c0Li Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 (popravljeno) V torek zacnem pobirati sancnino! Popravljeno April 15, 2005. Popravil c0Li Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 :( Na jurja! :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 (popravljeno) bohve kaksn sankanje on mislm :devil: :D ← Ja veš pri nas smo to že vzeli! Ti si pa tokrat manjkala ... CVEK :kva2: Popravljeno April 15, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Ja veš pri nas smo to že vzeli! Ti si pa tokrat manjkala ... CVEK :kva2: ← jah ce jih ze u sol ne dobivam jih morm pa pr vs ane :D bolje drugje kt u sol :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Držimo pesti za našo Karmi!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Zakaj pa ta žalostni smiljoti, če držimo pesti potem :) :) :) :) :OK: :OK: :OK: :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Zakaj pa ta žalostni smiljoti, če držimo pesti potem :) :) :) :) :OK: :OK: :OK: :004 :004 :004 ← Naša Karmen je v kliničnem centru! Vec pa ne bom govorila! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Naša Karmen je v kliničnem centru! Vec pa ne bom govorila! :cry: ← Upam,d se bosta kmal spet tko prikupno smejčkale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 (popravljeno) Karmi drži se!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: Danes Greva z ixs-om na obisk. Kaj več kasneje. cOLi ti se tudi drži :friend1: Popravljeno April 18, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Ups :004 :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Karmi drži se!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: Danes Greva z ixs-om na obisk. Kaj več kasneje. cOLi ti se tudi drži :friend1: ← Ja lepe pozdrave ji nesita, pa na čim hitrejše okrevanje! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Ja lepe pozdrave ji nesita, pa na čim hitrejše okrevanje! :cry: ← Pa od mene tut :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 :) :) :) :) Karmi!!! :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2005 smo pozdravili (ja tudi jaz sem bil tam), pa vse pozdravlja nazaj... Deklic se dobro drzi (kolikor se v teh razmerah lahko)... se nekaj casa bo v bolnici, nato pa doma pocivat... Ce ne bo komplikacij bo vse v redu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 smo pozdravili (ja tudi jaz sem bil tam), pa vse pozdravlja nazaj... Deklic se dobro drzi (kolikor se v teh razmerah lahko)... se nekaj casa bo v bolnici, nato pa doma pocivat... Ce ne bo komplikacij bo vse v redu. ← UFFF tole je pa full dobr slišat! :OK: Sej v kratkem jo bom šla tud jaz pogledat! :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Neglede na to, da ne vem zakaj gre ji zelim cimhitrejse okrevanje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Karmi je zelo dobre volje, ostalo je pa že Einherjer povedal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Dekle drži se, pozdrav tudi od Marič :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Lepo slišat take info, sam, da je boljše .... :) Karmi čimprejšnje okrevanje .... :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 Jaz tud želim Karmi čim hitrejše okrevanje pa upam da ni preveč hudo....:004 P.S. Jaz bom jutr opravičeno odsotna(šola) preveč mam seminarske,vaje,kontre odklop res odklop...Dajem odpoved :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 Drugače pa dons v Clubhouseu Firestarter čisto pravi nenavadni torek! Napovedane so temperature do 30 stop.C, sončno, glasno in onesnaženo z alkoholnimi projektili U-L. Praznujemo zadnji torek v tem tednu!!!!!! Vabljeni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 (popravljeno) Praznujemo zadnji torek v tem tednu!!!!!! ← Oooooooooo shit, jaz pa sem mislil, da je ta prvi .) Popravljeno April 19, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 Drugače pa dons v Clubhouseu Firestarter čisto pravi nenavadni torek! Napovedane so temperature do 30 stop.C, sončno, glasno in onesnaženo z alkoholnimi projektili U-L. Praznujemo zadnji torek v tem tednu!!!!!! Vabljeni! ← Joj IXS kolk ga pa ti znaš pihnt!!!! :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 Drugače pa dons v Clubhouseu Firestarter čisto pravi nenavadni torek! Napovedane so temperature do 30 stop.C, sončno, glasno in onesnaženo z alkoholnimi projektili U-L. Praznujemo zadnji torek v tem tednu!!!!!! Vabljeni! ← ...pridem... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 :) :) :) :) Karmi!!! :) :) :) ← za nas, radovedne neognjene, kaj je z njo? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se