aja Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 ... najboljše šele pride ... :) ....a govoriš iz lastnih izkušenj? :o :o :rolleyes: :D :D :D :D :D :D :D
RAN Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Vsako minuto bom preživela strastno, da naredim DANES drugačen in edinstven dan svojega življenja. DANES bom kljubovala vsaki oviri, Kje to bo ? Nisem ovira. :D :D
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Vsako minuto bom preživela strastno, da naredim DANES drugačen in edinstven dan svojega življenja. DANES bom kljubovala vsaki oviri, Kje to bo ? Nisem ovira. :D :D Najdi me
RAN Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Vsako minuto bom preživela strastno, da naredim DANES drugačen in edinstven dan svojega življenja. DANES bom kljubovala vsaki oviri, Kje to bo ? Nisem ovira. :D :D Najdi me Že iščem. Kakšen namig, recimo št. GSM že kar olajša iskanje. :rolleyes: :D
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Tako hitro pa to ne gre, mal se pa morš potrudit ... Išči v SG-ju al pa v KP :D Če se boš pa dovolj potrudu, boš pa GSM št. tud najdu, brez mene vprašat :D
RAN Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Tako hitro pa to ne gre, mal se pa morš potrudit ... Išči v SG-ju al pa v KP :D Če se boš pa dovolj potrudu, boš pa GSM št. tud najdu, brez mene vprašat :D Sem vedu da preveč zahtevam. Začnem iskati z : Vale z obale Tko kot tista ko so šli sorodniki čakat fanta, ki se je vračal z vojske (še v rajnki aAvstriji) pa so spraševali: Gaspud ste kej vidli našga Frnceta ? Bom jaz hodil po Luciji : Ma kej poznate kekšno Vale ? Ma kašna pej je ? Ma njebi vidu, tko fejst punca je. Jenu sliši na ime Vale. Ma prouzaprou ste jo kdaj vidu ? Ja, ma samu u sanjeh. Ben puole jo pejte, čje jsket buojo rekli. B) In sem spet tam kjer sem bil. :(
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Ran, zdaj pa nehi uničevat temo, pa se potrudi. Lahko probaš tudi preko PM-ja :P
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Prosim moderatorje, da odsvinjajo RAN-a in Mene iz te teme v zadnjih postih
bmw Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 malo sem pozno izvedel, pa vendar............. AJA in BENO.....VSE NAJ NAJ OD SRCA.....ČESTITAM.
hotschko Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 ... najboljše šele pride ... :) ....a govoriš iz lastnih izkušenj? :o :o :rolleyes: :D :D :D :D :D :D :D apsolutlih ... vendar brez lukenj in peska ne cesti ne bo šlo ... zato pazita in ne prehitro čez ovinke, da ne bo guma zdrsnila ;) :) :D B)
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 (popravljeno) Sej niso problem luknje in pesek na cesti, dokler jih obvoziš, ko pa v kako padeš al pa te pesek spodnese pol je pa sranje in težko zaceliš rane, sploh če brezglavo in nepremišljeno voziš ali pa nimaš primerne opreme in kakšne huuuudeeeeeeeee odrgnine fašeš ... Jaz pa mislim, da sta Aja in Benjamin kar previdna voznika in se jim bosta uspešno izogibala!!! Eni se jim pač na žalost ne morejo ognit ... :rolleyes: al pa kr noter obtičijo ... :rolleyes: Popravljeno Junij 24, 2003. Popravil Vale
hotschko Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Sej niso problem luknje in pesek na cesti, dokler jih obvoziš, ko pa v kako padeš al pa te pesek spodnese pol je pa sranje in težko zaceliš rane, sploh če brezglavo in nepremišljeno voziš ali pa nimaš primerne opreme in kakšne huuuudeeeeeeeee odrgnine fašeš ... Jaz pa mislim, da sta Aja in Benjamin kar previdna voznika in se jim bosta uspešno izogibala!!! Eni se jim pač na žalost ne morejo ognit ... :rolleyes: al pa kr noter obtičijo ... :rolleyes: se strinjam ... vendar za izogibanje nevarnostim na cesti potrebuješ izkušnje, ki pa pridejo s kilometrino ... in vožnja šele takrat postane pravi užitek ... B) ... veliko lepih kilometrov brez zdrsev in padcev obema ... :) ... a se mi še sploh o tapravi stvari pogovarjamo :o :rolleyes: ;) :D B)
aja Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 ... najboljše šele pride ... :) ....a govoriš iz lastnih izkušenj? :o :o :rolleyes: :D :D :D :D :D :D :D apsolutlih ... vendar brez lukenj in peska ne cesti ne bo šlo ... zato pazita in ne prehitro čez ovinke, da ne bo guma zdrsnila ;) :) :D B) Hotschko, nič bat - ne bom ponavljala tvojih napak :o :o :P :P :D :D :D :D
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Sej niso problem luknje in pesek na cesti, dokler jih obvoziš, ko pa v kako padeš al pa te pesek spodnese pol je pa sranje in težko zaceliš rane, sploh če brezglavo in nepremišljeno voziš ali pa nimaš primerne opreme in kakšne huuuudeeeeeeeee odrgnine fašeš ... Jaz pa mislim, da sta Aja in Benjamin kar previdna voznika in se jim bosta uspešno izogibala!!! Eni se jim pač na žalost ne morejo ognit ... :rolleyes: al pa kr noter obtičijo ... :rolleyes: se strinjam ... vendar za izogibanje nevarnostim na cesti potrebuješ izkušnje, ki pa pridejo s kilometrino ... in vožnja šele takrat postane pravi užitek ... B) ... veliko lepih kilometrov brez zdrsev in padcev obema ... :) ... a se mi še sploh o tapravi stvari pogovarjamo :o :rolleyes: ;) :D B) Al ne razumeš, al pa nočeš razumet ... nima veze ... :rolleyes:
hotschko Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Al ne razumeš, al pa nočeš razumet ... nima veze ... :rolleyes: in ti tudi ne ... :rolleyes: ...
aja Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 ... vendar za izogibanje nevarnostim na cesti potrebuješ izkušnje, ki pa pridejo s kilometrino ... ... kako to, da si potemtakem teh izkušenj - kljub vsem kilometrom, še vedno nisi nabral??? (vemzanekajtvojihboljalimanjbolečihpadcev... :D :D ) :D :D :D :D :P ;)
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Nima veze, sam da je Aja srečnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D in naj bo vedno, kot tudi vsi ostali :D
hotschko Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Nima veze, sam da je Aja srečnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D in naj bo vedno, kot tudi vsi ostali :D pa pika in amen ... !!! :) B)
Vale Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Nima veze, sam da je Aja srečnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D in naj bo vedno, kot tudi vsi ostali :D pa pika in amen ... !!! :) B) Ej nohardfeelings, itq je Jolly vsega kriv :D :D :D
hotschko Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 (vemzanekajtvojihboljalimanjbolečihpadcev... :D :D ) :D :D :D :D :P ;) kaj čem rečt ... pazi se levih ovinkov in olja na cesti ... :) B) :D :D :D
aja Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 kaj čem rečt ... pazi se levih ovinkov in olja na cesti ... :) B) :D :D :D Bom bom, sploh pa v BIH :P ;) :D :D
klimbra Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 :o ;) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ^_^ Ata klimbra kaj pomenijo tile jezickasti smeskoti :huh: A ni meriđ ena sama pravljica :unsure: :D Je je....je pa tut sladko k sladoled....zato jezički,da ga bo čim več :P :P :P :P :P :P :P :P B)
Biba Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Aja, Beno: ... vsak trenutek naj bo mavričen ...
Biba Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 (popravljeno) ..., ko pa v kako padeš al pa te pesek spodnese pol je pa sranje in težko zaceliš rane, ... eni se jim pač na žalost ne morejo ognit ... :rolleyes: al pa kr noter obtičijo ... Story of my life ... Popravljeno Junij 26, 2003. Popravil Biba
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se