opazovalka Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 NUJNO RABIM EN NASVET! Sem v vezi z mlajšim fantom (cca 2 leti). Leta naj ne bi bila pomembna, valda, če nisi tam okrog 20. No midva sva oba malo nad. U bistvu ni to ravno bistven problem, jih je več. On ima slabšo izobrazbo od mene, kar pomeni da tudi več dela, ima svoj hobi, ki mu posveča večino časa, tako da mu zame ostane bore malo časa. Pa še takrat se velikokrat zgodi, da gre in se ga totalno napije s kolegi. Ja, problem je, ker tudi nimava skupnih hobijev,...in ...mah ne vem. Zakomplicirano. Jst sem rada doma in rada vzamem v roke kakšno knjigo, preberem časopis, grem mal na internet, povrh vsega bi rada še nadaljevala študij. On v lifu še ni prebral knjige ( kar me u bistvu ful moti) in tud ne zdrži doma niti 1 ure ( po eni strani razumem, ker živi v bloku,jst v hiši). Rada grem ven, ampak ne sedet v kafič in se ga totalno nažlampat, temveč kaj počet ( biljard, hribi, koncerti, ...). trdi, da me ima ful rad, ampak mi ne pošlje enga sms-a al karkoli, kljub temu da ve, da mi to ful pomeni. Pride do mene, amapak potem tičiva v moji sobi in gledava TV, da bi pa poskušal ustvarit kakšn pristen stik z mojimi starši pa ne ( al ne more, al noče, ne vem-čeprav po 1 letu bi ga po moje že lahko). Kar bi mi tud ful pomenil. Zadnje čase se skos kregava (normalno), ker mu poskušam dopovedat da si ne vzame časa zame. Končno si ga je, me peljal na morje za vikend, pa sem mela ful čudn feeling non stop. In zdaj u bistvu niti ne čutim potrebe po tem, da bi se vidla, ka mam občutek, da sploh ne vem kaj naj počnem z njim. Na jetra mi gre to, da bi se ga pa spet napila. kakšn pivo že, ampak ne do konca. Poskušam ga razumet, tud to, da mi je večkrat kaj prikril, tud njegovo pijančevanje, pa da nima keša in cajta. Po drugi strani se mi zdi pa krivično, da če ma cajt za frende kako da ga nima zame? Rada ga mam, ampak ne tolk ka na začetku in tud em ful jezna nanj. In se bojim, da to pelje samo v njegov alkoholizem ter v moje čakanje nanj. Zanima me, a je to normalno, da pri 25-tih letih človk še vedno popiva do onemoglosti? Jst čist štekam, da to počneš do kakšnga 20-tega al pa do 23-tga, pa še to je hudo. Ful me je strah. In sploh ne vem kaj naj naredim. Po eni strani me je pa strah bit spet sama. Kaj bom pa pol? Vse moje kolegice in kolegi so v vezi. Do zdaj sem mela eno resno vezo in sem rabla 2 leti, da sem se pobrala ( pa še to sem zbolela za bulimijo in bla vsa v depri). Rabim nasvet! Nunjo oziroma please! p.s.: ja, pa na začetku sem bla jst tista , ka sem bla ful tečna in sem hotla, da vse posprav za sabo ( ka je bil pr men) in mu težila zarad njegovga žuranja in ka n8ikol ni mogu bit doma,... ( to omenjam, ker on pravi, da je tak tudi zarad mojega teženja).ž
Teya Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 Ta zgodba mi je zelo znana, tako znana, da če moja kolegica ne bi tega dripca pustla, bi mislila da je avtorica teh stavkov prav ona... Rešitev tega problema je samo v tebi, samo ti se lahko odločiš, če boš končala razmerje in zakaj. Jaz na primer, bi že zdavnaj odj... tistega tipa od kolegice, ona pa je še vztrajala. Tudi ko sem videla da je nesrečna, sem ji lahko le svetovala, naj razmisli če je to to, kar si sama želi. In po 3 letih se je odločila... zdaj sama vidi da pravilno. Malo depresira, malo se ji rola od svobode, sam to je čisto normalno... In potem si rečeš: "OK, dosti oslarij, tudi sama sem lahko srečna." Komaj takrat si sposobna za novo ljubezen in za resnično srečo... Poglej v sebe, vprašaj se če si zadovoljna s situacijo, potem pa poglej 10 let naprej... se vidiš z njim? Če ne, potem... odločitev je na tebi. Želim da bi bila srečna. Kakorkoli se boš odločila. LP, Teya
marem Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 Mislim da ni nič narobe če se ga človek pri 25 totalno usuje od časa do časa (tam 2x - 3x mesečno), se mu pač dogaja. Določene stvari (hobiji) so različni ker si ti pač starejša od njega in te zanimajo nove stvari, med tem ko njega zanimajo stvari, ki si jih ti že dala čez! Problem pri razliki v letih je ta da mora bit moški zelo zrel za svoja leta in v večini primierov ni (tudi v tvojem se mi zdi da si mnogo bolj zrela)! Kar se pa razlike izobrazbe tiče, če te moti že sedaj full, te bo s časom še bolj!!! Ker ti bo šlo na živce ker bo moral cele dneve delati (gastarbajter), ko pa bo prišel domov bo pričakoval toplo kosilo ;) in uslužno žensko! Stvar je tu taka, da odločisš se lahko le sama, saj ostali ne poznamo malenkosti, te pa tvorijo zvezo. Vse je odvisno koliko ti je do njega (lahko da imata le trenutno krizo) in kaj pričakuješ od njega ter koliko ti on lahko ponudi. Stara si dovolj! P.S.: Ni težko biti sam, samo na začetku!
Ice Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 zunanjost se lahko "spregleda",vendar ce je razlika v razmisljanju in izobrazbi prevelika bo s casom postalo samo huje.stopnjuje se se z razlicnimi krogi poznastev in nivojem v njih.ne gre za prostastvo ali snobizem,enostavno je ali nastane razlika v pogledih tako velika in obremenujoca,da partnerja -ce zveza ni res trdna- enostavno ne najdeta skupnega imenovalnika.v tvojem primeru tudi nimata skupnih hobijev.
Pravokotar Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 .......Po eni strani me je pa strah bit spet sama. Kaj bom pa pol? Vse moje kolegice in kolegi so v v vezi ....... ...........ker on pravi, da je tak tudi zarad mojega teženja 1. precej reči te moti. Očitno preveč, da bi lahko v zvezi uživala. 2. Fantu lahko to seveda poveš, vendar 3. ni niti smiselno niti moralno sprejemljivo, da pritiskaš nanj, naj se spremeni. Ni smiselno, ker praktično nimaš šans, da se bo res spremenil, In ni moralno sprejemljivo, ker s tem na nek način vršiš agresijo nanj, ne glede na to, koliko so tvoji pogledi "zdravi" in njegovo ravnanje "bolno" po splošnih merilih. 4. Imaš sveto pravico, da se odstraniš iz zveze, ki te ne osrečuje. 5. Imaš dolžnost do same sebe, do fanta in do morebitnih (prihodnjih) otrok, da se odstraniš, preden bo prepozno. 6. Razlogi za vztrajanje, ki so navedeni v citatu, so zelo napačni. 7. Fant ni tak kot je zaradi tvojega teženja. PIKA Lahko se pa seveda odločiš tudi, da se boš pri petindvajsetih vrgla stran. Ampak povem ti že vnaprej: fant ni tega kriv.
twix Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 Zanima me, a je to normalno, da pri 25-tih letih človk še vedno popiva do onemoglosti? Jst čist štekam, da to počneš do kakšnga 20-tega al pa do 23-tga, pa še to je hudo. Ful me je strah. In sploh ne vem kaj naj naredim. Po eni strani me je pa strah bit spet sama. Kaj bom pa pol? Vse moje kolegice in kolegi so v vezi. Do zdaj sem mela eno resno vezo in sem rabla 2 leti, da sem se pobrala ( pa še to sem zbolela za bulimijo in bla vsa v depri). Rabim nasvet! Nunjo oziroma please! Kaj do 25 leta, nekateim rata konstantno pit, seveda v presezkih, celo zivljenje :angry: kar se pa tice "sam bit" pa "nove zveze" pa ti punca recem, da vzem mal samozavesti v roke. Ne bom ti govoril, kol je tipckov okol, ampak da se vzemi v roke, studiraj dalje, vrzi se v sport (preverjeno pomaga :P ), delaj v zivljenju tisto, kar te veseli in izpopolnjuje, ne oziraj se za tipcki za vsako ceno,... Takemu nacinu zivljenja dodas se scepec samozavesti in ti garantiram, da bos kmalu rabla en "spohtl" da bos tipcke dol iz sebe pucala ;) Zenske, ki so zadovoljne same s seboj, so tisto kar fantje zelimo in za kar smo se pripravljeni potrudit. Kar se pa tipcka tice, v teh pogojih bi jst bezal stran po treh dneh. Punca ti moras furat svoje zivljenje ne zivljenje tebe !!!!
rebel Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 Življenje je prekratko in čas neusmiljeno hitro teče, zato ga pameten človek kar se da dobro izkoristi sebi v prid tako, da se dobro počuti, ima čim manj skrbi in problemov, skratka, da uživa!!! Upam, da se zavedaš tega, da kar gre mimo, vseeno ali je bilo dobro ali slabo, je že izkoriščeno in neponovljivo in vsako sekundo si bliže svojemu koncu. V tej tvoji zgodbici ni videti kakšne prave ljubezni, gotovo je le fizična privlačnost, ki je za začetek nekega razmerja bistvena, vendar kot spoznavaš in prihajaš v dvome ni vrena trpljenja. Vaju pa še drži skupaj tudi nek strah pred osamljenostjo, si upam trdit da je fant s tabo samo zato, da lahko v svoji družbi reče da ima punco in se k nekomu zateče po tisti fuk. Prav ta strah moraš premagat in spoznat, da je prav vsak človek samostojen element v tej bitki –življenju. Tvoja šablonirana družba (čudno da imaš same take prijatelje in prijateljice, ki imajo partnerja—upam da ni tako) je pač še en problemček, spoznaj nekaj novih ljudi –samske, ki bodo imeli čas zate, da ne boš ostala izločena. Torej naredi korak kot ga hoče tvoja duša, brez straha, ne boj se sprememb, ki velikokrat pašejo in ti dajo nov zagon in »stil« če ni to zajebancija, pa napiši kako se bo zadeva odvijala ;)
Anika Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 V podobni situaciji sem se znašla pred nedavnim, tako da te dobro razumem. Mislim, da veš kaj je za storiti... le zberi pogum. Anika
bobek Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Joj težka situacija!!!!! Glej sam sem 26 let star in sem bil še ne dolgo nazaj isti pacient kot tvoj izbranec. Tko da tisto ko si napisala da se pijančevanje konča pri 23 sploh ni res - začel sem pri 17 in končal šele lansko leto, ko sem si omislil motor in sem vse finance posvetil temu projektu!!!! Drugače ne vem kaj bi bilo danes - veretno ista zgdba (in tudi meni so bili pivski kolegi prvi na mestu) Samo če je res toliko razlik med vama in da tip ni nič fleksibilen... no ja sama presodi ker poznam premalo dejstev da bi kr reku pusti ga -to moraš sama narediti!!! Bojiš SE BITI SAMA ma saj ni tako slabo ;) ;) :D Če praviš da je vedno z prijatelji in zelo malo z tabo, si pol že itak samska če odštejemo sex!!!!!
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Stvar je na najboljši poti, da dolgoročno ne bo šla. Že sedaj imaš tam nekje okoli 27 let in če boš še pet let ugotavljala, da se dečko res ne bo spremenil, bo vlak spontanega zbliževanja odpeljal. Potem boš pa morala iskati nekaj pod nujno in to zna človeka zamoriti. Raje išči ljudi v okviru svojih konjičkov ali delokroga. Saj je dejstvo, da mora iskra preskočiti, vendar iskra prav gotovo ne more preskočiti, če ne metuljčkaš naokoli. Ali pa, kupi motorcikel in se nam pridruži. :D Če se hočemo voziti sami, smo sami, če se nam zahoče družbe, nas je povsod dosti, takšnih in drugačnih. ;) :) B) :rolleyes:
SiR Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Življenje je prekratko in čas neusmiljeno hitro teče, zato ga pameten človek kar se da dobro izkoristi sebi v prid tako, da se dobro počuti, ima čim manj skrbi in problemov, skratka, da uživa!!! Upam, da se zavedaš tega, da kar gre mimo, vseeno ali je bilo dobro ali slabo, je že izkoriščeno in neponovljivo in vsako sekundo si bliže svojemu koncu. V tej tvoji zgodbici ni videti kakšne prave ljubezni, gotovo je le fizična privlačnost, ki je za začetek nekega razmerja bistvena, vendar kot spoznavaš in prihajaš v dvome ni vrena trpljenja. Vaju pa še drži skupaj tudi nek strah pred osamljenostjo, si upam trdit da je fant s tabo samo zato, da lahko v svoji družbi reče da ima punco in se k nekomu zateče po tisti fuk. Prav ta strah moraš premagat in spoznat, da je prav vsak človek samostojen element v tej bitki –življenju. Tvoja šablonirana družba (čudno da imaš same take prijatelje in prijateljice, ki imajo partnerja—upam da ni tako) je pač še en problemček, spoznaj nekaj novih ljudi –samske, ki bodo imeli čas zate, da ne boš ostala izločena. Torej naredi korak kot ga hoče tvoja duša, brez straha, ne boj se sprememb, ki velikokrat pašejo in ti dajo nov zagon in »stil« če ni to zajebancija, pa napiši kako se bo zadeva odvijala ;) Rebel je dobro govoril. Jaz pa dodajam samo še - včasih je bolje, da si razčetverjen, kot razdvojen... @opazovalka: PS: tudi samsko življenje je lahko zelo lepo... Poglej dekleta iz nanizanke Seks v mestu :)
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 ... Poglej dekleta iz nanizanke Seks v mestu... ... ja in vsaka samohranilna natakarica iz USAjevskega filma ima bolje zrihtano stanovanje, kot polovica motorsvetovcev skupaj. :lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Thundercat Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Po mojem mnenju ni tle kaj dosti za premišljevat...če čutiš da od te veze nimaš nič pa čeprav imaš rada budalo, potem končaj s tem sranjem dokler ne bo še slabše... Pa še to do konca se napivat ni normalno navkljub temu da nekateri tu pravjo da se kao 3X mesećno pa lahko napije...HALOOO!! Kaj vam je!!! Tle ne vidm čist nič normalnega če mislite da kao zdej se ga pa lahko ulijem 3X mesečno če se bom 4X bo pa že preveč!!Tisti ki se do konca ulije 1X letno ima bore malo v svoji neumni glavi, tistega kar naj bi človek imel:Pamet!! Če spiješ pivo, dve ok....ko se pa začneš načrtno ulivat pol si pa kronik!Rugelj te ne reši! Zberi pogum in začni živeti!Tako življenje ni življenje, to je trplenje! Pa srečno!!
Sam dePihlja Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 (popravljeno) Ej, samo ne se bat, da boš sama, pa ne gledat svojih kolegic in njihovih idealnih zvez... :unsure: bolš bit kvalitetno "samski", kot pa slabo v "zvezi", verjemi, jaz sem na tem doktoriral! Brez skrbi, nič bat, bo že prišel ta pravi, ti se samo prepusti toku, če se bojiš bit sama, pa je boljš, da začneš takoj gledat po "potencialcih"! Ne izgubljaj časa! "KO STE SAMI, JE MOTOSVET Z VAMI!" :P Popravljeno Junij 26, 2003. Popravil Sam dePihlja
bosstja Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Čao! Sori samo jest ti ne bom pihal na dušo. Nikoli vas ne bom razumel, vas copatarskih žensk. Preden se karkoli odločiš si pobarvaj lase, mogoče ti bo kaj pomagalo. Po moje je nesmiselno, da ga pustiš, ker boš spet dobila še slabšega. Sej ni problem v tipu. Model je takšen kot pač je. Spremenit ga ne moreš. (volk dlako menja a kože nikoli!!) Problem je v tebi, ker si zafrustrirana neodločna avša, ki je zaljubljena v primitivca, pa še sama ne ve zakaj!! Dokler ne spremeniš sebe ti ni pomoči! Edina šansa ti je psihiater, najdi si enega dobrega, boš vidla da ti bo pomagal! ZRESNI SE!
RAN Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Edina šansa ti je psihiater, najdi si enega dobrega, Kaj pa če tud on pije ?? Vsi smo mi krvavi pod kožo. ;)
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Kaj pa če tud on pije ?? Ji bo postal všeč in lahko postane še gospa psihijatrova :lol: Sicer pa, ali nismo v eni drugi temi ugotavljali, da dobre punce ljubijo barabe :P
RAN Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Kaj pa če tud on pije ?? Ji bo postal všeč in lahko postane še gospa psihijatrova :lol: Sicer pa, ali nismo v eni drugi temi ugotavljali, da dobre punce ljubijo barabe :P Tko bo ja. :rolleyes: Dobre punce barabe, da je par nekako v povprečju. B) Da ni preveč dobrega na kupu. ;)
BlazS Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Po mojem mnenju ni tle kaj dosti za premišljevat...če čutiš da od te veze nimaš nič pa čeprav imaš rada budalo, potem končaj s tem sranjem dokler ne bo še slabše... Pa še to do konca se napivat ni normalno navkljub temu da nekateri tu pravjo da se kao 3X mesećno pa lahko napije...HALOOO!! Kaj vam je!!! Tle ne vidm čist nič normalnega če mislite da kao zdej se ga pa lahko ulijem 3X mesečno če se bom 4X bo pa že preveč!!Tisti ki se do konca ulije 1X letno ima bore malo v svoji neumni glavi, tistega kar naj bi človek imel:Pamet!! Če spiješ pivo, dve ok....ko se pa začneš načrtno ulivat pol si pa kronik!Rugelj te ne reši! Zberi pogum in začni živeti!Tako življenje ni življenje, to je trplenje! Pa srečno!! Prav si napisal! Se strinjam.
rebel Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Čao! Sori samo jest ti ne bom pihal na dušo. Nikoli vas ne bom razumel, vas copatarskih žensk. Preden se karkoli odločiš si pobarvaj lase, mogoče ti bo kaj pomagalo. Po moje je nesmiselno, da ga pustiš, ker boš spet dobila še slabšega. Sej ni problem v tipu. Model je takšen kot pač je. Spremenit ga ne moreš. (volk dlako menja a kože nikoli!!) Problem je v tebi, ker si zafrustrirana neodločna avša, ki je zaljubljena v primitivca, pa še sama ne ve zakaj!! Dokler ne spremeniš sebe ti ni pomoči! Edina šansa ti je psihiater, najdi si enega dobrega, boš vidla da ti bo pomagal! ZRESNI SE! zelo čudno, ti si pa jezn na punce <_< preberi še enkrat kar si napisal in si zamisli da govoriš o avtu ali motorju (razsuti katrci, ki se vedno kvari), ki z njim nisi zadovoljen- rad bi nekaj boljšega!!! :unsure: pa kaj ti bo nov avto, daš nekaj keša psihjatru, da te prepriča da si ti problem ne pa katrca. smisel bit z nekom je v tem, da non-stop z njim uživaš, si jo-ga želiš, ti pomeni vse.....--ljubezen, menda? neko potlačevanje in pretirano podrejanje te prej ali slej zlomi, takrat nardiš kar bi moral že prej, (kupiš novo laguno) - kaj si imel od življenja če se ti to zgodi pr 40 al 50-ih :huh:
Nearrain Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 B) ...VASE...ZASE...NASE... B) ...prva in edina v tvojem življenju si TI ! ! ! ... potem pa dolgo časa nič, nato pa mogoče kakšna podhranjena domača žival, za retardirane starejše mladoletne pijance pa, če se maš vsaj malenkost rada, zihr ni prostora v tvojem življenju. ...kjučno vprašanje je: "Koliko imam sama sebe rada???"
nts Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Oprosti, vendar bodi TI pametna, če ta fantič ni. Vidiš sama, da to nikamor ne pelje. Bolje je, da greš s svojim življenjem naprej in pozabiš na njega. Te skrbi da boš samska - zame si že zdaj!!!
Pravokotar Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Šmorn, vsi švicamo ko biki, pa se prikotali en takle Nearrain pa v treh besedah vse tabistveno razloži <_< Near, drugič pa pusti še malo placa spodaj, vsaj za moj podpis, deal? B) :)
nts Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Pa še odgovor, da bi se kar napila. Jonas, ko je še vodil oddajo Videošpon je rekel eni punci, ko je izjavila, da bi se kar napila: Ne iskati rešitev v alkoholu!! To je tako, kot da bi iskali čevlje v svoji sobi - pa vemo, da jih ni tam!!!
Nearrain Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Šmorn, vsi švicamo ko biki, pa se prikotali en takle Nearrain pa v treh besedah vse tabistveno razloži <_< Near, drugič pa pusti še malo placa spodaj, vsaj za moj podpis, deal? B) :) ...jebi ga,en more... B) ...za podpis pa, sej veš da oglasn prostor ni pocen ... :ph34r:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se