ixs Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 zdravstevni problemi! Ne bi sedaj o tem po netu. Okreva kar je dobro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 (popravljeno) zdravstevni problemi! Ne bi sedaj o tem po netu. Okreva kar je dobro! ← Sam da je s Karmi vse O.K. Popravljeno April 19, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 Karmi! Čimprejšnje okrevanje! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 :doze: Dobro jutro! Vceraj je bil spet lep vecer. :blush: Dokaz je pripet. Uzzy, tako bi ga lahko pa veckrat... :OK: :OK: :OK: :OK: Se en pozdrav za Karmi. :OK: Punca je mocna in iz tapravga testa.BRAVO. :OK: IXS, sem mislil danes pavzirat, ampak ce je pa zadnji torek v tednu, tega pa res ne smem zamudit. V I D I M O!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 OPA Fire, tale je pa fejst! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 Ja jest se druzim samo z najboljsimi, med drugim tudi s tabo. A se bova dahnila na biljardu danes.... :naughty: Pimpi hvala za kompliment, tista desno je pa TEA :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 Ja jest se druzim samo z najboljsimi, med drugim tudi s tabo. A se bova dahnila na biljardu danes.... :naughty: Pimpi hvala za kompliment, tista desno je pa TEA :lol1: ← Ja lohka se zmeniva za bilijard danes, samo če bo mogoče! Se vidimo! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 Ja lohka se zmeniva za bilijard danes, samo če bo mogoče! Se vidimo! .) ← Torej..... Dahnila si DA .) .) .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 :hmm: Hmm, kako to mislis, ce bo mogoce??? :OK: :blink: Ajaaaa! Pa sej bova dilo dvignila preden zacneva :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 Danes :beer1: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 :hmm: Hmm, kako to mislis, ce bo mogoce??? :OK: :blink: Ajaaaa! Pa sej bova dilo dvignila preden zacneva :P ← AAAAAAAA, a ti mene mal na suho je...? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 :) Pimpi saj me poznas, nikoli na suho, sem vedno mal fajhten :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 Karmi mi je narocila naj vse lepo pozdravim, se zahvaljuje vsem za lepe zelje po cimprejsnjem okrevanju in pravi, da je zelo dober in prijeten obcutek, ker vas je toliko, ki ste z njo v mislih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 19, 2005 Deli Objavljeno April 19, 2005 Karmi, prčakujem te na moji razstavi, kokr si obljubla! In to 3. maja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 (popravljeno) :doze: Dobro jutro! Vceraj je bil spet lep vecer. :blush: Dokaz je pripet. Uzzy, tako bi ga lahko pa veckrat... :OK: Vedno za ! Vidim, da ti tud Teo poznaš :beer2: Popravljeno April 20, 2005. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Ej zakaj pa jest Teje ne poznam?! :angry2: Je pa dogajal včer! Sem šel domov kot rožica namočena v vinjak....... :eek: :SS Hotchko je kriv.....sem pa tolkrat vidu fotko od Ele, da sem na koncu mislu, da je že moja.....:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Karmi - go girl!! :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Ej zakaj pa jest Teje ne poznam?! :angry2: Je pa dogajal včer! Sem šel domov kot rožica namočena v vinjak....... :eek: :SS Hotchko je kriv.....sem pa tolkrat vidu fotko od Ele, da sem na koncu mislu, da je že moja.....:) ← jep ! ja Hočko je živec, dežurni krivec ! on je obeleženi negativec ! :OK: same dobre fotke ! na dobri "podlagi" ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Ej zakaj pa jest Teje ne poznam?! :angry2: Je pa dogajal včer! Sem šel domov kot rožica namočena v vinjak....... :eek: :SS Hotchko je kriv.....sem pa tolkrat vidu fotko od Ele, da sem na koncu mislu, da je že moja.....:) ← :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Mel vceraj Hotschko reklamo na hrbtu! "www.ati.com" Sem danes mal posurfal...sem mislil, da bo se kaka Elina fotka gor...pa sam neka tiskana vezja najdem... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Mel vceraj Hotschko reklamo na hrbtu! "www.ati.com" Sem danes mal posurfal...sem mislil, da bo se kaka Elina fotka gor...pa sam neka tiskana vezja najdem... :kva2: ← Kaj pa mi vemo v kakšnem svetu on ustvarja :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Ati je nekako [censored] za fotra :naughty: . Poskusi na www.Oci.org :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 ucer u kratkem cajtu je blo fino pr vs...pol sm mogla pa dam seminarsko delat,k mi jo je metalbike prnesu in se se javno zahvaljujem hvala :004 u saved my life ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 (popravljeno) ucer u kratkem cajtu je blo fino pr vs...pol sm mogla pa dam seminarsko delat,k mi jo je metalbike prnesu in se se javno zahvaljujem hvala :004 u saved my life ;) ← Jaz raje rešujem življenja z dihanjem usta na usta :004 pa se mi zdi, da pri seminarski ne bi bil ravno uspešen :hmm: Popravljeno April 20, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Ta torek bo pa spet pestro! Za tiste, ki še ne vedo - odprta je tudi tema pod MOTO DOGODKI - Akcija zbiranja podpisov za kartico darovalca organov po smrti. Motoristi v malec drugačni vlogi! Navsezadnje smo samo ljudje in nikoli ne veš kdaj boš ravno ti potreboval tovsrtno pomoč! Žurka bo v vsakem vremenu saj bomo če bo treba na dvorišču postavili prireditvene šotore! Vabljeni vsi motoristi in motoristke, ne glede na to kakšne barve nosite in tudi če niste v nobenem klubu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se