Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :) Pimpi, ne ga srat :slap: V bistvu, zacni ga ze enkrat :P Ja v troje.... mater bo slo borovnick. :kva2: :kva2: :kva2:
maXXXimum Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 mater... 2 strani eroticnih zgodbic od zjutraj :lol: No.., če bo live show na šanku bo tok bolj zanimivo, pridem pa danes v vsakem primeru :yes:
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :) Pimpi kaj delas na forumu. ura bo kmalu za v Clubhouse.
tejcy Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 wisky jaoo zakj mam maturo :wacko: :blush:
maXXXimum Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Danes je blo nekolko manj folka (verjetno je k temu zlo pripomoglo vreme), je bla pa kot vedno dobra družba :OK:
c0Li Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 (popravljeno) Mene ni vreme zamajal ampak mam motor podrt, pa sem raje malo posraufal :OK: V dobro druzbo pa ne dvomim :yea2: Popravljeno Junij 7, 2005. Popravil c0Li
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 :) Pimpi kaj delas na forumu. ura bo kmalu za v Clubhouse. ← Kot ste opazili me ni bilo :oops: ! Ma ni zneslo! Upam da ste se imeli fajn tudi brez mene, čeprav je bilo kar dobro mraz! In a je izbor najlepšega tattoo-ja uspel? :bounce:
ixs Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Jaz sem pa pekel pingvinske petatke in izdeloval aluminij palice za mojo camping hišo. Bulgharija I'm commin'....
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Jaz sem pa pekel pingvinske petatke in izdeloval aluminij palice za mojo camping hišo. Bulgharija I'm commin'.... ← Pingvinske petatke? :lol1: Ja a greste v Bulgarijo?
Fire Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 :) Ja Pimpi v Bolgarijo, ampak ti itaq ne bos mela cajta. Tatoo ji so pa bli... pa dobra druzba tudi! whiskyja je blo pa za dva potoka, tako da ga je se ostalo za vse, katerih ni bilo. Tudi zate, vecna studentka Teychi. Jest se pa mal nazaj drzim ker se sparam za borovnicke... :blush:
c0Li Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Pa kako zmer whiskey v potokih...kadar mene ni :hmm:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 :) Ja Pimpi v Bolgarijo, ampak ti itaq ne bos mela cajta. Tatoo ji so pa bli... pa dobra druzba tudi! whiskyja je blo pa za dva potoka, tako da ga je se ostalo za vse, katerih ni bilo. Tudi zate, vecna studentka Teychi. Jest se pa mal nazaj drzim ker se sparam za borovnicke... :blush: ← Ja za Bolgarijo nisem vedela, ker se zadnje čase ni nič kaj govorilo okoli tega :unsure: ! Ja kar se pa mojega časa tiče je pa tko, da če bi vedela da ne bom večino časa preživela v avtu bi mogoče še šla :huh: ! Sej verjamem da ste se lansko leto imeli super, sam jaz se rajši manj vozim in več časa preživim za lumpanje :naughty: ! Drugače pa itak letos verjetno ne bom imela dopusta! Sej veste, nova služba pa to! :cry: Ampak bo že! :yea1:
Fire Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 A tole bo naslednjic! Zival ki se po smrti se 300krat obrne.
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Jest se pa mal nazaj drzim ker se sparam za borovnicke... :blush: ← :lol1:
Fire Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Ajgor qva je smesn. A ti lahko pijes ce se naprej drzis? :P
ixs Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Klubski dopust - ROAD TRIP TO BULGHARIA 2005 še ni odpadel, čeprav je odpadlo že par interesentov. Keš, keš, izgovori, 2 letna menstruacija, odojek ne sploh, pomankanje spanca, zjebane baterije v Nintendu,.... Ah jebi ga......men so tudi včeri hotl judgi določt da nebi mogel it......pa se nisem pustu.....Hrčo tut odpovedu....Ein gre v toplice......Dedi ma novo bejbo....Shargo bo skemniral pasje bolhe..... Bo pa več "morja" za nas......Predlagam sestanek za preostale interesente da potrdimo pot.... Start 2.7
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Klubski dopust - ROAD TRIP TO BULGHARIA 2005 še ni odpadel, čeprav je odpadlo že par interesentov. Keš, keš, izgovori, 2 letna menstruacija, odojek ne sploh, pomankanje spanca, zjebane baterije v Nintendu,.... Ah jebi ga......men so tudi včeri hotl judgi določt da nebi mogel it......pa se nisem pustu.....Hrčo tut odpovedu....Ein gre v toplice......Dedi ma novo bejbo....Shargo bo skemniral pasje bolhe..... Bo pa več "morja" za nas......Predlagam sestanek za preostale interesente da potrdimo pot.... Start 2.7 ← Zjebane baterije na Nintendu? :slap: Ma ga serješ! Ja to da je pomankanje interesantov je bilo meni nekako logično! Hrčo odpovedu? Kako to? A ne bo šla z svojim motorjem, kot je bilo rečeno? :lol1: (brez zamere)! Ein toplice? AHA penzionerji! :lol1: Ja da ne bo kake zamere, meni full nekaj dogaja!
Fire Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Ixs, a pol greva sama? :blink: No ja se kaksna se bo sigurno nasla :naughty:
Nata Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 ...khm.... jaz še zmeraj sprejemam opravičila ... :naughty: :devil: ... še zmer ni vse na svojem mestu ... :devil:
hrčo Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Klubski dopust - ROAD TRIP TO BULGHARIA 2005 še ni odpadel, čeprav je odpadlo že par interesentov. Keš, keš, izgovori, 2 letna menstruacija, odojek ne sploh, pomankanje spanca, zjebane baterije v Nintendu,.... Ah jebi ga......men so tudi včeri hotl judgi določt da nebi mogel it......pa se nisem pustu.....Hrčo tut odpovedu....Ein gre v toplice......Dedi ma novo bejbo....Shargo bo skemniral pasje bolhe..... Bo pa več "morja" za nas......Predlagam sestanek za preostale interesente da potrdimo pot.... Start 2.7 ← Aaaaaaaaaaaaaa ....... jaz nisem kriva, da ne morem zraven in sem dons čist depresijo zapadla zarad tega .... pizda a morjo met sodniki glih od 15. julija naprej dopuste .... mater jim .... :SS
hrčo Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Hrčo odpovedu? Kako to? A ne bo šla z svojim motorjem, kot je bilo rečeno? : ← Pimpi pa od kje tem kr ene informacije .... al mogoče veš kej več kot jaz? .... to recimo, da mam svoj motor, pa da mam dopust takrat k se gre v Bolgarijo .... no jaz za nč od tega ne vem .....
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Pimpi pa od kje tem kr ene informacije .... al mogoče veš kej več kot jaz? .... to recimo, da mam svoj motor, pa da mam dopust takrat k se gre v Bolgarijo .... no jaz za nč od tega ne vem ..... ← Ma enkrat si govorila preden si šla delat izpit za motor, da boš kupila svoj motor in da boš šla z svojim motorjem v Bulgarijo! (Brez zamere, kot sem napisala :friend1: ) To da imajo pa sodniki takrat dopust je pa res cela jeba! Ni kej!!
ixs Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Ixs, a pol greva sama? :blink: No ja se kaksna se bo sigurno nasla :naughty: ← pa AS s familijo, pa Bojč.....cela grupa folka....bi lahko šli z mojim....motorjem:)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se