ERika Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 NE me nadlegovat!!!! Če ne bo Andrej jezen k hudič!!! O:-)
ERika Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Za vse: Ne me nadlegovat, k bo Andrej jezen k hudič!!!! :fight2:
hrčo Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Za vse: Ne me nadlegovat, k bo Andrej jezen k hudič!!!! :fight2: ← A zame to tud velja? .... smrk smrk ... :cry:
Fire Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 :SS Tukej je cool :SS Veliko plavamo in igramo pinkponk. Dobro jutro vsem :eek: Malo zmede v glavi, ampak ce popivas 17 ur, ne more biti drugace. Hrco zate ERikino pismo ne velja. ERika pozdravljena! Lepo te je videti med zivimi. Ko se vrnemo greva pit.... Zdej moram pa koncat ker moram IXS u kupit nov lopar za pinkponk :blink:
c0Li Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Pa se kako skatlo kondomov spotoma kup....tko, da bojo pr rok..., cist tko, da ne zmanka :devil:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Malo zmede v glavi, ampak ce popivas 17 ur, ne more biti drugace. ← 17 UR? :eek:
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 (popravljeno) 17 UR? :eek: ← hja, deseti pir začne ukrivljat kontinuum čas/prostor v neslutene dimenzije :lol1: Popravljeno Julij 6, 2005. Popravil Špilferderber
Ervina Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Pa se kako skatlo kondomov spotoma kup....tko, da bojo pr rok..., cist tko, da ne zmanka :devil: ← Sem mislila, da so si sponzorja za kondome najdli. :devil:
SiR Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Well, ker nisem glih redko gost v Firestarters Clubhouseu, sem opazil tudi marsikatero morda nepomembno malenkost ... pa me samo firbec matra ... na panoju med klubskimi emblemi sem videl sticker Blood and Honour (Blood & Honour Slovenia oziroma mednarodna krovna organizacija Blood & Honour)... Pa me samo zanima, kakšno vlogo igra zadeva pri FS Prospect MC? Že vnaprej hvala!
Einherjar Objavljeno Julij 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Well, ker nisem glih redko gost v Firestarters Clubhouseu, sem opazil tudi marsikatero morda nepomembno malenkost ... pa me samo firbec matra ... na panoju med klubskimi emblemi sem videl sticker Blood and Honour (Blood & Honour Slovenia oziroma mednarodna krovna organizacija Blood & Honour)... Pa me samo zanima, kakšno vlogo igra zadeva pri FS Prospect MC? Že vnaprej hvala! ← Nobene. Nekateri poznamo/jo ljudi iz B&H, tako kot poznamo nekatere iz klubov katerih znaki so na taisti tabli.
ERika Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Sej človk res kr mal umre k ma tolk izpitov! Tako da ta med živimi sploh ni tako v temo brcnjena. Definitivno greva pit k prideš nazaj, k jaz ne morem več tako živet!!!! Brutalno!
Wobewt Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Malo zmede v glavi, ampak ce porivaš 17 ur, ne more biti drugace. ← 17 ur ??!! Kako pa deklica/ce zdržijo to?? :eek: :hmm:
Nata Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 (popravljeno) 17 ur ??!! Kako pa deklica/ce zdržijo to?? :eek: :hmm: ← woby ... za luwice ... fire-olje dewa čudeže ... :lol1: Popravljeno Julij 6, 2005. Popravil Nata
Fire Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 ERika saj ves Da si moja samo zakaj to izvem prepozno? Vsi ki smo tu vas imamo radi :oops: Malo sem pateticen in malo sem zaljubljen :love1: Ko boste to brali, bo jutro. :OK: DOBRO JUTRO :OK: P.S. Zjutraj odidemo v balcik. Finger ti ves kje se cocktaili delajo :worship: BALCIK TORPEDO :yea2: :rolleyes: :lol1: :SS
Einherjar Objavljeno Julij 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 P.S. Zjutraj odidemo v balcik. Finger ti ves kje se cocktaili delajo :worship: BALCIK TORPEDO :yea2: :rolleyes: :lol1: :SS ← Ah, balcik torpedo - skomini....
finger Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 ERika saj ves Da si moja samo zakaj to izvem prepozno? Vsi ki smo tu vas imamo radi :oops: Malo sem pateticen in malo sem zaljubljen :love1: Ko boste to brali, bo jutro. :OK: DOBRO JUTRO :OK: P.S. Zjutraj odidemo v balcik. Finger ti ves kje se cocktaili delajo :worship: BALCIK TORPEDO :yea2: :rolleyes: :lol1: :SS ← Voila: 1/2 l kozarec, 1 dcl slivka, 1 dcl vodka, pest ledu, 'ta rdeča Fanta', dva šprica koncentriranega limoninga soka :lol1:
Icy Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Voila: 1/2 l kozarec, 1 dcl slivka, 1 dcl vodka, pest ledu, 'ta rdeča Fanta', dva šprica koncentriranega limoninga soka :lol1: ← Ni čudno, da imaš potem kup izgovorov zakaj ne prideš na kozlov pir :unsure:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) Ni čudno, da imaš potem kup izgovorov zakaj ne prideš na unionov pir :unsure: ← :whistle: Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil ajgor the mad dog
Icy Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 :whistle: ← Ti kr spreminjaj vsebino. Hmmmm, ti jo bom jaz v piksnah. Hmmmm :naughty:
uzzy Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Sam da se javim da sem še ziv :004 :yea2:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Sam da se javim da sem še ziv :004 :yea2: ← Ja, kje si pa bil.... :hmm: :OK:
suzuki Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 17 ur ??!! Kako pa deklica/ce zdržijo to?? :eek: :hmm: ← Hola Wobewt, mislim da je bila prava beseda "popivat"... tko da brez panike :whistle: SharpNinja 1
Kruse Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 V Amsterdamu, ene parkrat :whistle: Sem avto videl ;) ... pa.... Ups....sem ze :xx: Hehe..... :devil: :worship:
Kruse Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 :kva2: A deklice da zdrzijo 17 ur popivanja :blink: Grem trenirat....
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 :kva2: A deklice da zdrzijo 17 ur porivanja :blink: Grem trenirat.... ← :wacko: :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se