Fire Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 :OK: Valekomajcakamdate..vidim... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 :OK: Valekomajcakamdate..vidim... :004 ← No obnašajte se, ne biti preveč :topic: ! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Pimpi, a nisi bla ti vceraj mokra... :blink: :P :P :P :P :P :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Vale, yst ti pa zamerim! Nkol te še ni bwo na Fayrštarterjih, prideta pa z Bibo lih takrat, ko sm yst gor v deželi daljni, Irski... :cry: :cry: Ti pa pustim pr Firerjih vezalko... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 (popravljeno) Vale, yst ti pa zamerim! Nkol te še ni bwo na Fayrštarterjih, prideta pa z Bibo lih takrat, ko sm yst gor v deželi daljni, Irski... :cry: :cry: Ti pa pustim pr Firerjih vezalko... :fredy: ← Jest pa ne ...pridem... končno bom v torek frey Popravljeno Maj 25, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Vale, yst ti pa zamerim! Nkol te še ni bwo na Fayrštarterjih, prideta pa z Bibo lih takrat, ko sm yst gor v deželi daljni, Irski... :cry: :cry: Ti pa pustim pr Firerjih vezalko... :fredy: ← Veš kaj Wobewt, če pustiš vezalko, bo isto, kot da si tam. Lahko organiziramo štafetno vezalko :004 ... sej ablubim, da pridem še kdaj ne sam ta torek nooooooooo ... če me bodo še spustli noter po torku :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 ... sej ablubim, da pridem še kdaj ne sam ta torek nooooooooo ... ← To so besede, vredne Vale!!! :yea2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Ein, eno pitanje. Če se naslednji teden z Bibo primajava do vas, obljubiš, da boš zrihtal videoprojektor za filmček, kjer ljubko vrtiš hulahop?? :004 ← Ne morem tega obljubiti, lahko pa obljubim, da bom vsem prepovedal prinasanje kake prikazovalne naprave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Ne morem tega obljubiti, lahko pa obljubim, da bom vsem prepovedal prinasanje kake prikazovalne naprave ← NO, jaz bi tud rada videla naše fante ko izvajo razne vaje! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Ne morem tega obljubiti, lahko pa obljubim, da bom vsem prepovedal prinasanje kake prikazovalne naprave ← Pa tok si luštkan :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Pa tok si luštkan :oops: ← Don't go there - se posebi, ker so se nekateri, ki jih ni bilo, cutili ogrozene... jaz pa lustkan? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ledenko Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Ne morem tega obljubiti, lahko pa obljubim, da bom vsem prepovedal prinasanje kake prikazovalne naprave ← :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Mixenmrfrnir (hec!), jaz te imam rad (ni hec!). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2005 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Mixenmrfrnir (hec!), jaz te imam rad (ni hec!). ← Rece se Mixhmrifr :) . O tem da me imas rad, bova pa se malo podebatirala - jaz nisem tak, ves... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Ne morem tega obljubiti, lahko pa obljubim, da bom vsem prepovedal prinasanje kake prikazovalne naprave ← Jaz pa že celo firmo obrnil, da sem prikazovalnik dobil! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ledenko Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Kreh. Ahem. Khm. Ok. Fotr! PRSTE STRAN OD PROJEKTORJA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Jaz pa že celo firmo obrnil, da sem prikazovalnik dobil! :( ← Ti kr prinesi projektor al kaj že imaš! Sej lohka še vedno kake fotke pogledamo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Ti kr prinesi projektor al kaj že imaš! Sej lohka še vedno kake fotke pogledamo! ← Fotk s Firestarterji s hulahopom je še več kot filmčkov :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Icy ne posluš smrkovca .... :) ti kr prnes projektor, sicer .... :fight1: :chase: Nej še ostali vidjo naše fantiče kako so hulahopal ..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Icy ne posluš smrkovca .... :) ti kr prnes projektor, sicer .... :fight1: :chase: Nej še ostali vidjo naše fantiče kako so hulahopal ..... :lol1: ← Tako se govori :OK: , zakaj bi vedno samo gledali slike ostalih! :photo: :slap: :lol: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 super. hulahop fotke. :oops: Pol pa ne pridem:) No ja se bom zakrinkal v hulahop obroč da me boste punce lahko vrtele okoli pasu....iiiiiiiiiiiiiiii....se mi že zdej v glav vrti! Bojan X Hulahop je car v hulahopkanju!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ledenko Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 (popravljeno) Pa to je cela zarota proti nam veseljakom, ki smo se delal norce iz samih sebe :( Ze vidim, da bom moral uporabiti svoje odtocne kanale in prepricate kakega v firmi, da nujno rabi projektor v torek ^_^ edit: fotr je tecen Popravljeno Maj 26, 2005. Popravil Ledenko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 super. hulahop fotke. :oops: Pol pa ne pridem:) No ja se bom zakrinkal v hulahop obroč da me boste punce lahko vrtele okoli pasu....iiiiiiiiiiiiiiii....se mi že zdej v glav vrti! Bojan X Hulahop je car v hulahopkanju!!!! :OK: ← A ti bi kar rad, da te punce vrtimo okoli pasu, al kaj? :lol1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 (popravljeno) A ti bi kar rad, da te punce vrtimo okoli pasu, al kaj? :lol1: :yea1: ← Ah Pimpi nč ne skrbi. Tut hulahup na koncu dol pade .) Če je pa vmes še kaj je pa itaq gut :P Popravljeno Maj 26, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2005 A ti bi kar rad, da te punce vrtimo okoli pasu, al kaj? :lol1: :yea1: ← Bolje okoli pasu, kot okoli prsta... Ixs, Ledenko, Fire - a gremo mi kam drugam v torek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ledenko Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 ... Ixs, Ledenko, Fire - a gremo mi kam drugam v torek? ← Cim dalj, tem boljse! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se