Wobewt Objavljeno Maj 17, 2005 Deli Objavljeno Maj 17, 2005 C ya B) , upam da bo scal...oz. yst bom zihr. Pir - komenzi! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 17, 2005 Deli Objavljeno Maj 17, 2005 NICE, se vidimo! :OK: ← Na žalost spremba načrta :( ! Ker me je zelo fajn načel prehlad, al karkoli je že to zaena pizd..... me ne bo, ker nisem najboljšega počutja! :cry: :xx: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Maj 17, 2005 Deli Objavljeno Maj 17, 2005 (popravljeno) Jutri vsi vabljeni v Clubhouse,obeta se nam toplo vreme in nekaj sladkega za pod zob :OK: ← A zame tut ??? .) :naughty: :bounce: Popravljeno Maj 17, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 17, 2005 Deli Objavljeno Maj 17, 2005 .) Ajgor a spet interveniras? :blink: Yeah vidimo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Maj 17, 2005 Deli Objavljeno Maj 17, 2005 jest bom pa dons kr lepo doma moje bacile ujčkala....so me napadl in položil. :SS lepo se mejte :( :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 17, 2005 Deli Objavljeno Maj 17, 2005 :? Pimpi in Katrca!!! Pa sta vedve zihr da so to bacili? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 17, 2005 Deli Objavljeno Maj 17, 2005 :? Pimpi in Katrca!!! Pa sta vedve zihr da so to bacili? :blink: ← Ja vejretno res! Drgač pa sva bile pa skupaj 2 dni k sva mal lumpale, pa je mogoče to tudi poosledica da sva obe bolančkane! Cela jeba! No bo že! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Maj 17, 2005 Deli Objavljeno Maj 17, 2005 Cela jeba! A da je bila? :devil: Ja, super... :OK: Drugic poskusajta malo razkuzit :rolleyes: Kaksen viski vmes baje pomaga :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 17, 2005 Deli Objavljeno Maj 17, 2005 (popravljeno) .) Ajgor a spet interveniras? :blink: Yeah vidimo :kva2: ← :grim Popravljeno Maj 17, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 Včeraj ste, dragi obiskovalci in obiskovalke, lahko videli še rokodelske spretnosti. Opravičujemo se za "prah" in "hrup" ampak drugače ni šlo! :D Smo pa od včeraj naprej lastniki nove klubske stene :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 Smo pa od včeraj naprej lastniki nove klubske stene :kva2: ← Stena do stene pa bo zidan clubhouse :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 Včeraj ste, dragi obiskovalci in obiskovalke, lahko videli še rokodelske spretnosti. Opravičujemo se za "prah" in "hrup" ampak drugače ni šlo! :D Smo pa od včeraj naprej lastniki nove klubske stene :kva2: ← UFF, zgleda sem res veliko zamudila, sam kaj ko ni šlo :cry: ! Trenutno še v službi, ampak čakam da tole skončam, potem pa domov v posteljo pa čajčka,... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 UFF, zgleda sem res veliko zamudila, sam kaj ko ni šlo :cry: ! Trenutno še v službi, ampak čakam da tole skončam, potem pa domov v posteljo pa čajčka,... :xx: ← Pimpi se je cist zresnila zadnje čase.. sam še spi in dela.. pije pa tut samo še čaj :o hec... Hitr se pozdrav :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 Pimpi se ni cisto nic zresnila. Enostavno neresna je. Hodi v sluzbo, v klub pa ne pride... :blink: Hec... spet! Zaljubljena je :wub: No,pa jo dejmo razumet. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 Torej gre za spomladansko bolezen.......zaljubljenost! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 a ni to fajn - vsaj zanjo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 Torej gre za spomladansko bolezen.......zaljubljenost! :whistle: ← Mislim da je nekaj več na temu kot le spomladanska zaljubljenost, saj tako kaže! A ni že čas da se malo zresnim!? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 A ni že čas da se malo zresnim!? .) ← Ne me smejat.....NIKAR :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 He He He :lol1: :love1: Pimpi, RAD te IMAM :friend1: ker znas nasmejat ljudi :slap: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 :OK: Dragi prijatelji. Dogajanje v centru LJ. V zivo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 Kaj pa delaš ob tej uri v centru Ljubljane .... :lol1: A niso dons tam sami maturantje ..... hihihih Aja pozabla, da ti v centru delaš in, da si na nek način "maturant" .... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 :OK: Hrco, tudi jaz te imam rad :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 He He He :lol1: :love1: Pimpi, RAD te IMAM :friend1: ker znas nasmejat ljudi :slap: :rolleyes: ← Vidim da ste mišljenja, da se jaz ne morem zresniti?! :cry: Hvala da verjamete vame! :xx: Aja FIRE, kaj pa je s tabo, da imaš vse rad danes? A sei pod vplivom kakšnih substanc? :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 :OK: Dragi prijatelji. Dogajanje v centru LJ. V zivo. :OK: ← been there :P , smo mogl plesat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se