Kremšnitar Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Hvala fantje za pomoč. Ko ga dobim, bom obesil kakšne slike gor B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 še bolj kot policajev se pa pazi (pre)ostrih ovinkov in (pre)velikih brzin ;) pazi se tudi noči... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 (popravljeno) Se opravičujem! Mislu sm malaguti F12 Hvala za opozorilo TOMOZUKI Popravljeno Junij 24, 2003. Popravil McLaren Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 še bolj kot policajev se pa pazi (pre)ostrih ovinkov in (pre)velikih brzin ;) pazi se tudi noči... :D pazi se peska na ovinkih in ljudi k ti ponoč prpelejo nasprot z dolgimi lučmi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Se opravičujem! Mislu sm malaguti F12 Hvala za opozorilo TOMOZUKI No problemo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 Se opravičujem! Mislu sm malaguti F12 Hvala za opozorilo TOMOZUKI No problemo :) tomaž ze pa bom jas tebe neke opozoril in sicer avatar ti ne dela :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 Pa kak to, če jas ga pa vidim :unsure: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 Pa kak to, če jas ga pa vidim :unsure: :( aaaaaa zaj pa ga jas tudi vidim, neka grozni človek je to, a sn to jas? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 Heh, zgleda mi prejšn ni delal, ker je bil animacijski gif. Prej je bil oni terminator, ko pest stiska, ga bom probal danes poleg nalimat, da bote vidli, kaki dober avartar sem mel :) No, to pa je slečeni terminator :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 Heh, zgleda mi prejšn ni delal, ker je bil animacijski gif. Prej je bil oni terminator, ko pest stiska, ga bom probal danes poleg nalimat, da bote vidli, kaki dober avartar sem mel :) No, to pa je slečeni terminator :) nič ne kaže zaj tote slike ki si jo poleg nalepo :o piše user posted image Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 Heh, kaki čudni forum, bom dal naslov: http://www.geocities.com/industrial_crusad...inator-ani.html Ta srednja je bla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 Heh, kaki čudni forum, bom dal naslov: http://www.geocities.com/industrial_crusad...inator-ani.html Ta srednja je bla :) hehe, zanimivo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 Je, ne? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 na geocities slike se ne da linkat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Junij 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2003 Še nekaj me zanima. A ima Malaguti Firefox dolgo/kratko luč??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 A ga še nisi nabavu? Luč pa res ni noben problem. Ti hitr kup drugač bo kmal konc poletja :P Dobr kup LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Junij 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Ta teden, če bo vse po sreči. Sem ugotovil, da nima dolge luči. A pol praviš, da to ni problem? Se dobro vidi ponoči?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 ne, ne vidi se dobro ponoči.. tud jez mam bolj bogo luč na skuterju, pa se ponoč pač bolj počas vozim :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Junij 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Hm, a se da dobit kšn set za dolgo luč al kej tazga? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Ah ke, jst mam pr NRG-ju tut sam navadne luči, pa jih lapo na pravo dolžino naštelam pa ni nobenga problema ;) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Naš NRG2 ima tudi zgolj kratke luči. Ker sta dve, je moč eno nastaviti malo višje, drugo pa malo nižje in je cestišče kolikor toliko osvetljeno. Da bi pa z njim ponoči naredil 500 km pa itak že v osnovi ni mišljen. Skuterji so pač mestna vozilca. Po mestih pa so Italijani do nedavnega vozili le s parkirnimi lučmi. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Mal jih nastavš pa je B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Na dragsterju mam jst tud samo kratko luč pa se ponoči dobro vidi, pa ma dragster luč bol poševno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Jst sem zdej menu luč, k mi je crknla. Mogu bi dat 20-25W sem dal pa 40-45W. Sveti full dobr. Kolk mate kej drugi not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Junij 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Pa še nekaj- firefox ima LCD števc. > pol to pomen, da mu dež in sonce kaj škodujeta?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se