gregas Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Oj, doma razmišljamo da bi nabavil en skuter. Ker smo doma na obrobju Lj mora biti zadeva nekoliko mocnejsa ...tko da doseze potovalno hitrost 120km/h končno pa seveda mal več, da se da kakega glasnega jugeca prehtet in da se da po obvoznci normaln furat, mal sem sem brkal po katalogih in nasel tri spodaj naštete ki so pršli v ožji izbor a ker do sedaj nimam skupaj prevozenih dveh kilometrov s skuterjem vas prosim za nasvet kater je boljsi in zakaj. Izgled ni pomemben, morda je Scarabeo bol retro, sam mi je vsec k ma velka kolesa in kovcek serijsko, Atlantik ma 2kw več ma pa mala kolesa, je pa 50jurjev drazji(=950k). A je velika razlika med voznjo zaradi malih in velikih koles. O gileri runner 180 4T pa nevem veliko, mislim da je najcenej od teh treh, po prospektih se mi zdi da je tudi manjsa -velikosti 50ccm skuterjev, a morda kdo ve tocno ceno? Lp In hvala za nasvete Aprilia Scarabeo 200 GT __________________________________________ Gilera Runner 180 Aprilia Atlantic 200 (slika je od 125, ki je pa isti na pogled sam da ma dvesto 2 diska) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Dvestotka ima spredaj tudi samo en disk. Bom kmalu na Motosvetu objavljen test scarabeota 200. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) ...lej, moj Runner :( Še čist isti je...ne mi takih slikic kazat, ker hitro slabe volje postanem... Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) Dvestotka ima spredaj tudi samo en disk. Bom kmalu na Motosvetu objavljen test scarabeota 200. ...upam da bo v testu ted kej primerjave z drugimi (morda zgorajomenjenimi ;) ) skuterji. Ker prvic kupujem skuter bi vas prosu mal za kak nasvet kaj je treba gledat in kaj je + in kaj - pr skutrju (novmu) ...lej, moj Runner Še čist isti je...ne mi takih slikic kazat, ker hitro slabe volje postanem... ...moje sozalje, pa ce dobis tipa k ti ga je sunu; Moralka mu ne bo zalegla ti kar fizično znjim :angry: Lp :ph34r: PS: a lohka en moderator v ime teme poleg drigega "vs." napise se "Runner 180 4T" nevem kako da je izpadl vn Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil gregas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Jest bi kupu Atlantica zato k je močnejši pa še lepš zgleda. Gilere sploh nebi kupu zato ker so JAJCA Scarabeo pa je nekam čudne oblike pa s tistimi velikimi kolesi tam straši. Res je pa da je malo bolj varen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Pa še to Atlantic ma lahko 200 ccm motor al pa 500 ccm motor ne pa 125 ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Ja, jas tudi upam, da bo oni tip enega lepega dne pristal v mojih rokah ali pa v kakšnih drugih, ki bodo uspešno poskrbele zanga (da bo sedel v domu ostarelih in jedel po slamci :D ). Vbistvu še niti nevem kaj bi naredu z njim. Če maš idejo, mi pošlji PM :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Jest bi kupu Atlantica zato k je močnejši pa še lepš zgleda. Gilere sploh nebi kupu zato ker so JAJCA Scarabeo pa je nekam čudne oblike pa s tistimi velikimi kolesi tam straši. Res je pa da je malo bolj varen. Ni taka jajca kot si ti misliš. Mogoče ni med najbolj dovršenimi skuterji, ampak za tako ceno dobiš tut tolko kvalitete. Mene najbolj moti, da se ga da (pre)hitro odpeljat :( Okej, 50ccm je res draga, ampak 180ccm je pa kar najcenejši skuter med velikimi kubikažami. Da ne govorim, kak leti. Ko bi se enkrat peljal z njim bi spremenil mnenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Pa še to Atlantic ma lahko 200 ccm motor al pa 500 ccm motor ne pa 125 ccm to pa ne bo držal.....je tud 125 model atlantika neki še mi ni jasn: zakaj sta oba 200ccm, če pa ima scarabeo 176.3ccm, atlantik pa189ccm???????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 :huh: Prvič šlišm da obstaja tud Atlantic 125 zato ker ni niti v prospektu niti v ceniku jest ga še nisem vidu :huh: Se opravičujem za napačne podatke ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 v ceniku še ga ni, sam pa piše v motokatalogu, da obstaja tud (v nasprotju z atlantikom 500 in 200 ma 125ka elektronski vbrizg goriva) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 :huh: Prvič šlišm da obstaja tud Atlantic 125 zato ker ni niti v prospektu niti v ceniku jest ga še nisem vidu :huh: Se opravičujem za napačne podatke ;) ...en banner s aprilia.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 (popravljeno) :blink: Stvar okusa. Men osebno je atlantic bolj všeč, pa tudi kolesa niso tako majnhna v primerjavi z ostalimi skuterji (mislim, da ma celo največja). LP Gorazd Popravljeno Junij 25, 2003. Popravil gorazd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Dvestotka ima spredaj tudi samo en disk. Bom kmalu na Motosvetu objavljen test scarabeota 200. ...a bo kmal? ...a mal zanalaš zavlačujete da se še mal okol furate znjim :o :P :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 28, 2003 Deli Objavljeno Julij 28, 2003 oba 200-ka še nisem primerjal (vozil samo scarabeo 200), sem pa vozil atlantica 500 in scarabeo 500 in je glede voznih lastnosti scarabeo dosti boljši, atlantic pa (osebno) lepši in boljše potegne. probaj oba (na srečo ima aprilia to možnost) in se potem odloči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Julij 28, 2003 Deli Objavljeno Julij 28, 2003 tega runnerja sem slikal na morju. Runner vxr 200. Shacal avspuh. zvok je bil nenormalno lep za runnerja! plus, avspuh zloo lepo zgleda na njem! jaz bi to vzel, tako.:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno Julij 28, 2003 Deli Objavljeno Julij 28, 2003 Res mi ni jasn, komu je sploh lahko všeč tale Scarabeo, vsaj kar se zunanjosti tiče. Če so si postavli za cilj narediti čim grši skuter, jim je to uspelo 100%. Sicer pa ti svetujem tudi jaz aprilio Atlantic 200, prav lepa je, veliko lepša tudi kot Atlantic 500. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se