Gallus Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Danes se peljem po lokalni cesti. Ravnina. Na sredni ravnine, ki je dolga več kot kilometer dohitim osebni avtomobil. Družina na izletu. Levi smernik in počasi mimo. Končam prehitevanje in na razdalji cca. 100 metrov zagledam nsproti vozeči avto avto. Nima prižganih luči. R4. Ko se približava na približno 50 metrov (BTW vozil sem s hitrostjo okoli 90 km/h) katra sunkovito zapelje na moja stran vozišča in to tako da jo bočno zanese. Sunkovito začnem zavirati, zadnje kolo se odlepi od ceste. Cca 10 m pred menoj voznik katre spet sunkovito zapelje na svojo stran ceste. S kotičkom očesa opazim voznika, ki se na vsa usta smeji :angry: :o !. Iz katre se sliši glasna muzika. Neko nabijanje (beri rap). Ustavim motor, voznik avtomobila, ki sem ga prehitel komaj ustavi za mano. Izstopi. Vpraša me, če je vse v redu in se čudi. Pove mi reg. številko avtomobila, katero sem si dobro zapolnil. Neki lokalni šmrkavec, komentira voznik. Počasi si uredim misli in pogoltnem knedl, ki mi je ostal nekje med grlom in želodcem. Potem pa počasi domov. Še dobro, da nisem obrnil za njim, je bilo preveč jeze v meni :angry: :angry: :angry: ! Sedaj pa ne vem: - ali je nekaj v zraku, - ali je imel kaj v žili - ali je preprosto neumen - ...................................... Pazite se idiotov na cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 pa sej to ne mors verjet kaj folk dela :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Sedaj pa ne vem: - ali je imel kaj v žili - ali je preprosto neumen - ...................................... Zihr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 sam da se ni nč zgodilo....imam izkušnje s takimi agresivno/zajebantsko/idiotskimi vozniki, ki mislijo da obvladajo svoje koničke, pol pa.... :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 ja, tudi take killerje se sreča še psebno na zabačenih cestah, sam kaj jim češ, edino sebi si lahko rečeš -just another day in heaven- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 pametno si naredil jeza je velikokrat vzrok smrti na cestah na žalost moramo živeti med opicami :( ki na tem planetu lahko celo pridejo skozi na vozniškem izpitu vgranitnihkockahjerešitevpress :D :D :D ps objavi registrsko številko idiota :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Če je bil ta R4, rdeč pa registrska 4 SENNA (pa se nekaj). :angry: :angry: Se lahko kar zmenmo kak ga s ceste odstaranimo. Ker sem imel čast opazovati njegovo iskanje nesreče rondoju Lj. obvoznice. :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 ki na tem planetu lahko celo pridejo skozi na vozniškem izpitu kdo pa je reku, da sploh ima izpit??? divje, meni bi se strgalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 ki na tem planetu lahko celo pridejo skozi na vozniškem izpitu kdo pa je reku, da sploh ima izpit??? divje, meni bi se strgalo nben ni reku, da ma TA opica ispit :angry: jh pa velik vidm in poznam, k ga majo.. DJ, a je tko? šur.. pa sm zihr, d tut ti veš za enepar exemplarjev ;) pastenasepress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 ne poznam in tut nočem s/poznat glede maymunov pa maš čist prov, s ceste (pa ne off -road) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2003 ps objavi registrsko številko idiota :ph34r: Nima pravega smisla. :( Je pa KK reg. območja. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 ps objavi registrsko številko idiota :ph34r: Nima pravega smisla. :( Je pa KK reg. območja. :huh: zakaj ne pa menda ne misliš da bi mu kdo od nas RES kaj naredil.. ma sej nismo MI norci je pa pamtno vedt - da ko ga vidiš ustaviš na BANKINI in ga spustiš mimo.. polpagranitnakockapress :ph34r: ps - pojasnilo za BC-ja - blondinko kje BIU moški: to nakonc je vic :D pps pojasnilo za druge: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...=2&t=5271&st=45 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) muahaha :rolleyes: stop making a fool out of yourself... Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil BC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 muahaha :rolleyes: stop making a fool out of yourself... :angry: no ta je pa dobra :angry: kuko ti sploh pride na pamet kej tazga :angry: KUKO SI DOVOOOLŠ :angry: MEN, PA GLIH MEN prepuvedat :angry: da se iz sebe norca delam... :angry: kdo spa ti, dauš men mojo najlupšo zabavo prepuvedu sy nis nben Drnoušk :angry: ps BC čist pu tihm ti puvem, da nau :wacko: dileme: "to je vic.. hec, a ne" :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 dileme: "to je vic.. hec, a ne" :D :D :D :D you suck at telling jokes :wacko: -_- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) Sedaj pa ne vem: - ali je nekaj v zraku, Nekam vroče je zadnje čase ( vpliva na določene ljudi :) :) ) Sicer pa, dokler to počnejo z avti iz papirja se ni za bat za drugega kot za njih. Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil klemens Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 dileme: "to je vic.. hec, a ne" :D :D :D :D you suck at telling jokes :wacko: -_- wrong! correct: I AM SUCKED OF TELLING JOKES :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Mal bos se mogel anglescino izpilt! :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) Mal bos se mogel anglescino izpilt! :P :D čist mugoče :wacko: zadnjič sem jo aktivno rabil pred 30 leti :( polpa le občasno - pa si se ti prvi pritožil - v glavnem so kar razumeli kaj sem hotel reči kaj pa ni ok? :unsure: Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 mamo vsi podobne izkušnje, folk je nor in to kar delajo eni je grdo. pol k se pa nekomu kj zgodi: JA NISM VEDU :blink: , jebat ga!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 GALLUS: Razmišljal sem o tvoji situaciji in verjetn bi se za tipom obrnu ter mu ključavnico v sprednjo šajbo vrgu, pa naj se pol reži z mojo titanovo ključavnico med zobi, ki jo mam vedno pod zicem. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2003 GALLUS: Razmišljal sem o tvoji situaciji in verjetn bi se za tipom obrnu ter mu ključavnico v sprednjo šajbo vrgu, pa naj se pol reži z mojo titanovo ključavnico med zobi, ki jo mam vedno pod zicem. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Tudi sam sem razmišljal o marsičem. Prvi trenutek, zatem ko je bilo vsega konec, nisem bil sposoben niti za njim potegnit, saj me je šokirala njegova vožnja, pa še za mano vozeči avto je komaj ustavil (gume so cvilile kot hudič). Ko sem se nekoliko umiril, je bil že daleč, vprašanje kam je odpeljal, saj je imel od tam več možnosti. Pa tudi jeze je bilo preveč v meni, prav gotovo se ne bi obnašal racionalno :unsure: :ph34r: :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Pa tudi jeze je bilo preveč v meni, prav gotovo se ne bi obnašal racionalno :unsure: :ph34r: :o Gallus, svaka čast za tole izjavo & za obvladano ravnanje! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Mal bos se mogel anglescino izpilt! :P :D čist mugoče :wacko: zadnjič sem jo aktivno rabil pred 30 leti :( polpa le občasno - pa si se ti prvi pritožil - v glavnem so kar razumeli kaj sem hotel reči kaj pa ni ok? :unsure: Sej to ni blo mislen kot ne vem kaksna kritika. Ampak k si lih tko BC-ja napadu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Pa tudi jeze je bilo preveč v meni, prav gotovo se ne bi obnašal racionalno :unsure: :ph34r: :o Gallus, svaka čast za tole izjavo & za obvladano ravnanje! B) So mi Emšo, sivi lasje in iskušnje tako svetovali ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se