Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Namesto snopsa prinesem whisky, za tiste ki jim je to premocno pa Mojstra jagra :P Okoli osmih :kva2: :kva2: :kva2: ← Prosim, da naredite še en club house v Kopru :cry: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Prosim, da naredite še en club house v Kopru :cry: ... ← Mislim,da se tam v bližini že nekaj gradi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na uho so mi prišle govorice, da bo clubhouse v objektu,kjer že stoji velikanska peč za dimljenje klobas, peko kruha in raznoraznih kadavrov, predvsem pa bo omogočala veliko prostora žejnim obiskovalcem!!!!! :? :? :? :? A sem to res kje slišal.....al spet "BOLNO" fantaziram??? :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Fire, a prideš na borovničke v Žiri :hmm: ... obljubim, da ti jih bom prav posebno servirala :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Vale, glede na to da ste tam okoli same fajn punce, bi sploh ne bilo slabo. :blush: Pozdravi Bibo pa Vesno, pa... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Fire, a prideš na borovničke v Žiri :hmm: ... obljubim, da ti jih bom prav posebno servirala :naughty: ← V popku?????????...........men tuutttttttttttttttt :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 borovnicke... osebno serviranje... Priiiiiddddeeeem :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 borovnicke... osebno serviranje... Priiiiiddddeeeem :kva2: ← Te čakam :kva2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 V popku?????????...........men tuutttttttttttttttt :OK: :OK: :OK: ← Če prideš v soboto zvečer, jih dobiš tudi v popku :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Če prideš v soboto zvečer, jih dobiš tudi v popku :grim ← Kaj pa v petek???????? :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Kaj pa v petek???????? :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: ← V petek bom jaz dobila servirane iz popka, tako da ne gre :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :P Klimbra, ce bi imel rad borovnicke v popku ti pa res ni treba v Ziri. To si lahko tud doma naredis, ali pa zvecer v Clubhouseu. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :P Klimbra, ce bi imel rad borovnicke v popku ti pa res ni treba v Ziri. To si lahko tud doma naredis, ali pa zvecer v Clubhouseu. :lol1: ← Jebi ga.....k je pa .....kako naj rečem......"nedomač" popek tok bolj zanimiv!!!!! :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 jaz pa sem bolj za morsko hrano. Recimo Ihanskega brancina. ← No ko se vam že sline cedijo po Ihanskem brancinu, vam lahko zaupam da PGD Ihan (moram mal reklame naredit za društvo, kjer so me podtaknili za tajnika) organizira točno čez en mesec (8,9.7) gasilsko veselico na katerem brancinov ne bo zmanjkalo. Edino glasba pa zna biti malo problematična Da vas malo izzovem: se upate priti na Žar mojstra, kjer lahko dobite lepo nagrado! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :P ← Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......na tem mestu sem pa ItaQ mojster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tukaj znam tut z jezičkom vse borovničke zbezat!!!!! :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......na tem mestu sem pa ItaQ mojster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tukaj znam tut z jezičkom vse borovničke zbezat!!!!! :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: ← Me ne zanima, jaz sem že s Fire-jem dogovorjena :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Get a room you two! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Get a room you two! ;) ← :oops: Dobiš hladno pivo noooooooo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Me ne zanima, jaz sem že s Fire-jem dogovorjena :010 ← Ja vem......tastari zmer odpademo......k knof s stare obleke.......bem ti EMŠO!!!!!!! :( :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Vale ne se jim pustit, pridem sigurno. Klimbra sej ni EMSO kriv ampak... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Vale ne se jim pustit, pridem sigurno. Klimbra sej ni EMSO kriv ampak... :rolleyes: ← OK.......priznam..... SMRČIM!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :OK: Vale ne se jim pustit, pridem sigurno. Klimbra sej ni EMSO kriv ampak... :rolleyes: ← Čakam te ... ... za šankom ... ... z borovničkami in ... ... BIBO ... :kva2: vtrojeješelepšepress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Čakam te ... ... za šankom ... ... z borovničkami in ... ... BIBO ... :kva2: vtrojeješelepšepress ← :slap: Spet ste mal :topic: ! Ma ga serjete 100 na uro! A noben več nič ne je, pije, sex.. k vas tolk razganja? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :slap: Spet ste mal :topic: ! Ma ga serjete 100 na uro! A noben več nič ne je, pije, sex.. k vas tolk razganja? :( ← Ti že poznaš odgovor na vsa tri vprašanja..........si ga dobila iz prve roke :P :P :P :P ....pa ne moje :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 :slap: Spet ste mal :topic: ! Ma ga serjete 100 na uro! A noben več nič ne je, pije, sex.. k vas tolk razganja? :( ← Sej bomo, sej bomo :grim ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se