Guest 1 Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 hmmmm....... vasa visosti (aka numero uno), ...razno. BTW: ICE ...led,mraz & hlad. B) nix naphtalin for this here motomarsovca. :D torej: malmim gl. r.d. v profil = res rok uporabe še zdaleeeeč ni potekel = mamo cajta juhuhuuuu bikeriding&fuckingpress naftalin lahko podariš komu drugemu - midva ga ne rabiva ys kot "special edition" ti kot "Yetti edition" :D :D :D :D :D :D :D Fvitaminnasohranjamladepress :D :D :D :D :D :D :D
YZFgeorge Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Ne da se mi brat vsega tega........ Sploh pa ne vem, kaj bi rada........ Če nimaš dovolj bistrega uma, da bi ugotovila kaj ti je storiti, se pač ravnaj po občutku........ Če še tega ne zmoreš, ti tudi kdo drug ne more pomagat. Te bo pa morda muke odrešil on, ko te bo pustil, ali pa ti bo pomagalo kako drugo naključje....... Sicer pa ljudje........zakaj že imamo svoje glave? <_<
Vrtnica Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Se ze vnaprej opravicujem ce bom ponovila od koga besede, saj se mi ne da prebirat ostalih postou... Ves kaj punca ce si niti malo casa ne vzame zate in je rajsi s prijatelji ga kar pusti saj te NI VREDEN!!!
klimbra Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Se ze vnaprej opravicujem ce bom ponovila od koga besede, saj se mi ne da prebirat ostalih postou... Ves kaj punca ce si niti malo casa ne vzame zate in je rajsi s prijatelji ga kar pusti saj te NI VREDEN!!! Tko se govori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SiR Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Se ze vnaprej opravicujem ce bom ponovila od koga besede, saj se mi ne da prebirat ostalih postou... Ves kaj punca ce si niti malo casa ne vzame zate in je rajsi s prijatelji ga kar pusti saj te NI VREDEN!!! Tako je govorila Vrtnica -
Guest 1 Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 to so rekli: Vrtnica Klimbra SymRu & nekoliko prej moja malenkost čakamo da se nam pridruži še Pepe :D :D :D :D
J Objavljeno Julij 1, 2003 Opozori Objavljeno Julij 1, 2003 (popravljeno) popravek Popravljeno Julij 1, 2003. Popravil J
Dada Objavljeno Julij 1, 2003 Opozori Objavljeno Julij 1, 2003 Nisem vsega brala, ampak takoj ko sem prebrala naslovno temo, se mi je pojavilo vprašanje: Zakaj sta še skupaj, če o njem in vajini zvezi ne znaš povedati ničesar pozitivnega? Za to pa ja ne rabiš nasvetov in glede na to kaj pišeš in kaj sprašuješ, dvomim, da imaš toliko let, kot pišeš. Torej nam postrezi s pravo zgodbo, da bo vsaj zanimivo!
Guest 1 Objavljeno Julij 1, 2003 Opozori Objavljeno Julij 1, 2003 popravek včasih so tvoje pripombe prekratke, da bi jih razumeli mi vsi navadni zemljani, živeči na meji debilitas mentis-a :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: = mejni primerki (ys&co) :D :D :D :D :D :D
Einherjar Objavljeno Julij 1, 2003 Opozori Objavljeno Julij 1, 2003 Nisem vsega brala, ampak takoj ko sem prebrala naslovno temo, se mi je pojavilo vprašanje: Zakaj sta še skupaj, če o njem in vajini zvezi ne znaš povedati ničesar pozitivnega? Za to pa ja ne rabiš nasvetov in glede na to kaj pišeš in kaj sprašuješ, dvomim, da imaš toliko let, kot pišeš. Torej nam postrezi s pravo zgodbo, da bo vsaj zanimivo! Zakaj neki, sej se je ze odlocila, samo rabi potrditev, da bo rekla: "Glej sej ostali tudi tako mislijo, kot jaz." Jebiga strah je velika zver!
Vale Objavljeno Julij 1, 2003 Opozori Objavljeno Julij 1, 2003 Tisto, kar v tebi in meni, vidi napake, ne more izboljšati, niti sebe, niti sveta. Izboljša ga lahko, samo tvoje in moje, neumrljivo srce.
Twity Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 bosstja..pretiravas, verjetno te 'nategujejo' (beri ne jebejo) zenske že lep čas in si se spravil na prvo, ki jo lahko konkretno nadreš..kakšen psihijater neki.. nekaj ma pa bosstja verjetno prav in sicer to, da človeka ne velja spreminjat, ker to ne gre oz. ne rata, vsaj ne za dolgo.. V celi tvoji zgodbi sicer nisi niti malo omenila sex-a,..po mojem pa je to še edina stvar, ki vaju 'drži' skupaj (če odštejemo strah, da ne boš sama ostala)..punca čim prej stran, to ni to!! naredi minuse in pluse če ne gre drugače (BTW dva minusa ne dasta plus :) ) in stoj za tem..vsakč ko ti bo hudo (dve leti ziher ne bo trajal) bodi poštena do sebe in se spomni tudi vseh slabih stvari, ne samo lepe in ti bo takoj manj hudo.. Sama pa ne boš ostala, razen če ostaneš s tem tipom, pol boš pa res sama.. Vem, lahko se je pametnega delat in nekaj klobasat drugim, samo nepristranska mnenja so najboljša in vsa so v eno smer nagnjena, mislim, da veš katero, saj tukaj iščeš samo še potrditev tega kar že dolgo veš.. Velik poguma ;) LP,Twity
ton Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Se ze vnaprej opravicujem ce bom ponovila od koga besede, saj se mi ne da prebirat ostalih postou... Ves kaj punca ce si niti malo casa ne vzame zate in je rajsi s prijatelji ga kar pusti saj te NI VREDEN!!! Se pridružujem
bosstja Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Twity, ti si car, cel svet boš rešu!
-pero- Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Twity, ti si car, cel svet boš rešu! uf, pol pa bol da se naučimo plavat...potop pa to...če mu ne rata :huh:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se