Skoči na vsebino

Klub Firestarter

Einherjar

Priporočene objave

Fantje dragi, tolk grozna pa spet nisem ... dobite en samcat CD s fotkami in filmčki, pa ga potem množite, glejte ali pa ne .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj se pa zdaj vsi zmotavate tako ali drugače .... kar ste naredili ste naredili .... dokazi obstajajo in to je to ..... sicer pa smo fotke itak že vidl .... in so čist gut .... :OK:

Firestarterji + hulahop = :yea2:

:grupni: :grupni: :grupni: :grupni:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:) Sorry Ein. Ampak ce prideta Vale pa Biba u klub... Jest ne grem nikamor.

:angry2: Ledenko!

:) Icy?

Jebesemizaprojektorampaknajbotorkovvecercool! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej dejmo mi mal tole temo spremenit!

Aja sem bil čez vikend na Panterjih pa sem včeraj popoldan ugotovil da sem si hulahop obroč okol...hm.....pasu tetoviral:)

Naslednji torek v Clubhouseu Ljubljana pa IZBOR NAJLEPŠE TETOVAŽE. Izdelke bo ocenjevala strokovna komisija strokovnih strokovnjakov. Tetovaže na ženskih prsih, ritkah(ne nad ampak NA), ter na intimnih delih(še vedno govorim o ženskah!!!) imajo že v štartu dodatnih +7 točk za zalet:)

Seveda bomo "pravično ocenili" tudi vse ostale tetovaže, ki bodo na spregled.

1.mesto : 30 sekunda aplavza

2. mesto : 10 sekund aplavza

3.mesto : šamar...opss ...sem se zatipkal....5 sekund aplavza

PS: za vse tiste, ki še nimate tetovaže lahko to potezo potegnete sedaj, ko je še smiselna in se že sedaj prijavite na strip.... hmmm..... izbor za najlepšo tetovažo, ki se bo zgodil 7.6.2005 v Clubhouseu Firestarter v Ljubljani, Hajdrihova 21 a, Kolezija

PS2: Za tiste, ki ne morete izbrati motiva za novo tetovažo:

letos, po mnenju bralcev revije ABC tattoo Fužine, prevladujejo umirjeno kričeče barve, ki zapolnjujejo bolj ali manj nerazločne silhuete črnih princev(več njih) na belem konju. Bodite anti moderni in poslušajte naš nasvet. Izberite tattoo artista in ne keramičarja!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naslednji torek v Clubhouseu Ljubljana pa IZBOR NAJLEPŠE TETOVAŽE. Izdelke bo ocenjevala strokovna komisija strokovnih strokovnjakov. Tetovaže na ženskih prsih, ritkah(ne nad ampak NA), ter na intimnih delih(še vedno govorim o ženskah!!!) imajo že v štartu dodatnih +7 točk za zalet:)

Seveda bomo "pravično ocenili" tudi vse ostale tetovaže, ki bodo na spregled.

Mislim, da bo izbora hmalu konec, ker kokr jaz vem ne bo nic z tatooji na intimnih predelih!!!! :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ti nimaš pojma! :slap: :rolleyes:

Razmišljamo da bi začel že ob 16:00 da bomo do noči vsaj do finala prišli :eek: :kva2:

Pa sej Izbor najlepše tetovaže ne zajema samo tetovaž na intimnih predelih!! Čeprav so tudi te dobrodošle..... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

čaki, čaki !

a ta torek gledamo hulahop startere ! naslednjega pa izbiramo tetovaže !? drži !

koliko prednosti v startu pa imajo moške intimne tetovaže ? :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

koliko prednosti v startu pa imajo moške intimne tetovaže ?  :fredy:

Mislim, da bo slo to bolj v minus :devil: :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je prst intimen del :hmm: :glare:

Popravljeno . Popravil Vale
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ti nimaš pojma! :slap:  :rolleyes:

Razmišljamo da bi začel že ob 16:00 da bomo do noči vsaj do finala prišli :eek:  :kva2:

Pa sej Izbor najlepše tetovaže ne zajema samo tetovaž na intimnih predelih!! Čeprav so tudi te dobrodošle..... :whistle:

AJA, SEM PA TUD, ANE! :slap: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko samo skupaj z Rude Boyem zapojem "bundada"  :grim

izbor najboljše pevske skupine je šele tretji torek v mesecu ! sem nas že prijavil in se s komisijo zmenil tudi ! :grim :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

izbor najboljše pevske skupine je šele tretji torek v mesecu ! sem nas že prijavil in se s komisijo zmenil tudi !  :grim  :fredy:

Aha, si prijavil trio??? :yea2:

Še dobro, da si povedal, si bom zdaj moje tedenske službene poti v LJ organizirala ob torkih :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

izbor najboljše pevske skupine je šele tretji torek v mesecu ! sem nas že prijavil in se s komisijo zmenil tudi !  :grim  :fredy:

Vsak peti torek v mesecu pa bo tombola z glavnim dobitkom: čisto svežim Kawlnom Z750 klaterega podarja, seveda, Firestarters Propsect MC Slovenia.

Srečka stane 1000 SIT.

Vabljeni!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsak peti torek v mesecu pa bo tombola z glavnim dobitkom: čisto svežim Kawlnom Z750 klaterega podarja, seveda, Firestarters Propsect MC Slovenia.

Srečka stane 1000 SIT.

Vabljeni!

to če bi blo res se bi še splačal, sam srečka je mal draga .) :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to če bi blo res se bi še splačal, sam srečka je mal draga  .) :P

A jurja je velik za Z750? ;)

Sploh glede na običajno število obiskovalcev v clubhousu imaš najslabše možne šanse 1:30, pa primerji z lotom :naughty:

Sicer pa.. se bomo menli o tomboli ko bomo prvič na peti torek v mesecu v clubhousu :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Snip, snip, ...

Sicer pa.. se bomo menli o tomboli ko bomo prvič na peti torek v mesecu v clubhousu  :P

Ejga, a ti dvomiš? Pri nas je vse možno :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ejga, a ti dvomiš? Pri nas je vse možno  :)

OK, sam hočem črnega :yea2:

Vem, da se bo aljoša strinju :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!