Vale Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Fantje, tnx za družbo in vse otalo z moje in Bibine strani. Prav luštno je pri vas, tako da se še ob priliki kaj oglasiva :OK:
Einherjar Objavljeno Junij 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Tolk punc, jaz pa z ženo. :wallbash: ← Naj ugibam... Ona NE bere motosveta?
klimbra Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Tolk punc, jaz pa z ženo. :wallbash: ← Moje iskreno sožalje. :(
Icy Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Weee, super je blo. Jst sm tak pijan (tale pijan mi je tud vzel cajta). Pardon, se opravicujem, sem dobre volje, rahlo okajen, potrjen itd. Do naslednjic! ← Ja tokrat je bil pri ta zmrznjenih fotr na vrsti da pelje domov :(
Ledenko Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Ja tokrat je bil pri ta zmrznjenih fotr na vrsti da pelje domov :( ← Icy, ti si ta nartabulsi :OK:
Fire Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 :OK: Vale, SMSej Bibi hvala za obisk. Valjda tudi tebi. :OK: Ja fajn je blo, se posebej projekcija na velikem platnu osrednje dvorane. Hulahopkarji rulz. :P
Vale Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 :OK: Vale, SMSej Bibi hvala za obisk. Valjda tudi tebi. :OK: Ja fajn je blo, se posebej projekcija na velikem platnu osrednje dvorane. Hulahopkarji rulz. :P ← Še dobro, da sva iz KP, če ne bi še sedaj tam sedeli .)
FireStarter Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Ja, druzba in stimung je itak vedno zanimiva, ampak opazam pa, da so pojedine, taksne ali drugacne, zadnje case bolj pravilo kot izjema :yea2:
Icy Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 :topic: Ledenko!!! Marš študirat!!! :topic:
ixs Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Ja, druzba in stimung je itak vedno zanimiva, ampak opazam pa, da so pojedine, taksne ali drugacne, zadnje case bolj pravilo kot izjema :yea2: ← OKAY naj ti bo! Naslednji torek futr ne sploh!!! Samo tisti tekoči.... Pa Izbor najlepšega tattooja.....Že pobiramo prijave....in najemamo študente za APLAVZ
Pimpi limpi Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 OKAY naj ti bo! Naslednji torek futr ne sploh!!! Samo tisti tekoči.... Pa Izbor najlepšega tattooja.....Že pobiramo prijave....in najemamo študente za APLAVZ ← Kaj pa j ko nisem več študent, a se lohka vseno prijavim in me plačate :huh: :? ? Bom na veliko ploskala! :yea1:
Einherjar Objavljeno Junij 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Kaj pa j ko nisem več študent, a se lohka vseno prijavim in me plačate :huh: :? ? Bom na veliko ploskala! :yea1: ← Ne, ti bos jos... khm... tattoo-je kazala.
Pimpi limpi Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Ne, ti bos jos... khm... tattoo-je kazala. ← Jos..., a? :whistle: Ne ne, tattoo mogoče, če boste pridni!! .)
maXXXimum Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 :OK: Hocemo jos...! :naughty: ← :worship:
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Jos..., a? :whistle: Ne ne, tattoo mogoče, če boste pridni!! .) ← O:-) častna
MARJA Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Jos..., a? :whistle: Ne ne, tattoo mogoče, če boste pridni!! .) ← Saj smo zmeraj :010
Ledenko Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Jos...! Jos...! Jos...! O cem ze govorimo? O:-)
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Jos...! Jos...! Jos...! O cem ze govorimo? O:-) ← ...ampak to ni zate ,bova midva raje :beer1: :beer2: :eek:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 ...ampak to ni zate ,bova midva raje :beer1: :beer2: :eek: ← No evo pa ste me spet dali na tapeto :baa: ! AJOJ AJOJ! :slap: :blush:
maXXXimum Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 No evo pa ste me spet dali na tapeto :baa: ! AJOJ AJOJ! :slap: :blush: ← Ne cele.. sam .)
Pimpi limpi Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Ne cele.. sam .) ← PORKO DIO, a ni dosti! :blink:
klimbra Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Jest in moja Lidija pa na tem mestu čestitava eni prav prikupni deklici za novo štampiljko v roza knjižici. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
maXXXimum Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Jest in moja Lidija pa na tem mestu čestitava eni prav prikupni deklici za novo štampiljko v roza knjižici. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ← Nekdo bo dal za pjačo .) Drgač pa čestitke tudi od mene (nism čist zihr komu čestitam, si pa mislim :) )
Pimpi limpi Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Nekdo bo dal za pjačo .) Drgač pa čestitke tudi od mene (nism čist zihr komu čestitam, si pa mislim :) ) ← Ja naš Hrčo! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se