Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Namesto snopsa prinesem whisky, za tiste ki jim je to premocno pa Mojstra jagra :P Okoli osmih :kva2: :kva2: :kva2: ← Prosim, da naredite še en club house v Kopru :cry: ...
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Prosim, da naredite še en club house v Kopru :cry: ... ← Mislim,da se tam v bližini že nekaj gradi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na uho so mi prišle govorice, da bo clubhouse v objektu,kjer že stoji velikanska peč za dimljenje klobas, peko kruha in raznoraznih kadavrov, predvsem pa bo omogočala veliko prostora žejnim obiskovalcem!!!!! :? :? :? :? A sem to res kje slišal.....al spet "BOLNO" fantaziram??? :hmm: :hmm: :hmm:
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Fire, a prideš na borovničke v Žiri :hmm: ... obljubim, da ti jih bom prav posebno servirala :naughty:
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Vale, glede na to da ste tam okoli same fajn punce, bi sploh ne bilo slabo. :blush: Pozdravi Bibo pa Vesno, pa... :wub:
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Fire, a prideš na borovničke v Žiri :hmm: ... obljubim, da ti jih bom prav posebno servirala :naughty: ← V popku?????????...........men tuutttttttttttttttt :OK: :OK: :OK:
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 borovnicke... osebno serviranje... Priiiiiddddeeeem :kva2:
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 borovnicke... osebno serviranje... Priiiiiddddeeeem :kva2: ← Te čakam :kva2: :004
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 V popku?????????...........men tuutttttttttttttttt :OK: :OK: :OK: ← Če prideš v soboto zvečer, jih dobiš tudi v popku :grim
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Če prideš v soboto zvečer, jih dobiš tudi v popku :grim ← Kaj pa v petek???????? :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Kaj pa v petek???????? :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: ← V petek bom jaz dobila servirane iz popka, tako da ne gre :grrr
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :P Klimbra, ce bi imel rad borovnicke v popku ti pa res ni treba v Ziri. To si lahko tud doma naredis, ali pa zvecer v Clubhouseu. :lol1:
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :P Klimbra, ce bi imel rad borovnicke v popku ti pa res ni treba v Ziri. To si lahko tud doma naredis, ali pa zvecer v Clubhouseu. :lol1: ← Jebi ga.....k je pa .....kako naj rečem......"nedomač" popek tok bolj zanimiv!!!!! :blush: :blush: :blush:
Hanzi Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 jaz pa sem bolj za morsko hrano. Recimo Ihanskega brancina. ← No ko se vam že sline cedijo po Ihanskem brancinu, vam lahko zaupam da PGD Ihan (moram mal reklame naredit za društvo, kjer so me podtaknili za tajnika) organizira točno čez en mesec (8,9.7) gasilsko veselico na katerem brancinov ne bo zmanjkalo. Edino glasba pa zna biti malo problematična Da vas malo izzovem: se upate priti na Žar mojstra, kjer lahko dobite lepo nagrado!
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :P ← Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......na tem mestu sem pa ItaQ mojster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tukaj znam tut z jezičkom vse borovničke zbezat!!!!! :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......na tem mestu sem pa ItaQ mojster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tukaj znam tut z jezičkom vse borovničke zbezat!!!!! :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: ← Me ne zanima, jaz sem že s Fire-jem dogovorjena :010
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Get a room you two! ;) ← :oops: Dobiš hladno pivo noooooooo :grim
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Me ne zanima, jaz sem že s Fire-jem dogovorjena :010 ← Ja vem......tastari zmer odpademo......k knof s stare obleke.......bem ti EMŠO!!!!!!! :( :( :( :(
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Vale ne se jim pustit, pridem sigurno. Klimbra sej ni EMSO kriv ampak... :rolleyes:
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Vale ne se jim pustit, pridem sigurno. Klimbra sej ni EMSO kriv ampak... :rolleyes: ← OK.......priznam..... SMRČIM!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Vale ne se jim pustit, pridem sigurno. Klimbra sej ni EMSO kriv ampak... :rolleyes: ← Čakam te ... ... za šankom ... ... z borovničkami in ... ... BIBO ... :kva2: vtrojeješelepšepress
Pimpi limpi Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Čakam te ... ... za šankom ... ... z borovničkami in ... ... BIBO ... :kva2: vtrojeješelepšepress ← :slap: Spet ste mal :topic: ! Ma ga serjete 100 na uro! A noben več nič ne je, pije, sex.. k vas tolk razganja? :(
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :slap: Spet ste mal :topic: ! Ma ga serjete 100 na uro! A noben več nič ne je, pije, sex.. k vas tolk razganja? :( ← Ti že poznaš odgovor na vsa tri vprašanja..........si ga dobila iz prve roke :P :P :P :P ....pa ne moje :blush:
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :slap: Spet ste mal :topic: ! Ma ga serjete 100 na uro! A noben več nič ne je, pije, sex.. k vas tolk razganja? :( ← Sej bomo, sej bomo :grim ... :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se