Pimpi limpi Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 been there :P , smo mogl plesat :P ← No evo mene, spet se javljam iz službe! Zdravje je že skoraj 100%, tako da se vidimo jutri! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 No evo mene, spet se javljam iz službe! Zdravje je že skoraj 100%, tako da se vidimo jutri! :OK: ← Bi bil že cajt .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 ja mogoče se res vidimo jutri....odvisno bacilov in bakterij k se kr skačejo okoli in mi ne dajo miru :( verjetno pa pridem..... se vidimo :yea2: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Uf KAtrca in Pimpi Limpi! :004 Pol pridem pa še jest pogledat z ali brez bacilov! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Uf KAtrca in Pimpi Limpi! :004 Pol pridem pa še jest pogledat z ali brez bacilov! :OK: ← UH, kolk je to lepo videt, da naju bo en vesel!!!!!!! :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 sej po moje bodo vsi veseli!! A še kdaj niso/nismo bili????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 sej po moje bodo vsi veseli!! A še kdaj niso/nismo bili????? ← Ja no :blush: ! Ma moram rečt, da se full lepo sliši, ane! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 ja če je pa stvar takšna morm pa res pridt pogledat :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 :OK: Veseliiiiiii :OK: Pimpi sej ves :wub: Ti Katrca pa tud :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 :OK: Veseliiiiiii :OK: Pimpi sej ves :wub: Ti Katrca pa tud :oops: ← :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Dobro jutro vsem skupaj! Evo pa je spet tork - dan za spit kakšen :beer2: , kakšno rečt in se met fajn. Vreme sicer še ni blesteče, ampak napoved za popoldan je pa baje gut .... :) Se vidmo! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 če dobim kaksn prevoz doma pridem pogledat....lp tejcy :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 če dobim kaksn prevoz doma pridem pogledat....lp tejcy :004 ← Veš sej avtobusi vedno vozijo, tko da se ne moreš kaj dosti zgovarjat za prevoz!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Veš sej avtobusi vedno vozijo, tko da se ne moreš kaj dosti zgovarjat za prevoz!!!! :P ← nimam karte,and žetoni so pa u centru za kupt :P tko da jaz pa bus nep 200 baksov jim pa ne dam raj pol zapijem to :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 nimam karte,and žetoni so pa u centru za kupt :P tko da jaz pa bus nep 200 baksov jim pa ne dam raj pol zapijem to :D ← Zihr imaš kako pošt v bližini, kjer bi lohka kupila žetone :slap: ! Kar se pa tiče 200 "baksov" (kot si napisala) se pa res zaloštno sliši, da rajši ne prideš k nam, kot pa žrtvuješ 200 tolarjev! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Dons prpelem mojo novo staro lubyco Eriko za g. FireAndreja. Ga že mal pogreša, mi je zaupala. B) Zna bit pa malce žejna, ma precej suho grlo.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Dons prpelem mojo novo staro lubyco Eriko za g. FireAndreja. Ga že mal pogreša, mi je zaupala. B) Zna bit pa malce žejna, ma precej suho grlo.... :cry: ← Čakej čakej, a zdej si jo pa kr sposojate, al kaj? :? Boga reva! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Čakej čakej, a zdej si jo pa kr sposojate, al kaj? :? Boga reva! :lol: ← Tko si vsay nabira izkušnje. :fredy: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Tko si vsay nabira izkušnje. :fredy: B) ← :slap: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 :OK: Baba k baba :blink: Vec jih ma bols ji je. Wobewt, hvala za skrb! :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Čakej čakej, a zdej si jo pa kr sposojate, al kaj? :? Boga reva! :lol: ← Ma kakšna reva!!! Mal se zgledujte punce po njej, enkrat pr enmu :bounce: , drugič pr drugmu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 24, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Čakej čakej, a zdej si jo pa kr sposojate, al kaj? :? Boga reva! :lol: ← Ce ni fousarije, je za vse dost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Ma kakšna reva!!! Mal se zgledujte punce po njej, enkrat pr enmu :bounce: , drugič pr drugmu :P ← O NE NE NE!!!! :nono: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 O NE NE NE!!!! :nono: :lol1: ← Prevoz je :wub: Pridem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Ma kakšna reva!!! Mal se zgledujte punce po njej, enkrat pr enmu :bounce: , drugič pr drugmu :P ← Icy :eek: a se ti mal hecaš al kaj .... :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se