Vale Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Ja porkamadona. Gremo na šnicl? ← Kaki šnicl, odojek :grim
ixs Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 trenutno se še delam da delam, ampak en kos svinjine bi mi pa prav pošteno pasal!! :OK: Kralj živali je zakon!!!
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 trenutno se še delam da delam, ampak en kos svinjine bi mi pa prav pošteno pasal!! :OK: Kralj živali je zakon!!! ← Amen. :yea2:
Fire Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 :( Tud kaksen mrzel koscek posusene pizze bi prav prisel :(
Vale Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 :( Tud kaksen mrzel koscek posusene pizze bi prav prisel :( ← Nehajte, ker sem ravnokar eno jabolko poglodala ... raj bi pa kako lepo pečeno kračo :kva2:
Einherjar Objavljeno Junij 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 jaz pa sem bolj za morsko hrano. Recimo Ihanskega brancina.
Fire Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Ein, tole z Ihanom si se pa prav lepo potrudil. Zgleda da ti jako kruli. :blink:
ixs Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Ti Fire kako je že una tvoja morska hrana....na barki pečen odojek ali nekaj takega:) Jp morska hrana rulz!! Vale - glede krače sva pa istih misli....jabolko pojem pa le, če je prej v gobcu od pujseka:) Pujs = veliko vitaminov!!!! Če ima med peko v ustih jabolko:)
Pimpi limpi Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Ti Fire kako je že una tvoja morska hrana....na barki pečen odojek ali nekaj takega:) Jp morska hrana rulz!! Vale - glede krače sva pa istih misli....jabolko pojem pa le, če je prej v gobcu od pujseka:) Pujs = veliko vitaminov!!!! Če ima med peko v ustih jabolko:) ← :slap: Kaj ga spet serjete s to hrano! :lol1:
hrčo Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 A se vam ne zdi, da ste mal (al pa fajn) ... :topic: s tole hrano. :whistle:
Fire Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 :OK: Najboljsa ribica, svinjska ribica... :kva2:
Icy Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Nehajte, ker sem ravnokar eno jabolko poglodala ... ← A niti počakat ne moreš, da bi prej malo prevrel oz. fermentiral?? :slap:
Vale Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 A niti počakat ne moreš, da bi prej malo prevrel oz. fermentiral?? :slap: ← Si zmešan, itaq sem že znana v službi po tem, da sem čudna, kaj bi šele blo, da čakam, da jabolka fermentirajo :kva2: ... Vsak sedmi torek v mesecu predlagam odojek party :rolleyes:
Fire Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 :blink: Icy, a si mislil na skisan kompot. :hmm: Ko smo ze pri tem prav pasal bi kroznik govejga kompota z domacimi rezanci... :worship:
Icy Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 (popravljeno) :blink: Icy, a si mislil na skisan kompot. :hmm: ← NE, na šnops sem mislil !!! :naughty: Popravljeno Junij 6, 2005. Popravil Icy
Fire Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Upam da je ta snops vsaj malo starejsega letnika, ce ne imam raje vodo iz nasega hladilnika :kva2:
ixs Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 ... Vsak sedmi torek v mesecu predlagam odojek party :rolleyes: ← Koliko časa kalijo odojki? Lahko bi ga prvi torek v mesecu posejali!
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Koliko časa kalijo odojki? Lahko bi ga prvi torek v mesecu posejali! ← Predlagam, da ga že ta vikend kje ubodemo ... če se vidimo v Žireh :hmm: :OK: ...
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Upam da je ta snops vsaj malo starejsega letnika, ce ne imam raje vodo iz nasega hladilnika :kva2: ← A je kdo rekel šnops :kva2: ... kje ... :kva2: ...
pirrulz Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 A je kdo rekel šnops :kva2: ... kje ... :kva2: ... ← tukla. :lol1:
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Kaki šnicl, odojek :grim ← trenutno se še delam da delam, ampak en kos svinjine bi mi pa prav pošteno pasal!! :OK: Kralj živali je zakon!!! ← Amen. :yea2: ← jaz pa sem bolj za morsko hrano. Recimo Ihanskega brancina. ← :OK: Najboljsa ribica, svinjska ribica... :kva2: ← :naughty:
pirrulz Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 @ Ajgor: :yea2: Pa še malo sadja :grim :
c0Li Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Samo dejanja stejejo, besede bolj malo :naughty:
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Namesto snopsa prinesem whisky, za tiste ki jim je to premocno pa Mojstra jagra :P Okoli osmih :kva2: :kva2: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se