McLaren Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 Prišel je čas, ko navaden izpušni sistem na mojem Dragsterčku ni dovolj. Problem je v tem da za Dragsterja ni preveč izpuhov, ki bi mu ustrezali. Sem prebrskal cel internet pa sm jih našu par, samo te izpuhi se prodajajo večinoma v ameriki :( . Če ve kdo za kak izpuh za Dragsterja, ki se prodaja v Sloveniji naj mi pove. HVALA :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 18 ogledov.....nič odgovorov - ni ti pomoči :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 Vse do zdaj kaj poznam ko majo Dragstere nima niti en menjanega izpuha tak da ti edino ostane odpiranje tega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Edini izpuhi, ki sm jih vidu za Dragsterja so tule http://www.italjetdragster.com/exhausts.html . Sam mene skrbi to da se teh izpuhov v sloveniji ne da dobit. Potem pa je še giannelli giant2, ki mi pa ne zgleda, kot da bi mi prinesu kaj moči. Je čist kot seriski sam zadni del je malo drugačen. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Jaz nevem v cem je problem....Arrow-a dobis v celju,Jolly Motto pa kolk vem majo v Italiji tudi za dobit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 kokr sm gledu ma arrow sam za formulo. A je isti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Jah za arrow-a nsim vedu da se ga v celju prodaja. :D Hvala za INFO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Stvar rešena, najprej pa skuter popravi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Jah se bom potrudu. :rolleyes: Arrow ima za dragsterja serijo kompress series Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Se ni vazno samo da bo leto :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) Se ni vazno samo da bo leto :D :D :D :D pa da bo mel raketne pospeške...... :D :D :D :D :D Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil den2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se