Pimpi limpi Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 :OK: A je se vedno 100? :( Lep pozdrav vsem :kva2: ← Ja nekaj mal pišete, ane, zato pa je še vedno 100!!!!!!! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Ja nekaj mal pišete, ane, zato pa je še vedno 100!!!!!!! :slap: ← No evo 101!!!!! Juhej!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Pimpi, sem ti rekel da bova enkrat sama. Pa magari na 101 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Pimpi, sem ti rekel da bova enkrat sama. Pa magari na 101 :004 ← HE HE HE! Ja ti imaš zdej itak "ERIKO", tko da nehaj otresat :P ! Drgač pa jutri mogoče, če ne bo preveč ljudi in če bo miza frej lohka kak bilijard počiva! A si za?! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 :OK: Ti si carica. Bova se pocla, ampak tokrat ti obljubim da ne bom zmagal :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 obupna sta....kr tkole javno se menita kako se bosta pocla...a lahko pridm gledat....... :yea1: :kva2: :kva2: :kva2: PS. fire hval za sliko :hmm: :hmm: :hmm: se vidimo jutri pa kaksno rečemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 :) Katrca, oprosti ker ne mislim nate. Ampak ti ze ves zakaj. :blush: Se vidimo! :kva2: :yea2: :beer2: :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Ups, kaj sem nasel .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Ampak ti ze ves zakaj. :blush: zakaj ze :hmm: O:-) :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 obupna sta....kr tkole javno se menita kako se bosta pocla...a lahko pridm gledat....... :yea1: ← Kdo je obupen? :angry2: Da ne bo kje nepotrebnega tekanja, ane!!!! :evilgrin: HE HE! No pa je skoraj konec šihta!!!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Ups, kaj sem nasel .) ← 2 bejbe ena na drugi - to mi je blo vedno vsec :wub: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Kdo je obupen? :angry2: Da ne bo kje nepotrebnega tekanja, ane!!!! :evilgrin: HE HE! No pa je skoraj konec šihta!!!!! :yea1: ← boljš cepetanje na mestu kot tekanje po mestu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 (popravljeno) Kakšno bo vreme jutri, temperature, bo tam kamor bomo šli kaj motorjev? Bomo videli. Ker sem uspešno pregnal vse viruse s čarunalnika name, objavljam nekaj fotk prejšnjega torka in glej jo no ... ER;;;) Popravljeno April 11, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 (popravljeno) Še ena o obiskovalcih. Več pa jutri z obvezno pripombo: Čitajte nasledno izdajo Motosveta :) Popravljeno April 11, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 boljš cepetanje na mestu kot tekanje po mestu :P ← O ja to pa sigurno! HE HE .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Jst tud pridem, z nečim novim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Jst tud pridem, z nečim novim :OK: ← Kakšne barve pa je?? A ma dobre cilindre :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Jst tud pridem, z nečim novim :OK: ← Uffffff Uzzy...me prav zanima!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Jst tud pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Uffffff Uzzy...me prav zanima!!!! ← Sej ni napisu kaj bo prinesel al pripeljal pokazat!?!? Kaj pa ce bo prinesel kake sladkarije?! :naughty: He he! Ja drgač se pa vidimo dons! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 :OK: Jest tud pridem! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Pa fajn se oblecte, da vas ne bo zeblo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Pa fajn se oblecte, da vas ne bo zeblo :rolleyes: ← Bomo bomo! Glede na to, da si bila pa tudi ti bolančkana, pa se moraš še extra oblečt! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Pride tut moja malenkost, da se mal na novo spoznamo k se tolk časa nismo vidl. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 (popravljeno) Sej ni napisu kaj bo prinesel al pripeljal pokazat!?!? Kaj pa ce bo prinesel kake sladkarije?! :naughty: He he! Ja drgač se pa vidimo dons! ← Hint from Uzzy: Rumene barve je! Tolk sem zvlekel iz njega. Bomo videli. Mogoče bo pa kanarček :hmm: Popravljeno April 12, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se