Ledenko Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 CD je zapečen ... a mora met mašnico al je lahko brez??? :hmm: ← Ni vazno, sam je fajn potem malo posuti z vanilin cukrom oz. glazirat s cokolado. Pa potem ponavadi se eno fajn biskvitno osnovo, prepojeno z rumom, da so pirati tud zadovoljni. Mmmm, plast biskvita, cd, biskvit, cd, biskvit, cokolada. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 ti to o kakem jaffa-cd-keksu? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 ti to o kakem jaffa-cd-keksu? :hmm: ← No pa smo prišli iz mašnice na oblive in kekse in hrano :slap: ! Bodo bralci mislili, da samo jemo pri nas! :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 No pa smo prišli iz mašnice na oblive in kekse in hrano :slap: ! Bodo bralci mislili, da samo jemo pri nas! :oops: ← A bo dons spet pizza? :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 No pa smo prišli iz mašnice na oblive in kekse in hrano :slap: ! Bodo bralci mislili, da samo jemo pri nas! :oops: ← Kar sploh ni slaba ideja.......hrana namreč .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 Kar sploh ni slaba ideja.......hrana namreč .) :P ← Ti pa odgovarjaj na PMje :fight2: Sorry ostalim :topic: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 CD je zapečen ... a mora met mašnico al je lahko brez??? :hmm: ← Mašinco bo jaz prinesel, samo bo brez prikazovalnika. Platno je še vedno v KK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 reč fingerju za spodnjo majico ali pa mene spomni okoli 17:00 ure pa prinesem nekaj kot platno..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 :) Sey bo SymRu hrbet daroval. :blink: Akhm Sym, sej se strinjas :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 reč fingerju za spodnjo majico ..... ← Bo bulasta slika :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 :) Sey bo SymRu hrbet daroval. :blink: ← Sym.. v tem primeru ne pozabit kreme za sončenje, da te ne bo opeklo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 No pa smo prišli iz mašnice na oblive in kekse in hrano :slap: ! Bodo bralci mislili, da samo jemo pri nas! :oops: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 Se vidmo na večerji.....punce umite si vratove! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 Se vidmo na večerji.....punce umite si vratove! :devil: ← :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 Se vidmo na večerji.....punce umite si vratove! :devil: ← VRATOVE? :010 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 VRATOVE? :010 :yes: ← :eek: A pride grof Drakula ????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 Ne! Lesi se vrača! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 :SS Lesi povraca :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 uzivite :yea1: jaz se morm ucit za maturo jutr pisem :( :SS drzte pesti jutr od 9h pa do 11h :D :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 Zame tud :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ledenko Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 Weee, super je blo. Jst sm tak pijan (tale pijan mi je tud vzel cajta). Pardon, se opravicujem, sem dobre volje, rahlo okajen, potrjen itd. Do naslednjic! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Weee, super je blo. Jst sm tak pijan (tale pijan mi je tud vzel cajta). Pardon, se opravicujem, sem dobre volje, rahlo okajen, potrjen itd. Do naslednjic! ← :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Morning after! Uffff :blink: Je blo pa veeliko folka in se mi zdi da je bil tut futr zelo užiten. Ta gost in tekoč :OK: Punce hvala za obisk!!!! :004 :OK: SEveda hvala tudi vsem ostalim!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Tolk punc, jaz pa z ženo. :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Mel najboljše namene vletet. Na žalost se ni izšlo. :glare: Pozdrave v clubhouse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se