Manu Objavljeno Junij 22, 2003 Opozori Objavljeno Junij 22, 2003 Da povzamem, vse je stvar v izpiljenosti zenskih " dec detektorjev" :huh: :huh: ;) ;) :D :D :lol: :lol: :rolleyes: :P :P :P :blink: :blink: :blink: A pa jih tut prodajajo???? Dec detektorje, mislim. <_< Pa kolk stane :unsure: :huh: Hvala. :)
Killroy Objavljeno Junij 22, 2003 Opozori Objavljeno Junij 22, 2003 Se prav,da bi teoretično zej punce kr dol padle,k bi me vidle,sam zato k mam kartoteko? :rolleyes: <_< Ja seveda,potem pa (vstavi splošno znano prigodo z svizcom,čokolado in aluminijasto folijo) :D Lp
lederman Objavljeno Junij 22, 2003 Opozori Objavljeno Junij 22, 2003 Kartoteka ni dost. :( Morš bit ŠMEKER!!! :) :D :lol:
RAN Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Dec dektektorji, vsaka ga ima to se ne kupi. Res pa je, da so vsi nekam čudno razštelani. In slabo kažejo. B) Če bi bilo drugače, bi bla pr men gužva da ni res. :D
Pravokotar Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Dec dektektorji, vsaka ga ima to se ne kupi. Res pa je, da so vsi nekam čudno razštelani. In slabo kažejo. Če so redno servisirani, delajo da je veselje :rolleyes:
RAN Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Dec dektektorji, vsaka ga ima to se ne kupi. Res pa je, da so vsi nekam čudno razštelani. In slabo kažejo. Če so redno servisirani, delajo da je veselje :rolleyes: A tudi ti, Pepe ? :(
Pravokotar Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 A tudi ti, Pepe ? :( Tudi yst kwa?? :huh: Servis odpri, pa ne :( fac delat. Če bo prevelik naval, ti bomo pa prjatli pomagal, ane?! B)
RAN Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 A tudi ti, Pepe ? :( Tudi yst kwa?? :huh: Servis odpri, pa ne :( fac delat. Če bo prevelik naval, ti bomo pa prjatli pomagal, ane?! B) To z servisom je pa dobra zadeva. Bom pa res rabil pomoč. Kaj znaš ? B) Fino umerjanje prepusti meni. :D Morebiti relaksacija pred posegom ? :rolleyes:
RAN Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Podmazivanje? :rolleyes: Bom jaz kar tebi operativo in pocast del prepustil. Bom blagajno gor držal. NeMoreVsakVseDelatPress B)
Manu Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 :blink: :blink: :blink: Iz enga samga majhnga vprašanjca sta nardila celo štalo - pa privat firmo že skor odprla... :blink: Ampak, kaj čem, taka sta... se drgačna ne morta bit. <_< Ker če bi bla, vaju ne bi imela rada. :) p.s. Zdejgrempakosilokuhatdenaufiftylačninsibokarnaenkratželelskupizvamakakšnservisodpiratpress. :unsure: :o :huh:
RAN Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 :blink: :blink: :blink: Iz enga samga majhnga vprašanjca sta nardila celo štalo - pa privat firmo že skor odprla... :blink: Ampak, kaj čem, taka sta... se drgačna ne morta bit. <_< Ker če bi bla, vaju ne bi imela rada. :) p.s. Zdejgrempakosilokuhatdenaufiftylačninsibokarnaenkratželelskupizvamakakšnservisodpiratpress. :unsure: :o :huh: Manuela saj bi ti rekel da si mi všeč, pa se ne upam. Bi mi fifty tolk zameru, da ga sigurn ne bi bilo v naše podjetje : decsenzorika d.o.o. Hitro, poceni in solidno - prihajamo tudi na dom :D
Pravokotar Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Hebiga, yst bom pa tvegow: Manuela mi je všeč! B) Pa Fifty tud Pa RAN tud Pa Monikabeluči tud ............ 'benti kje so tuki bremzeeeeeeeeee.....eeeeee??!! :o :o
fifty Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 :o :o :o ...ah seveda: Ljubezen, Lepa dekleta in............barabe ;) B) B) B)
RAN Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Pa Monikabeluči tud ............ Meraviglia della donna. B)
Manu Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Jest sm pa v navalu naklonjenosti do vas, dragi fantje, kar pozabla povedat : Men je Monikabeluči tut. :rolleyes: B)
Guest 1 Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Zdejgrempakosilokuhatdenaufiftylačninsibokarnaenkratželelskupizvamakakšnservisodpiratpress. tojeparekordpress :wacko:
Pravokotar Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Yst nisem nobenega pozabil. Niti Salme Hayek, čeprav se tega mogoče ni več slišalo. Zato pa raje še 1x povem, da ne bo zdaj brezveze rilca kuhala v kakem od boga pozabljenem kotu. Škoda bi bilo. Naj pride punca med nas. Jo bomo že kako ponucali, ni vrag.
Manu Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Yst nisem nobenega pozabil. Niti Salme Hayek, čeprav se tega mogoče ni več slišalo. Zato pa raje še 1x povem, da ne bo zdaj brezveze rilca kuhala v kakem od boga pozabljenem kotu. Škoda bi bilo. Naj pride punca med nas. Jo bomo že kako ponucali, ni vrag. PEPE: :P :P :P 1: Rekord??? :o Ah, ja.. v PRESSANJU misliš...hvala, hvala... :) :D ;)
SiR Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 In če obrnemo: ali lepi fantje ljubijo barabinke? :D
Guest 1 Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 In če obrnemo: ali lepi fantje ljubijo barabinke? :D neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
Manu Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 In če obrnemo: ali lepi fantje ljubijo barabinke? :D neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Pravokotar Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 In če obrnemo: ali lepi fantje ljubijo barabinke? :D Bat afkors! B) No, dobro, yst sm lep glih še v mejah normale, glih za mišjiga lahko še malo pokomentiram. Stvar je pa taka: pri tapridnih se je treba durhmarš neki sprašvat "Kaj hudiča ma za bregom?? pa "Kdaj ji bojo strupniki pognal???", pa je človek prisiljen takole -> <_< gledat, pa se ne more sprostit. Pri barabinkah je pa vse bolj na izi, če veste kaj hočem rečt. Vsaj veš da te bo ob taprvi priliki useknila, ane. Se spomnim ene žene enga svojga frenda. Ženska je nekega lepega dne izjavila, da je njen cilj doseči svetost. Meni so šli kar lasje pokonci. Takrat sem jih še imel. Sem si živo predstavljal, kakšen dolgčas mora biti sex z enim angelnom. Bognedaj da bi se flugice kaj zmečkale! :o Nenene, mejte vi svete Agate lepo zase, yst si bom pa probal kako barabinko skomandirat. Wsay tko za usput bo kar zalegla. :)
Pravokotar Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Mala žaba . . . gre v deveto vas! B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se