Mačica Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Ja če pa je vse to res, pol pa se valjda tudi jaz pridružujem čestitkam. Aja, vse naj naj naj. Zgleda da se val motosvetovih porok kar ne ustavlja. :D :P :lol:
Brrrm Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Tu ni več kaj reči. Zadeva zapečatena. Uživajta. :) :) :) :) :) :) :) :) B)
Lucky Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Hej, kul. B) Čestitke. How many more? :(
pupa Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Tudi iz moje strani čestitke!!!!! :D :D :D ;)
lojzi Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Tu ni več kaj reči. Zadeva zapečatena. :) :) :) :) :) :) :) :) B) Zapečatena sta tud onadva ;) B) Pa vseeno vse čestitke, da bi pečat čimdlje držal :rolleyes:
LuCy Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) Da ni to samo posledica kakšnega vročinskega udara ;) :D V vsakem primeru obema veliiiiiiiiiiiko sreče :) Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil LuCy
Max Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Čestitkam se pridružuje tudi moja malenkost. :) :huh: Me too!!! B)
Vale Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 .... .... .... (vse pa tudi ni za javnost :rolleyes: :P :D ) Ne, vse pa tut ni za v javnost :P :D sam je blo pa faaaaaaaaaaaaaaaajn in predvsem odštekano ... kako pa bi tudi drugače bilo :P slikce pa naj še kar mal počakajo na objavo, morm jaz svoje razvit - so najlepše :rolleyes: pa najbolj cenzurirane bojo tut :P v objavo grejo sam une iz matičnega urada :D
Gugo Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Cestitam...mogoce mal pozn, ampak od srca ;) LP Gugo B)
SiR Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 No, še ena fejst punca je šla. Upajmo, da v dobre roke :) ČASTITKAMO!!! :D :P :)
A_je_to Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Nja, pa je še ena manj ;) :D :D Zelim vama veliko skupnih km v ljubezni ...
Sanda7 Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Vse naj,naj in naj bo večno in srečno
marem Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 NO ZDEJ STA PA PEČENA,.... :D čestitam!
hotschko Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 (popravljeno) Aja, Beno ... najboljše šele pride ... srečno na cesti in v življenju :) B) Popravljeno Junij 24, 2003. Popravil hotschko
klimbra Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 :o ;) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ^_^
Max Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 :o ;) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ^_^ Ata klimbra kaj pomenijo tile jezickasti smeskoti :huh: A ni meriđ ena sama pravljica :unsure: :D
aja Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 A ni meriđ ena sama pravljica :unsure: :D Kakor si narediš, kakor dojemaš.... ;) :) Meni se zdi že celo moje življenje ena sama pravljica - zato verjamem, da bo moj meriđ tudi! :) ;) ;) ;) B) B) B) B) B)
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 A ni meriđ ena sama pravljica :unsure: :D Kakor si narediš, kakor dojemaš.... ;) :) Meni se zdi že celo moje življenje ena sama pravljica - zato verjamem, da bo moj meriđ tudi! :) ;) ;) ;) B) B) B) B) B) Pa vidva z Benjaminom sta itaq ena cela pravljica ............... :D
Ice Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Tu ni več kaj reči. Zadeva zapečatena. Uživajta. :) :) :) :) :) :) :) :) B) ditto od icetours. B)
aja Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Pa vidva z Benjaminom sta itaq ena cela pravljica ............... :D ... in ti si dobra vila v njej ;) ;) :) :) :) :D
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 ... in ti si dobra vila v njej ;) ;) :) :) :) :D
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 DANES DANES bom iz svojega dnevnika izbrisala dva dneva: VČERAJ in JUTRI. VČERAJ je bil za učenje, in JUTRI bo posledica, tega kar lahko storim DANES. DANES se bom soočila z življenjem, v gotovosti, da se ta dan ne bo nikoli vrnil. DANES je zadnja priložnost, živeti moram intenzivno, kajti nihče mi ne more zagotavljati, da bom videla jutrišnji sončni vzhod. Danes bom dovolj pogumna, da ne bom preskočila priložnosti, edine možnosti za uspeh. DANES bom vložila svojo najdragocenejšo stvar: ČAS, v svoje najbolj transcendentalno delo: ŽIVLJENJE. Vsako minuto bom preživela strastno, da naredim DANES drugačen in edinstven dan svojega življenja. DANES bom kljubovala vsaki oviri, Ki se pojavi na moji poti zaupanja. Uspela bom. DANES se bom upirala pesimizmu in osvojila svet z nasmehom, s pozitivno naravnanostjo, v večnem pričakovanju najboljšega. DANES bom opravila, vsako navadno nalogo, kot plemenito delo. DANES bom imela noge na tleh ter razumela stvarnost, in strmela v zvezde, da si izmislim svojo prihodnost. DANES si bom vzela čas za srečo, ter pustila vtise in svojo prisotnost v srcih drugih ljudi. DANES vas vse vabim, da pričnemo novo dobo, kjer lahko sanjamo, da je vse, česar se lotimo, možno, in to napolnimo z radostjo in dostojanstvom. (prevod neznanega avtorja)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se