hrčo Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Prevoz je :wub: Pridem :OK: ← A so se škornji že kej unesl .... al so še vedno škrip škrip škrip .... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 A so se škornji že kej unesl .... al so še vedno škrip škrip škrip .... :lol1: ← Boš slišala :grim Žal je poudarek na boš :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Icy :eek: a se ti mal hecaš al kaj .... :nono: ← Jaz sem popolnoma resen glede motorjev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Zihr imaš kako pošt v bližini, kjer bi lohka kupila žetone :slap: ! Kar se pa tiče 200 "baksov" (kot si napisala) se pa res zaloštno sliši, da rajši ne prideš k nam, kot pa žrtvuješ 200 tolarjev! :BUA: ← Sej ne da nocm k vam, sam sorry za lpp mi je brez veze dajat 200 baksov itak ni vidnih izboljsav, glede lppja tko da not...rolsi so pa brmm sli v pm :D motor jah mogoce ce sesraufam 1000mljonov nezasraufanih delov pol se pa vesela usedem gore in se ubijem zarad krivga ukvirja... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Sej ne da nocm k vam, sam sorry za lpp mi je brez veze dajat 200 baksov itak ni vidnih izboljsav, glede lppja tko da not...rolsi so pa brmm sli v pm :D motor jah mogoce ce sesraufam 1000mljonov nezasraufanih delov pol se pa vesela usedem gore in se ubijem zarad krivga ukvirja... .) ← WHATEVER! :blink: Kakor hočeš! Bodi pa doma! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 WHATEVER! :blink: Kakor hočeš! Bodi pa doma! :slap: ← No pa jaz pridem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 em jaz sm hotla pridt u clubhouse pa ne morm k je su alkumulator :S fotra pa ni duma :( pa še disk sm vm hotla prnest k sm ga oblubla :( zdej ne bo pa nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Kot ponavadi, pri FS ni blo dolgčas :yea2: Vse najboljše Bojanu, pa hvala za pico ki je zasedla celo mizo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Kot ponavadi, pri FS ni blo dolgčas :yea2: Vse najboljše Bojanu, pa hvala za pico ki je zasedla celo mizo :OK: ← Ja itak da ni bilo dolgčas pri nas, sej nikoli ni ! Čeprav tist, k mi je Tranfi zlil vodo v hlače ni bilo glih prijetno, k me je potem skoz zeblo! :bounce: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Ja itak da ni bilo dolgčas pri nas, sej nikoli ni ! Čeprav tist, k mi je Tranfi zlil vodo v hlače ni bilo glih prijetno, k me je potem skoz zeblo! :bounce: :drunk: ← ampak vroče ti pa le ni blo..... :lol1: :kva2: :kva2: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Tolele sem hotel povedat: Sinoči, ko je mrak legal na zemljo, sem se mimogrede oglasil pri Firestarterjih. Odločitev za ta tvegani korak nikakor ni bila lahka. Vendar sem kasneje, kot že tolikokrat doslej, ugotovil, da so bili moji pomisleki neosnovani. Kajti Firestarterji so (ste) neizmerno priljudni. Ne glede na to, kaj pissarijo razni provokatorji. Celo Eini me ni mahnil po buči s svojim znamenitim pendrekom. Mogoče je imel slab dan. Težko rečem, takole iz glave... Kakorkoli, malce smo neprotokolarno in sproščeno pokramljali. Polokal sem pol litra imenitne Zale, ki mi jo je nudil prijatelj Icy iz fonda za reprezentančne svrhe. In potem sem se odpravil proti svoji skromni, kakih 500m oddaljeni votlinici. In z veseljem vam poročam, da sem tjakaj prispel brez omembe vrednih nezgod. Ko sem se približeval prostorom, namenjenim spanju in sorodnim aktivnostim, sem v pičli svetlobi hipoma zagledal čednega, visokoraslega mladeniča, ki mi je odločno stopal naproti. Kljub temu, da je bil odet v pižamo, je dajal videz pravega pravcatega motorista. Potihem sem se že veselil, da bom lahko prislinil en prisrčen post v temo "A si biw ti?". Potem mi je postalo jasno, da sem bil videl sebe. Natančneje svoj odsev v zrcalu, ki ga imam montiranega na vratih sanitarij. Damskih sanitarij, če koga extra zanima. In s kančkom grenkobe, ki se je jedko zažrla v mojo široko, občutljivo slovansko dušo, sem legel k počitku. Točno tako se je zgodilo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Tolele sem hotel povedat: Snip, snip ... Polokal sem pol litra imenitne Zale, ki mi jo je nudil prijatelj Icy iz fonda za reprezentančne svrhe. Snip, snip .. Točno tako se je zgodilo. :grim ← A zato mi inventura na koncu ni štimala :hmm: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Tolele sem hotel povedat: Sinoči, ko je mrak legal na zemljo, sem se mimogrede oglasil pri Firestarterjih. Polokal sem pol litra imenitne Zale, Ko sem se približeval prostorom, namenjenim spanju in sorodnim aktivnostim, sem v pičli svetlobi hipoma zagledal čednega, visokoraslega mladeniča, ki mi je odločno stopal naproti. Potem mi je postalo jasno, da sem bil videl sebe. Natančneje svoj odsev v zrcalu, ← ccc :grrr Pepe,Pepe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 A zato mi inventura na koncu ni štimala :hmm: :slap: ← Če bi poslušal (no in kaj slišal) bi vedel komu jo je treba pripisat za obračun ..... :blink: in s kakšnim razlogom ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Če bi poslušal (no in kaj slišal) bi vedel komu jo je treba pripisat za obračun ..... :blink: in s kakšnim razlogom ... :OK: ← In le-ta jo je tudi placal... Icy, Icy - ti se en zmeden individuum. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 In le-ta jo je tudi placal... Icy, Icy - ti se en zmeden individuum. ← Pa saj jaz to vem! Na vodo namrec mislim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Pa saj jaz to vem! Na vodo namrec mislim :) ← ZMEDA ZMEDA! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Tolele sem hotel povedat: Sinoči, ko je mrak legal na zemljo, sem se mimogrede oglasil pri Firestarterjih. Odločitev za ta tvegani korak nikakor ni bila lahka. Vendar sem kasneje, kot že tolikokrat doslej, ugotovil, da so bili moji pomisleki neosnovani. Kajti Firestarterji so (ste) neizmerno priljudni. Ne glede na to, kaj pissarijo razni provokatorji. Celo Eini me ni mahnil po buči s svojim znamenitim pendrekom. Mogoče je imel slab dan. Težko rečem, takole iz glave... Kakorkoli, malce smo neprotokolarno in sproščeno pokramljali. Polokal sem pol litra imenitne Zale, ki mi jo je nudil prijatelj Icy iz fonda za reprezentančne svrhe. In potem sem se odpravil proti svoji skromni, kakih 500m oddaljeni votlinici. In z veseljem vam poročam, da sem tjakaj prispel brez omembe vrednih nezgod. Ko sem se približeval prostorom, namenjenim spanju in sorodnim aktivnostim, sem v pičli svetlobi hipoma zagledal čednega, visokoraslega mladeniča, ki mi je odločno stopal naproti. Kljub temu, da je bil odet v pižamo, je dajal videz pravega pravcatega motorista. Potihem sem se že veselil, da bom lahko prislinil en prisrčen post v temo "A si biw ti?". Potem mi je postalo jasno, da sem bil videl sebe. Natančneje svoj odsev v zrcalu, ki ga imam montiranega na vratih sanitarij. Damskih sanitarij, če koga extra zanima. In s kančkom grenkobe, ki se je jedko zažrla v mojo široko, občutljivo slovansko dušo, sem legel k počitku. Točno tako se je zgodilo. :grim ← Tale ZALA pa deluje. Od sedaj naprej tudi jaz Union Zalo pil bom sploh...... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Ein, eno pitanje. Če se naslednji teden z Bibo primajava do vas, obljubiš, da boš zrihtal videoprojektor za filmček, kjer ljubko vrtiš hulahop?? :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ledenko Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Snemali ste nase hulahupanje? :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 :OK: Kaj? Vale pa Biba! Ne samo projektor tudi hulahop se bo nasel. :OK: Vale ti pa zamerim. S trebusckom si me dekoncentrirala do te meje, da sem zabijal kladivo namesto zebljev... Pridem malo prej kot obicajno :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 OK fantje, v torek potem videoprojekcija hulahopkanja :-))) in ponovno tekmovanje v hulahopu :OK: ... če najdete kak štor in žeblje, lahko tudi to ponovimo :grim ... ps: obljubimdabomimelačeztrebuhoblečenenrazvlečenpulover :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ledenko Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 OK fantje, v torek potem videoprojekcija hulahopkanja :-))) ...... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 :OK: ampaksamoobzabijanjuzebljevprihulahopkanjutibomalnagajalpasezgledalanebostkofajnPS.nepozabnapisuko :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 :OK: ampaksamoobzabijanjuzebljevprihulahopkanjutibomalnagajalpasezgledalanebostkofajnPS.nepozabnapisuko :lol: ← bovanajprejskupajhulahopkalapotempasezabijala...zeblje... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se