McLaren Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 In dones se je zgodilo, tisti za kaj sm upal, da se ne bo nikoli. Moj dragster je po 11000 km prvič crknu :( Hja težeave so take, da ko se motor segreje na posepšuje vredi, pa od 20-40 km/h cuka ko zmešan. Če, kdo ve kaj bi to lahko blo naj mi prosim pove kaj je narobe, al mi pa vsaj pove, kje je kašen dober servis za skuterje. Sm ga enkrat mel na rednem pregledu pa je blo pol še slabše z nijm. :o Please help meeeeeee Pa LEP POZDRAV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 probaj svečko menjat, al pa vsaj staro malo spucaj z drotpiršno :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Ko sm mel motor na rednem servisu je stari vse opucal. Sam od takrat je bli vse slabše :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Kupi novo svečo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Serviseri ko serviseri samo dnar kasirajo naredijo pa nic :angry: :angry: Zato pa si rajsi sam doma delam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Sam kaj je lohk svečka pri temu kriva????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Daj prvo napiši s kje si, pa malo bolj natnčno težavo opiši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Svečka kaj je lahko kriva? Olje ti gor zažge pa ne vžiga več sploh. Bi mogo met Twin-spark ko na alfah, pa nebi blo težav :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Na željo SPIDI-ja bom še enkrat bolj natančno opisal. Sm z okolice NM Problem: Motor je bil na rednem servisu pri 10000 km. Ko je motor pršu iz servisa je prvi dan delal super, vsak dan pa malo slabše. Itaq ,da sm ga odpelal nazaj na servis. Serviser je ugotovu, da so valčki krivi in jih je zamenjal. Po 2 servisu je pa spet blo vse isto. 1 dan delal vredi pol pa je začel crkovat. Bolezen: Motor boljše pospešuje ko je hladen. Ko se segreje od 0-20 km/h porabi zelooooooo veliko časa. Ko končno pride iz območja 0-20 km/h pa začne cukat od 30-40 km/h, potem pa gre spet normalno. Končna hitrost je ista. Tud v hrib potegne normalno ko prekorači 40 km/h. Zdej nevem. Dons se bom lotu rihtanja. Očistu bom svečko, pogledal v frgazer, če lahko naredim še kaj naj mi prosim pove, al pa mi pove za kak dober servis za skuterje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Jaz bi ti priporoču Donaco v LJ, men so mojo runnerco 180 servisiral, sem bil zlo zadovoljen. Edin, če ni mal predaleč zate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) Hvala, za INFO. Ja ta donaco sm že na netu vidu. Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil McLaren Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) zdej se je začel tisto obdobje, k sem ga pred cajtom opisoval: ..........skuter gre drgač v redu pa fajn leti, sam rad pa se tud kvari.......... Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil den2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 a delajo tega dragsterja tud 180 ccm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Ja. Obstajajo 50ccm, 125ccm in 180ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) den2 pokvaru se ji je po 1100 km, zato ne bi lih govru,da se rad kvari. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil McLaren Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 ...kdo pa je pr nas zastopnik in ce morda ve kdo prblizno ceno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Moram te razočarat! :( Italjet je v sloveniji izgubu zastopništvo. Preostane ti Italija. Zdej za 180 ceno ne vem 125 stane 570000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROkS Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Na dragsterju probi zamenjat jermen. Jst sm mel pr 12500 podobne tezave (SR50). Resitev: menju jermen in variomat (se dobi v kompletu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Kolk pa to stane pa kje se dobi???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROkS Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Ne vem kero masino mas ... ampak komplet (variomat, jermen )za aprilio SR50 je bil na avto triglavu 17 000, sam jermen je pa okol 7000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Ne vem kero masino mas ... ampak komplet (variomat, jermen )za aprilio SR50 je bil na avto triglavu 17 000, sam jermen je pa okol 7000 Kaj to je original jermen in variator za SR50 al je od kakšnega malossija oz. polinija? To pomeni, da ti je šel variator? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROkS Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Ne vem ... pac ni blo jermena, pa sm oboje zamenu ... ceprov je serviser reku da je zihr jermen. Deli so bli original, sam niso bli v aprilini skatli ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Sam zakaj pol meni serviser ni menjal jermena?????? Pa če mi prosim poveste kak lohk jermen vpliva pri mojih težavah??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Sam zakaj pol meni serviser ni menjal jermena?????? Pa če mi prosim poveste kak lohk jermen vpliva pri mojih težavah??? jas sn mel moj jermen tudi zaničl, a tega sploh nisn vedo, potem sn ga le zamenjal in zaj dela vreje, gre pa še 5km/h več :D , težava je bla v tem, da sn menjal valčke so delali nekaj dni brez lukenj, potem pa so nastale hude lukne, in spet kupo nove valčke in spet delalo malo vreje in potem spet ne :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Kaj pa če je problem v frgazerju??? Zarad cukanja pa to??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se