maXXXimum Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 K glede na to, da zdaj delam ne ponocujem vec! :unsure: ← ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 ;) ← Kaj naj bi pa to pomenil????? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 buuuuuuuu..........reva! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Pimpi, hotel ti je najbrz reci, da se da ponocevati in delati. :blink: Vse je pa odvisno od dela :) ki ga opravljas, ali pa kdaj :closedeyes: Meni kot ves to uspeva :yea2: Katrca, hvala za klic iz zepa. Sedaj vsaj vem kaj delas ponoci :P O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 buuuuuuuu..........reva! :D ← A ti to men? :eek: :fight2: Ej ne se hecat!!!! :nono: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 :004 Pimpi ne bit slabe volje na tako lep dan :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 (popravljeno) Drugace se pa pripravlja turnir, ampak o tem ve cOLI vec. :OK: ← Ja pripravlja se Biljardni turnir, piramidni sistem. (Tabla je v delu). Namrec vsi prijavljeni se z zrebom postavijo v piramido, cilj je priti na vrh piramide in se tam tudi kar najdlje obdrzati. Vsak iz spodnje vrste lahko izziva kogarkoli iz zgornje vrste in ce ga premaga zamenjata mesti. Na koncu meseca, kdor je na vrhu je " CAR CLUBHOUSE-A FIRESTARTER" .) Podrobnosti o ugodnostih, kijih bo Care imel, pa seveda sledijo :) Popravljeno April 14, 2005. Popravil c0Li Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 :004 Pimpi ne bit slabe volje na tako lep dan :) ← Sej nisem slabe volje! Jaz sem full dobre volje, posebej k je tak lep vreme, k me kar z energijo nafila! Poleg vremena pa je fajn da je že četrtek kar pomeni konec delovnega dne in konec tedna! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 (popravljeno) ... me kar z energijo nafila! ... ← Berglce za učke sem v službi pozabil pa ne vidim dobro Pimpi! Kdo te z energijo nafila? :hmm: Popravljeno April 14, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 :) SONCEK! Icy, SOOONNNCCCEKK, jo fila. Pa se cetrtek je in je konec delovnega tedna :hmm: Se pravi da gre danes ponocevat :eek: Yeah! jutri pa :doze: :blink: :SS Katrca drzim te za bese... akhm, pivo!!! Dolzna si mi. Ti pa povem kaj sem slisal.. zalostno ves, se posebej za tolk fajn punco kakor si ti... :whistle: Te matra a? A se dobiva kje prej na pivu, al sele v torek v Clubhouseu??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Pimpi, hotel ti je najbrz reci, da se da ponocevati in delati. :blink: ← Neki takega, oz nekaj o izgovorih :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 [Katrca drzim te za bese... akhm, pivo!!! Dolzna si mi. Ti pa povem kaj sem slisal.. zalostno ves, se posebej za tolk fajn punco kakor si ti... :whistle: Te matra a? A se dobiva kje prej na pivu, al sele v torek v Clubhouseu??? ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 :) Bom kar rekel kaj sem slisal. Nic! Se kovanci niso zvenketali v zepu. Tisina in nic drugega, le koraki vzdolz temacnih ljubljanskih ulic. :hmm: Bi se pa ze spodobilo da imas kaksno druzbo okoli sebe. Saj ves pri teh letih in ob taki uri. :blink: Zdej pa povej kam ga greva srat :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 :) Bom kar rekel kaj sem slisal. Nic! Se kovanci niso zvenketali v zepu. Tisina in nic drugega, le koraki vzdolz temacnih ljubljanskih ulic. :hmm: Bi se pa ze spodobilo da imas kaksno druzbo okoli sebe. Saj ves pri teh letih in ob taki uri. :blink: Zdej pa povej kam ga greva srat :beer2: ← :004 :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 :) Bom kar rekel kaj sem slisal. Nic! Se kovanci niso zvenketali v zepu. Tisina in nic drugega, le koraki vzdolz temacnih ljubljanskih ulic. :hmm: Bi se pa ze spodobilo da imas kaksno druzbo okoli sebe. Saj ves pri teh letih in ob taki uri. :blink: Zdej pa povej kam ga greva srat :beer2: ← Kdo je pa reku, da je bla sama?! Mogoče pa samo ti slabo slišiš? :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Ah Pimpi, a gres ti tud z nama :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Ah Pimpi, a gres ti tud z nama :beer2: ← Kam že? Kdaj že? Ne bo šlo! Kdaj drugič mogoče? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Kaj pa nocno sankanje...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Kaj pa nocno sankanje...? ← Mislim da smo ze letos mal zamudil... čeprov je blo dost govora o tem en čas, ja :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Kaj pa nocno sankanje...? ← bohve kaksn sankanje on mislm :devil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Kaj pa nocno sankanje...? ← Ja no, zdej se bomo rajsi kej drugega spomnili, ker sankanje nam letos ni bilo usojeno! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Ej ne me jebat! Jest sem Sanko že nabrusil! Če ste rekl ste rekl. A se dobimo v soboto ob 8:45 pod Vršičem....?? :) Eh petek je. Motor dela u polno. Je treba praznovat!!!!!!1 Ej ne boste verjel!!!!!! DANES JE ZADNJI PETEK V TEM TEDNU!!!!!!! Rules! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Ej ne me jebat! Jest sem Sanko že nabrusil! Če ste rekl ste rekl. A se dobimo v soboto ob 8:45 pod Vršičem....?? :) Eh petek je. Motor dela u polno. Je treba praznovat!!!!!!1 Ej ne boste verjel!!!!!! DANES JE ZADNJI PETEK V TEM TEDNU!!!!!!! Rules! ← Sanko si nabrusil????? :lol1: Ja v soboto bo dežek, kokr so napovedoval, tk da ne bo ne s sankami, ne z motorji nič kaj dosti! Res pa je da je petek in to zadnji ta teden!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 :OK: Dobro jutro!!! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 :( Hotel sem reci, nocno sankanje je COOL! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se