SiR Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 ka te zaj tak :blink: buljis?! ......nismo fsi sühe jüzine.... a ne,sym?! :D :lol: ps: so bli mickeni snicelcki.... tko bol za zobe umazat.... ;) hahaha :D Valjda - jaz grem zdajlele na 0,8-kilskega T-bona :) Za naprej pa še ne vem, mislim, za večerjo :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 ka te zaj tak :blink: buljis?! ... a ne,sym?! :D :lol: hahaha :D Valjda - jaz ..na 0,8-kilskega T-bona :) ..še ne vem, mislim, za večerjo :)) zdej mi je jasno zakaj je v Afriki lakota ZATO KER VIDVA VSE POJESTA :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 nope.... malo solate je se ostalo........ zelene.... z bucnim oljem..... bos? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 nope.... malo solate je se ostalo........ zelene.... z bucnim oljem..... bos? hvala za prijazno ponudbo ampak jo moram na žalost zavrniti, ker sem se najedel slaaadke dinje... potem me pa čaka (ko se dinja mal usede) še velika skleda čisto črnih češenj :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 me spljoh ne gane...... sem sit...... zmaga na celi crti.lakotabednoporazenapress. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 Padrino, en tihcen škljocek bi se tukile tut prlegu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 zakaj? saj jutri bom spet lacen...... :P :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 26, 2003 Deli Objavljeno Junij 26, 2003 ok ok......... kar-DUNGGGGGGGGGGGGGGG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave