Pimpi limpi Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Prou fajn smo se imeli spet včeraj ..... :OK: Kljub bednemu vremenu in še bolj bednemu dovozu, vsi zadovoljni :D Ajgor še enkrat thanx za big-ita .... :blush: ← Ja meni pa ni uspelo priti, ker je nekaj umes prišlo! So mojmu zbil avto na parkingu, medtem k je šel nekaj pojest! :fight2: :doze: :nono: :glare: :angry2: :evilgrin: :headbang: :wallbash:
maXXXimum Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Ne ne ni treba, sej zgleda da kr nekaj delajo :? ! Samo zna biti zaplet k ko bo končano in če sem prov videla bodo naredili krožni promet, da bo kdo kiksnil izvoz in delal kroge! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: ← Toooo.. še večji žur bo pr firestarterjih, k bodo mel enkrat pred vrati pisto za po kolenu vozit :kva2: ;)
Pimpi limpi Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Toooo.. še večji žur bo pr firestarterjih, k bodo mel enkrat pred vrati pisto za po kolenu vozit :kva2: ;) ← Ja sej potem ga bo pa spodneslo, bo pa direkt v dom za upokojence prletu! :slap:
maXXXimum Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Ja sej potem ga bo pa spodneslo, bo pa direkt v dom za upokojence prletu! :slap: ← Odvisno kje zanese.. lahko prletim tut k vam na pir al pa nazaj domov :D No.. ful sva :topic:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Odvisno kje zanese.. lahko prletim tut k vam na pir al pa nazaj domov :D No.. ful sva :topic: ← NO ja no, niti ne! Drgač pa v torek bom pa jaz dežurna, tk da vabljen na kak drink, ane! :OK:
maXXXimum Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 NO ja no, niti ne! Drgač pa v torek bom pa jaz dežurna, tk da vabljen na kak drink, ane! :OK: ← Žal ne :( k grem v ponedeljek na morje :yea2: Dobiš pa kakšno kartico :photo:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Žal ne :( k grem v ponedeljek na morje :yea2: Dobiš pa kakšno kartico :photo: ← Ja to pa le glej! Naslov dobiš v PM-ju! :OK:
hrčo Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Pa kaj je zdaj to, kr vsi greste drug teden na dopust (no skor vsi), eni bomo pa gnil tle v Lj. in delal in delal in delal in se potil od dela .... :cry: Kr pejte boste pa pol celo poletje delal k bomo mi vžival .... :kva2: Saj ne, se sam mal hecam, ker bi jaz tud šla počas na dopust, pa na žalost ne znese ..... ker gospoda sodniška v tem času še ne dopustnikuje .... :BUA: :SS Našim fantom, ki jutri drvijo proti Bolgariji in naprej, pa vso srečo na poti, velik užitkov, pa vsaj kakšno kartico nam pošljite, če že ne bo kakšnih suvenirčkov (beri: Ursus) ... :whistle: :004
ixs Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Našim fantom, ki jutri drvijo proti Bolgariji in naprej, pa vso srečo na poti, velik užitkov, pa vsaj kakšno kartico nam pošljite, če že ne bo kakšnih suvenirčkov (beri: Ursus) ... :whistle: :004 ← :OK: :yea1: :yea2: če bo vse po sreči se "kmalu" vrnemo nazaj. Tm nekje sredi Julija :yea2: in bomo poskušal uvoziti kakšne fejst romunke, ki nas bi, brez odvečnih besed, zabavale ob tokrovih srečanjih v clubhouseu. Vsekakor bo po vrnitvi kakšen potopis padu, da bo .............. URSUS.... :devil: :beer2: zakaj bi ga vozuili, če ga lahko pijemo?!?! :devil:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 (popravljeno) Se podpišem pod HRČO-ta z samo 1 uslugo!!!! Ne rabim Ursus-a niti ničesar koli drugega le da se vrnete v 1 kosu živi in zdravi! :yes: :friend1: :friend2: Previdno, fajn bodite, uživejte pa se vidimo ko pridete nazaj!!!! :winkiss: Popravljeno Julij 1, 2005. Popravil Pimpi limpi
Nata Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Tinchi - tote karamele :kva2: ... so ble - orgazmične ... :blush:
Nagaya Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 :blink: pa še res je ..pa twix tud.... vrnemo uslugo :)
Fire Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 :eek: Ixs, a se nismo zmenil, da bomo presvercal enormne kolicine Ursusa in vodke.... v zelodcih :SS Kar se romunk tice sem za! Ceprav me doma Litvanka caka :wub: Pa vsem en lep pozdrav :yea1:
maXXXimum Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 če že ne bo kakšnih suvenirčkov (beri: Ursus) ... :whistle: ← Kwa boš pa s traktorjem? :lol1: URSUS
ixs Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Ne rabim Ursus-a niti ničesar koli drugega le da se vrnete v 1 kosu živi in zdravi! :yes: :friend1: :friend2: :winkiss: ← :004
Pimpi limpi Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 :004 ← Ja no tko je! :wub: :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004
Pimpi limpi Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Ja no tko je! :wub: :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 ← Pimpi ma vas rada! :blush:
Fire Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :fight1:
Perla Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 SREČNO & lepo, lepo se imejte!!! :OK: :yea1: :004
Wobewt Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Tinchi, hvala za pol twixa in čayčy ;) ← Ta Twix je biw nekoč moj. :cry:
Tinchi Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Ne, Wobewt, motis se. Ta veckrat omenjeni Twix je bil prej last Ajgorja, nato pa sem ga dobila JAZ. In ker so se SymRu-ju tako zelo cedile sline sem mu pac z veseljem odstopila pol Twixa. Nata, za karamele se mormo pa vsi skupaj zahvalit Hrcotu! Hrco, a lahko zrihtas se kaj teh bozanskih karamel? Mislim, da bi bil tud Kruse zelo vesel. Sicer je blo pa vcer res fajn in naj bo zal vsem tistim, ki jih ni bilo!!! :OK:
SiR Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Ta Twix je biw nekoč moj. :cry: ← sori, W-man, tvoyga twixksa pa jst ne bi niti na daleč gledal ;), kaj šele yedu :D
Wobewt Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Ne, Wobewt, motis se. Ta veckrat omenjeni Twix je bil prej last Ajgorja, nato pa sem ga dobila JAZ. ← Ajgor je ta Twix men vzel s silo. :fight1: Ne priznavam nasilnega vedenja do Wobewta, ker je nežen on kot tak. :yes: Tinchybinchi. :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se