Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

TUTORO pdf, navodila, how to..itd-.. klik

Priporočene objave

Objavljeno
pred 9 minutami, XTR pravi:

Nič niso v napoto, samo nosilček moraš nekako pritrditi na spodnjo stran nihajke (recimo z vezicami, če ni nobene luknje za pritrditev). Pravilno mesto za dovod olja je na sprednji strani, kot je prikazano na spodnji sliki. 

image.png.9d4b0523ea8f59efec879cb39a04ec2a.png

vzemi v obzir, da je občasno potrebno našponati tudi verigo, kar pomeni, da bo zadeva (diza) kmal tolkla po maticah. Z njegove fotke je razvidno, da ima 2mm "free playa"

torej ma 2 opcije:

1. gibljiva diza (dovolj dolga z dovolj lufta, da jo mal upogneš ob regulaciji verige, kar zna precej vibrirati in kmalu tolči po maticah ali

2. diza, ki nalega na prvi verižnik (slabše mazanje in mal večja potošnja olja, ter težji vpogled, kaj se z dizo dogaja)

Objavljeno

Objemka na nosilčku lahko služi tudi za nastavljanje položaja v vzdolžni osi motorja. Sicer pa to ne predstavlja večje težave, ker se v primeru oilerja nastavlja verigo na daljši časovni interval. :) Malo bolj elegantna rešitev je lahko še "šlic" luknja na nosilčku. 

Položaj je ok, če mu uspe priti z iglo nad rob (tik pod maticami) bo pa sploh zmagal.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Hvala za sliko, tako bom poskušal narediti.

Nosilec ni problem, saj ga imam in ga bom pritrdil na nihajko z vezicami. Bolj me je skrbelo, kam naj dam dizo. Na prejšnjem motorju je bila nameščena v rob zobnika, kjer pa so sedaj napoti matice.

Objavljeno

Na zadnih objavljenih slikah se lepo vidi kako namestiš, da ni napoti maticam na verižniku.

Tudi CB500 ima matice zelo blizu oboda verižnika, vendar ni problema. Nameščeno imam pod podobnim kotom kot na tej sliki.

image.png.9d4b0523ea8f59efec879cb39a04ec2a.png.054430b80d98070b4128e83c0bab3b5b.png

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!