Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

:) Pimpi, ne ga srat :slap: V bistvu, zacni ga ze enkrat :P

Ja v troje.... mater bo slo borovnick. :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno

mater... 2 strani eroticnih zgodbic od zjutraj :lol:

No.., če bo live show na šanku bo tok bolj zanimivo, pridem pa danes v vsakem primeru :yes:

Objavljeno

:) Pimpi kaj delas na forumu. ura bo kmalu za v Clubhouse.

Objavljeno

wisky jaoo zakj mam maturo :wacko: :blush:

Objavljeno

Danes je blo nekolko manj folka (verjetno je k temu zlo pripomoglo vreme), je bla pa kot vedno dobra družba :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Mene ni vreme zamajal ampak mam motor podrt, pa sem raje malo posraufal :OK:

V dobro druzbo pa ne dvomim :yea2:

Popravljeno . Popravil c0Li
Objavljeno
:) Pimpi kaj delas na forumu. ura bo kmalu za v Clubhouse.

Kot ste opazili me ni bilo :oops: ! Ma ni zneslo! Upam da ste se imeli fajn tudi brez mene, čeprav je bilo kar dobro mraz! In a je izbor najlepšega tattoo-ja uspel? :bounce:

Objavljeno

Jaz sem pa pekel pingvinske petatke in izdeloval aluminij palice za mojo camping hišo. Bulgharija I'm commin'....

Objavljeno
Jaz sem pa pekel pingvinske petatke in izdeloval aluminij palice za mojo camping hišo. Bulgharija I'm commin'....

Pingvinske petatke? :lol1: Ja a greste v Bulgarijo?

Objavljeno

:) Ja Pimpi v Bolgarijo, ampak ti itaq ne bos mela cajta.

Tatoo ji so pa bli... pa dobra druzba tudi! whiskyja je blo pa za dva potoka, tako da ga je se ostalo za vse, katerih ni bilo. Tudi zate, vecna studentka Teychi.

Jest se pa mal nazaj drzim ker se sparam za borovnicke... :blush:

Objavljeno
:) Ja Pimpi v Bolgarijo, ampak ti itaq ne bos mela cajta.

Tatoo ji so pa bli...  pa dobra druzba tudi! whiskyja je blo pa za dva potoka, tako da ga je se ostalo za vse, katerih ni bilo. Tudi zate, vecna studentka Teychi.

Ja za Bolgarijo nisem vedela, ker se zadnje čase ni nič kaj govorilo okoli tega :unsure: ! Ja kar se pa mojega časa tiče je pa tko, da če bi vedela da ne bom večino časa preživela v avtu bi mogoče še šla :huh: ! Sej verjamem da ste se lansko leto imeli super, sam jaz se rajši manj vozim in več časa preživim za lumpanje :naughty: ! Drugače pa itak letos verjetno ne bom imela dopusta! Sej veste, nova služba pa to! :cry: Ampak bo že! :yea1:

Objavljeno

A tole bo naslednjic!

Zival ki se po smrti se 300krat obrne.

post-5138-1118227376_thumb.jpg

Objavljeno

:lol1:

Objavljeno

Ajgor qva je smesn. A ti lahko pijes ce se naprej drzis? :P

Objavljeno

Klubski dopust - ROAD TRIP TO BULGHARIA 2005 še ni odpadel, čeprav je odpadlo že par interesentov. Keš, keš, izgovori, 2 letna menstruacija, odojek ne sploh, pomankanje spanca, zjebane baterije v Nintendu,....

Ah jebi ga......men so tudi včeri hotl judgi določt da nebi mogel it......pa se nisem pustu.....Hrčo tut odpovedu....Ein gre v toplice......Dedi ma novo bejbo....Shargo bo skemniral pasje bolhe.....

Bo pa več "morja" za nas......Predlagam sestanek za preostale interesente da potrdimo pot....

Start 2.7

Objavljeno
Klubski dopust - ROAD TRIP TO BULGHARIA 2005 še ni odpadel, čeprav je odpadlo že par interesentov. Keš, keš, izgovori, 2 letna menstruacija, odojek ne sploh, pomankanje spanca, zjebane baterije v Nintendu,....

Ah jebi ga......men so tudi včeri hotl judgi določt da nebi mogel it......pa se nisem pustu.....Hrčo tut odpovedu....Ein gre v toplice......Dedi ma novo bejbo....Shargo bo skemniral pasje bolhe.....

Bo pa več "morja" za nas......Predlagam sestanek za preostale interesente da potrdimo pot....

Start 2.7

Zjebane baterije na Nintendu? :slap: Ma ga serješ! Ja to da je pomankanje interesantov je bilo meni nekako logično! Hrčo odpovedu? Kako to? A ne bo šla z svojim motorjem, kot je bilo rečeno? :lol1: (brez zamere)! Ein toplice? AHA penzionerji! :lol1:

Ja da ne bo kake zamere, meni full nekaj dogaja!

post-5034-1118230361.gif

post-5034-1118230374.gif

Objavljeno

Ixs, a pol greva sama? :blink:

No ja se kaksna se bo sigurno nasla :naughty:

Objavljeno

...khm....

jaz še zmeraj sprejemam opravičila ... :naughty:

:devil: ... še zmer ni vse na svojem mestu ... :devil:

Objavljeno

Start 2.7

Aaaaaaaaaaaaaa ....... jaz nisem kriva, da ne morem zraven in sem dons čist depresijo zapadla zarad tega .... pizda a morjo met sodniki glih od 15. julija naprej dopuste .... mater jim .... :SS

Objavljeno
Hrčo odpovedu? Kako to? A ne bo šla z svojim motorjem, kot je bilo rečeno? :

Pimpi pa od kje tem kr ene informacije .... al mogoče veš kej več kot jaz?

.... to recimo, da mam svoj motor, pa da mam dopust takrat k se gre v Bolgarijo .... no jaz za nč od tega ne vem .....

Objavljeno
Pimpi pa od kje tem kr ene informacije .... al mogoče veš kej več kot jaz?

.... to recimo, da mam svoj motor, pa da mam dopust takrat k se gre v Bolgarijo .... no jaz za nč od tega ne vem .....

Ma enkrat si govorila preden si šla delat izpit za motor, da boš kupila svoj motor in da boš šla z svojim motorjem v Bulgarijo! (Brez zamere, kot sem napisala :friend1: )

To da imajo pa sodniki takrat dopust je pa res cela jeba! Ni kej!!

Objavljeno
Ixs, a pol greva sama? :blink:

No ja se kaksna se bo sigurno nasla :naughty:

pa AS s familijo, pa Bojč.....cela grupa folka....bi lahko šli z mojim....motorjem:)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!