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 .....in ste kaj?! Bulili v prenosnik?!?!? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ← bulili v bladzove fotke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 bulili v bladzove fotke :) ← ...in Wobewtu dopovedovali,da cesta na Rakitno ni tako slaba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 SEm šel na rakitno pred 14 dnevi....pesek, sneg, voda, pesek, pesek,......ejga Wobewt ...cest je odlična za sankanje po hrbtu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 :( Sej ne vem, ce gre to sem, ampak vam moram povedat, da sem srecen in ponosen lastnik mojega prvega motorja. Masinci bom kar ERika rekel. No ja, Kawo pa sake bomo pa kasneje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2005 :( Sej ne vem, ce gre to sem, ampak vam moram povedat, da sem srecen in ponosen lastnik mojega prvega motorja. Masinci bom kar ERika rekel. No ja, Kawo pa sake bomo pa kasneje :) ← Bravo Fire!!!! One more organ donor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Yeah! Samo ne vem kaj bom za ponucat? Broken heart perhaps! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 (popravljeno) Po tem ni povprasevanja ;) Jih je prevec.... Kaj ces, kapitalizem, pa trzno gospodarstvo... :) Popravljeno Marec 31, 2005. Popravil Kruse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 :( Sej ne vem, ce gre to sem, ampak vam moram povedat, da sem srecen in ponosen lastnik mojega prvega motorja. Masinci bom kar ERika rekel. No ja, Kawo pa sake bomo pa kasneje :) ← Ride safe and keep the rubber side down. :OK: Daj dodaj še kaj škotskega peciva :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Prou.....pa naj bo ERIKA!!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 :kva2: Škotsko pecivo... :hmm: Icy, dobiš! Ampak pod pogojem, da Fingerja varuješ... He he ,saj veš za sredstva..... Da dragi moji, ERICA THE BLACK!!! :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 :kva2: Škotsko pecivo... :hmm: Icy, dobiš! Ampak pod pogojem, da Fingerja varuješ... He he ,saj veš za sredstva..... Da dragi moji, ERICA THE BLACK!!! :worship: :worship: :worship: ← BLACK ERICA.......hudo rajclih se tole sliš........ Pa je natur(kot od boga poslana).....al je padla pod pritisk naprimer Tadeja in njegovih "golic"........ Ne smejat....to je važn podatek :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 BLACK ERICA NATUR, NEW GIRL FOR SHURE! :OK: :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 NATUR, ← Take rabmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 ERika malo drugače Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 :kva2: Da dragi moji, ERICA THE BLACK!!! :worship: :worship: :worship: ← ej a zdej k bo "v klubu" bom lahko tole Eriko sprobu pa prvi položu.... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 :( Sej ne vem, ce gre to sem, ampak vam moram povedat, da sem srecen in ponosen lastnik mojega prvega motorja. Masinci bom kar ERika rekel. No ja, Kawo pa sake bomo pa kasneje :) ← The best fire .... čestitke ... pa srečno ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 IXS Imas to cast da jo prvi polozis, ampak vse ima neko mejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 IXS Imas to cast da jo prvi polozis, ampak vse ima neko mejo... ← Qrc, spet sm zamudu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Ixs gremo po cinih... povej ko bos koncal, da nadaljujem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 :? Prjatli!!!! Pa to je moja ERica. :( Sej sem vedu, sam da si novo najdem je polno frajerjev okol. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 (popravljeno) :? Prjatli!!!! Pa to je moja ERica. :( Sej sem vedu, sam da si novo najdem je polno frajerjev okol. :blink: ← Pa sej vama nč nočmo :friend1: samo položil bi jo ... :P Popravljeno Marec 31, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Komot! :OK: Ampak nezno in z obcutkom. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Yeah!!!! Let's gang bang ERika :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se