Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Mala žaba . . . gre v deveto vas! B) In vpraša, kje za vraga sem pa zdaj ...
Guest 1 Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Mala žaba . . . gre v deveto vas! B) In vpraša, kje za vraga sem pa zdaj ... pol prleti pa štorkla barabinka in hop jo požre počez
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Mala žaba . . . gre v deveto vas! B) In vpraša, kje za vraga sem pa zdaj ... pol prleti pa štorkla barabinka in hop jo požre počez A je mala žaba z velimi usti :D
Zok Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 ...kdor visoko leta, sam vanjo pade... :blink:
Guest 1 Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Mala žaba . . . gre v deveto vas! B) In vpraša, kje za vraga sem pa zdaj ... pol prleti pa štorkla barabinka in hop jo požre počez A je mala žaba z velimi usti :D ne z malimi in velikiiiim k***** :P
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 (popravljeno) Pa tisto je lahko kvečjemu žabon, ne pa žaba ... :D Kaj maš pol ti, ko maš velika usta ... Popravljeno Junij 24, 2003. Popravil Vale
hotschko Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 sem se spomnil eno od Šifrerja .. lepa dekleta ljubijo barabe imajo igrade dokler so mlade lepa dekleta ljubijo barabe nato gredo z nekom, ki je star in pošten dost poučna za vse barabe :D :D
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Jst pa nobene barabe ne poznam, mater morm bit grda :P
Zok Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 ce bi se lepa dekleta palile na NORCE, in ne na barabe, po bi jst biu taveci đek... ;) B)
Guest 1 Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Pa tisto je lahko kvečjemu žabon, ne pa žaba ... :D Kaj maš pol ti, ko maš velika usta ... ys mam "dolg jezk" pa "velik gobc" to je res za usta kot organ pa usi prajo da mam mčkna - tko da prou čudn zgledam - kr mal grd, bi jh js pupravu kuko pa da sti pršla du tok napačnga sklepa no žabe so žabe - za žabone se bl redko sliši, skor nkol za tist, na kar pa namigujš pa nam kumenterou k bo prec kakšn Sym spet reku da se sam važnga delam 4jeotrocipress :P
Gallus Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 za tist, na kar pa namigujš pa nam kumenterou k bo prec kakšn Sym spet reku da se sam važnga delam 4jeotrocipress :P Saj ni treba, baje se kvaliteta sama hvali ;) . (jazsemsesprijaznilmojapanavadlapress) :P
pero Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Tko odloču sem se!!! :ph34r: Motor že mam, želatino v lase natret, čelado doma pustit, mal na fitnes stopt, še dobr da nism še diplomiru, kak avtoradio bom pa že še sunu...............pol...............pol..............pol se bodo pa lepotice kar popale name!!!Se jih bom mogu še otepat!!!No verjetno Motosvetovke ne ker sedaj že vejo da sem PREVARANTSKA BARABA!!!! :P :D <_< :rolleyes: :) :unsure: :blink: No je za probat!!!!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Ciao,by Pero PS:Katera pleh bejba je pa že padla na plastiko!!!(TransalpHondapress)
Thundercat Objavljeno Junij 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Tko odloču sem se!!! :ph34r: Motor že mam, želatino v lase natret, čelado doma pustit, mal na fitnes stopt, še dobr da nism še diplomiru, kak avtoradio bom pa že še sunu...............pol...............pol..............pol se bodo pa lepotice kar popale name!!!Se jih bom mogu še otepat!!!No verjetno Motosvetovke ne ker sedaj že vejo da sem PREVARANTSKA BARABA!!!! :P :D <_< :rolleyes: :) :unsure: :blink: No je za probat!!!!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Ciao,by Pero PS:Katera pleh bejba je pa že padla na plastiko!!!(TransalpHondapress) dreams...all i have is dreams(poj si to pesem) :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se